Ja Jos ne mogu vjerovati da ovakva imena imas u timu, svaki prelazni rok je sve bolji, toliko love dajes i zalizanog postavis za trenera. Sve mogu oprostiti i aylu i hadziju i sve ali onog mamlaza nikako.
Samo zamisljam da je Prosinecki dosao i da pobjedi Zrinju na otvaranju, pa imao bi puno Kosevo za derbi.. eh
Fk Sarajevo je iznad hz, veterana, bordo prijatelja, uprava, investitora, trenera, igraca.
Isao kad je bio mućo, baljak, Selimović, Sabrina, bilo svakakvih ubleha i trenera i igraca i nikad nisam pomislio na bojkot mogu biti nezadovoljan, zvizdati, psovati al bojkot kluba i utakmica nikad.
Vamos Rajvosa
Koliko puta si pratio voljeni klub u minuloj sezoni na tribinama?
Lahko ga je pratiti kao ti na forumu svaku utakmicu blebeces po forumu za vrijeme utakmica ...
3 puta u Zenici i 2 na kosevu . Da nemam obaveza gledao bi svaku. Bojkotuj ko ti brani
Fk Sarajevo je iznad hz, veterana, bordo prijatelja, uprava, investitora, trenera, igraca.
Isao kad je bio mućo, baljak, Selimović, Sabrina, bilo svakakvih ubleha i trenera i igraca i nikad nisam pomislio na bojkot mogu biti nezadovoljan, zvizdati, psovati al bojkot kluba i utakmica nikad.
Vamos Rajvosa
Lahko ga je pratiti kao ti na forumu svaku utakmicu blebeces po forumu za vrijeme utakmica ...
3 puta u Zenici i 2 na kosevu . Da nemam obaveza gledao bi svaku. Bojkotuj ko ti brani
Ja Jos ne mogu vjerovati da ovakva imena imas u timu, svaki prelazni rok je sve bolji, toliko love dajes i zalizanog postavis za trenera. Sve mogu oprostiti i aylu i hadziju i sve ali onog mamlaza nikako.
Pa dvojica nas odbila, treći tražio previše para. I onda daj šta daš.
Ima i toga vala. Nema vala niko slobodan
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ajla vidjela onu sliku na forumu i rekla Ziljkicu da sve to demantuje u ovom videu.
Napokon nesto pametno od nje
Malo se popravio i marketing. Solidna i pojacanja. Odbili su igracima od plate za lose rezultate. Popravljaju se. Vidjecemo hoce li se popraviti i rezultati
Klasicni simpatizer. Ocekivano.
Simpatizer koji je bio i Sofiji, Podgorici, Regio Emiliji, Pragu, orebru itd. Kazem nek bojkotuje ko zeli al meni to bezveze.
Hocel nam opet Dzafic igrati na cm, ili avramovski?
Kombinacija cirjak, djokanovic, Varešanović? Sta oni mogu iskreirati na sredini?
Ne možeš imati dobru igru bez jake sredine, ko god da je na krilu i u napadu.
Hocel nam opet Dzafic igrati na cm, ili avramovski?
Kombinacija cirjak, djokanovic, Varešanović? Sta oni mogu iskreirati na sredini?
Ne možeš imati dobru igru bez jake sredine, ko god da je na krilu i u napadu.
Najviše bi volio da igraju Đokanovic i Ćirjak iza Avramovskog, te Ikić i Ziljkić na krilima. Ali Dal je zabetoniran na desetki tako da je Avramu ili klupa ili desno krilo umjesto Ikića. Samo me strah da igranje Dala ne dovede do neke svađe ili pobune, na malom ce biti nevjerovatan pritisak posebno na koševskim utakmicama.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 13 jan 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
UCLANISE PODRZI KLUB ALO SMATRAS DA JE AYLA NEPOZELJNA KAO I CICAK TO CE SVAKAKO MIRVA USTJERAT 29 maja ako titule nebude
Zeiljkic dok je bio po slobodi i sisa city nista pokazao nije u dodika je haj nesto i igro., u sloveni koletarna steta bio, zadatak vodinosa xistac kopacki kolegama..
Al u svakom slucaju dobro dosao i sretno..
Al i tatar je izgledao sa svoim zecim koracima lehavo al znamo jakavvhe bio
Koja steta, osman hadzikic ode u velez, inace pisao sam o ovom golmanu jos kad je vladan trebao da ide ali su belmin i dzafic dobijali priliku. Uz ovog brazilca zasigurno najbolje pojacanje lige.
Koja steta, osman hadzikic ode u velez, inace pisao sam o ovom golmanu jos kad je vladan trebao da ide ali su belmin i dzafic dobijali priliku. Uz ovog brazilca zasigurno najbolje pojacanje lige.