ah jbg i ovde to rade,dovode matore da se izivljavajuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kako danas izgubismo ne zasluzeno od Igmana 7 razlikeLikovi doveli kadete da igraju protiv nas , ali opet smo se dobro drzali igrac koga sam cuvao dao je samo jedan kos
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nisam nijednu ipak lik je za glavu veci ali nije ni kosu prisao 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ove godine ti na NBA draft poslusaj ti meneSamo F.K.S !! je napisao/la:Nisam nijednu ipak lik je za glavu veci ali nije ni kosu prisao
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
To ti kazemalfarouqaminu je napisao/la:ove godine ti na NBA draft poslusaj ti meneSamo F.K.S !! je napisao/la:Nisam nijednu ipak lik je za glavu veci ali nije ni kosu prisao
Treniras li ti ?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
trenirao,nekada do pre 5 meseci... prestao,imam operaciju ukrstenih ligamenataSamo F.K.S !! je napisao/la:To ti kazemalfarouqaminu je napisao/la:ove godine ti na NBA draft poslusaj ti meneSamo F.K.S !! je napisao/la:Nisam nijednu ipak lik je za glavu veci ali nije ni kosu prisaoMoram samo koju kilu skinut i misice nabacit i odma u NBA
![]()
Treniras li ti ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
mozel li zakucat
ja danas prvi put zakuco u 2011. iako ne bih smio.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mogao sam pre operacije,danas ne bi da pokusavam...ali znao sam dobro kucat,imao sam dobar odraz...Donnie Darko je napisao/la:mozel li zakucat![]()
jel i ti treniras?
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne bih smio radi koljena
i ja sam treniro nekad prije, al presto jer mi se nije vise dalo. konto sam opet pocet, al nista.
i ja sam treniro nekad prije, al presto jer mi se nije vise dalo. konto sam opet pocet, al nista.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemojte mi tih operacija
Sve me strah da necu i ja ugledat operacionu salu !
- Donnie Darko
- Kontakt:
kad se prijavis na draft, sa obzirom da si centar, samo izbjegavaj portland blazerse, inace ti operacija koljena ne gine 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa koliko imas godina?Donnie Darko je napisao/la:ne bih smio radi koljena![]()
ako se budes cuvao neces ugledat operacionu salu,mada moras imati i sreceSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemojte mi tih operacija![]()
Sve me strah da necu i ja ugledat operacionu salu !
wolwi za ovo si u potpunosti u pravuDonnie Darko je napisao/la:kad se prijavis na draft, sa obzirom da si centar, samo izbjegavaj portland blazerse, inace ti operacija koljena ne gine
Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja sam imo jednu operaciju i pun qurac povredaDevil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.![]()
alfa, 19 za dva mjeseca.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 20 feb 2011, 23:20, ukupno mijenjano 3 puta.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cime si se bavio? Sta si operisao? Jel si zaista bio toliko talentovan da odes u realu?Devil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.![]()
Ja za sad nemam problema sa koljenima,ali imao sam sa člankom no dosad nije bilo potrebe za zahvatima mada ne razmišljam da budem pro košarkaš
Ja sam isto dvije, al' fudbal trenirao. Vise ne treniram, najvise zbog te neke predostroznosti da mi se ne ponovi, dva mjeseca sam zbog prepona i dvije operacije prelezao, od tog 20-ak dana u bolnici. Najduzih 20 dana u mom zivotu.Devil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.![]()
Da nisam ima operacije, ja za razliku od vas, ne bih vjerovatno nikakvog napretka u karijeri imao, samo bih se 2 mjeseca vise opijao po gradu.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Ja sam bio zajebo prepone još dok sam imao 8. godina nisam operisao,ali uvijek na početku sezone ili kada ne treniram dugo imam problema sa timKop je napisao/la:Ja sam isto dvije, al' fudbal trenirao. Vise ne treniram, najvise zbog te neke predostroznosti da mi se ne ponovi, dva mjeseca sam zbog prepona i dvije operacije prelezao, od tog 20-ak dana u bolnici. Najduzih 20 dana u mom zivotu.Devil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.![]()
Da nisam ima operacije, ja za razliku od vas, ne bih vjerovatno nikakvog napretka u karijeri imao, samo bih se 2 mjeseca vise opijao po gradu.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ovo za tetovazu ti je jaka fora,upisao sam seDonnie Darko je napisao/la:ja sam imo jednu operaciju i pun qurac povredaDevil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.![]()
zadnja je bila pretkraj prosle godine kad sam zamalo zavrsio na operacionom stolu. inace, vec sad bi bili svjetski prvaci da sam izbego povrede
durant bi me tetovira preko ledja.
alfa, 19 za dva mjeseca.
pa dobro mlad si bio i ne sumnjam da bi bili svetski prvaci
Fudbal igrao do 2001, prvo me polomi lik iz Sloge razvali mi zglob totalno,i nakon 8 meseci se vratim,odigram dve tekme i u skoku nezgodno doskocim i slomim ga po drugi put,tada sam i prestao.alfarouqaminu je napisao/la:cime si se bavio? Sta si operisao? Jel si zaista bio toliko talentovan da odes u realu?Devil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ipak ti je skola na prvom mestu i diploma za dzaka generacijeDecima je napisao/la:Ja za sad nemam problema sa koljenima,ali imao sam sa člankom no dosad nije bilo potrebe za zahvatima mada ne razmišljam da budem pro košarkaš
gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna nocDevil je napisao/la:Fudbal igrao do 2001, prvo me polomi lik iz Sloge razvali mi zglob totalno,i nakon 8 meseci se vratim,odigram dve tekme i u skoku nezgodno doskocim i slomim ga po drugi put,tada sam i prestao.alfarouqaminu je napisao/la:cime si se bavio? Sta si operisao? Jel si zaista bio toliko talentovan da odes u realu?Devil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.