Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 22:55

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako danas izgubismo ne zasluzeno od Igmana 7 razlike :( Likovi doveli kadete da igraju protiv nas , ali opet smo se dobro drzali igrac koga sam cuvao dao je samo jedan kos 8-)
ah jbg i ovde to rade,dovode matore da se izivljavaju :lol: ... koliko si mu lupio rampi? :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 feb 2011, 22:58

Nisam nijednu ipak lik je za glavu veci ali nije ni kosu prisao :D

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:00

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisam nijednu ipak lik je za glavu veci ali nije ni kosu prisao :D
ove godine ti na NBA draft poslusaj ti mene :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 feb 2011, 23:02

alfarouqaminu je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisam nijednu ipak lik je za glavu veci ali nije ni kosu prisao :D
To ti kazem 8-) Moram samo koju kilu skinut i misice nabacit i odma u NBA :D

Treniras li ti ?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:07

Samo F.K.S !! je napisao/la:
To ti kazem 8-) Moram samo koju kilu skinut i misice nabacit i odma u NBA :D

Treniras li ti ?
trenirao,nekada do pre 5 meseci... prestao,imam operaciju ukrstenih ligamenata

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2011, 23:08

mozel li zakucat :)

ja danas prvi put zakuco u 2011. iako ne bih smio.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:12

Donnie Darko je napisao/la:mozel li zakucat :)

ja danas prvi put zakuco u 2011. iako ne bih smio.
mogao sam pre operacije,danas ne bi da pokusavam...ali znao sam dobro kucat,imao sam dobar odraz...
jel i ti treniras? :? sto ne smes kucati? :?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2011, 23:14

ne bih smio radi koljena ;)

i ja sam treniro nekad prije, al presto jer mi se nije vise dalo. konto sam opet pocet, al nista.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 feb 2011, 23:14

Nemojte mi tih operacija :cry: :cry: Sve me strah da necu i ja ugledat operacionu salu !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2011, 23:16

kad se prijavis na draft, sa obzirom da si centar, samo izbjegavaj portland blazerse, inace ti operacija koljena ne gine :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:17

Donnie Darko je napisao/la:ne bih smio radi koljena ;)

i ja sam treniro nekad prije, al presto jer mi se nije vise dalo. konto sam opet pocet, al nista.
pa koliko imas godina?
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nemojte mi tih operacija :cry: :cry: Sve me strah da necu i ja ugledat operacionu salu !
ako se budes cuvao neces ugledat operacionu salu,mada moras imati i srece ;) al znas kako kazu sreca prati hrabre,nadam se da si ti taj :D
Donnie Darko je napisao/la:kad se prijavis na draft, sa obzirom da si centar, samo izbjegavaj portland blazerse, inace ti operacija koljena ne gine :lol:
wolwi za ovo si u potpunosti u pravu :lol: ,a bogme i houston rocketce

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2011, 23:17

Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu. :lol: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2011, 23:19

Devil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu. :lol: :cry:
ja sam imo jednu operaciju i pun qurac povreda :lol: zadnja je bila pretkraj prosle godine kad sam zamalo zavrsio na operacionom stolu. inace, vec sad bi bili svjetski prvaci da sam izbego povrede :lol: durant bi istetorviro moj lik preko ledja.
alfa, 19 za dva mjeseca.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 20 feb 2011, 23:20, ukupno mijenjano 3 puta.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:20

Devil je napisao/la:Dobro je vi ste po jednu imali,ja sam dve,inace bi me sada gledali najmanje u Realu. :lol: :cry:
cime si se bavio? Sta si operisao? Jel si zaista bio toliko talentovan da odes u realu? :lol:

Decima
Kontakt:

Post Postao/la Decima » 20 feb 2011, 23:20

Ja za sad nemam problema sa koljenima,ali imao sam sa člankom no dosad nije bilo potrebe za zahvatima mada ne razmišljam da budem pro košarkaš

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 20 feb 2011, 23:20

Ja sam isto dvije, al' fudbal trenirao. Vise ne treniram, najvise zbog te neke predostroznosti da mi se ne ponovi, dva mjeseca sam zbog prepona i dvije operacije prelezao, od tog 20-ak dana u bolnici. Najduzih 20 dana u mom zivotu. :|
Da nisam ima operacije, ja za razliku od vas, ne bih vjerovatno nikakvog napretka u karijeri imao, samo bih se 2 mjeseca vise opijao po gradu. :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Decima
Kontakt:

Post Postao/la Decima » 20 feb 2011, 23:22

Kop je napisao/la:
Ja sam isto dvije, al' fudbal trenirao. Vise ne treniram, najvise zbog te neke predostroznosti da mi se ne ponovi, dva mjeseca sam zbog prepona i dvije operacije prelezao, od tog 20-ak dana u bolnici. Najduzih 20 dana u mom zivotu. :|
Da nisam ima operacije, ja za razliku od vas, ne bih vjerovatno nikakvog napretka u karijeri imao, samo bih se 2 mjeseca vise opijao po gradu. :mrgreen:
Ja sam bio zajebo prepone još dok sam imao 8. godina nisam operisao,ali uvijek na početku sezone ili kada ne treniram dugo imam problema sa tim

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:22

Donnie Darko je napisao/la:
ja sam imo jednu operaciju i pun qurac povreda :lol: zadnja je bila pretkraj prosle godine kad sam zamalo zavrsio na operacionom stolu. inace, vec sad bi bili svjetski prvaci da sam izbego povrede :lol: durant bi me tetovira preko ledja.
alfa, 19 za dva mjeseca.
ovo za tetovazu ti je jaka fora,upisao sam se :lol: :lol:
pa dobro mlad si bio i ne sumnjam da bi bili svetski prvaci :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2011, 23:23

cime si se bavio? Sta si operisao? Jel si zaista bio toliko talentovan da odes u realu? :lol:
Fudbal igrao do 2001, prvo me polomi lik iz Sloge razvali mi zglob totalno,i nakon 8 meseci se vratim,odigram dve tekme i u skoku nezgodno doskocim i slomim ga po drugi put,tada sam i prestao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:26

Decima je napisao/la:Ja za sad nemam problema sa koljenima,ali imao sam sa člankom no dosad nije bilo potrebe za zahvatima mada ne razmišljam da budem pro košarkaš
ipak ti je skola na prvom mestu i diploma za dzaka generacije :lol: :lol: :lol:
Devil je napisao/la:
Fudbal igrao do 2001, prvo me polomi lik iz Sloge razvali mi zglob totalno,i nakon 8 meseci se vratim,odigram dve tekme i u skoku nezgodno doskocim i slomim ga po drugi put,tada sam i prestao.
gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc :cry:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.