Inace odustao od sporta zato sto su mi ubili volju i zelju i zbog privatnih problema
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Chat
alfarouqaminuV mozes se ti paziti koliko hoces povreda sama dodje
ako nisi fizicki jak i ako nemas konstrukciju tijela takvu koja moze primati udarce i trpiti razne padove,tako da to"Moras se paziti pada u vodu"sve je do tijela koliko ono moze trpiti ni misicna masa neznaci puno;)trenirao sam Kosarku,fudbal,odbojku....tako da sam milion puta padao,bio udaren,padao sam cak i na glavu sa 1,5,2 visine pa nista,sve i svasta sam dozivio i nikad se hvala bogu nisam povrijedio....
Inace odustao od sporta zato sto su mi ubili volju i zelju i zbog privatnih problema
nazalost
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@alfa svi smo morali potpisat sa klubom škola prvo mjesto,košarka drugo i ostalo treće mjesto 
gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc 
alfa kralju kome ti to utrpa toliko,i sto su te jedva iznijeli zar si toliko tezak,i kako to koljeno od koljeno i koje ti je otislo jeli mozda dok si izvodioo neku vratolomiju za publiku
alfa kralju kome ti to utrpa toliko,i sto su te jedva iznijeli zar si toliko tezak,i kako to koljeno od koljeno i koje ti je otislo jeli mozda dok si izvodioo neku vratolomiju za publiku
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma dzaba ti konstitucija tela i fizicka sprema... Jel si vido nekada Grega Odena?Ponos Torina je napisao/la:alfarouqaminuV mozes se ti paziti koliko hoces povreda sama dodjeako nisi fizicki jak i ako nemas konstrukciju tijela takvu koja moze primati udarce i trpiti razne padove,tako da to"Moras se paziti pada u vodu"sve je do tijela koliko ono moze trpiti ni misicna masa neznaci puno;)trenirao sam Kosarku,fudbal,odbojku....tako da sam milion puta padao,bio udaren,padao sam cak i na glavu sa 1,5,2 visine pa nista,sve i svasta sam dozivio i nikad se hvala bogu nisam povrijedio....
Inace odustao od sporta zato sto su mi ubili volju i zelju i zbog privatnih problemanazalost
Nisam rekao bukvalno da se pazi,naravno da se ne moze paziti,mozda se nisam jasno izrazio,mislio sam da se pazi na to da nikada ne ide glavom kroz zid zbog lopte da sse ne baca po parketu i tako to... a mislim da je tu sreca najveci faktor
- Ponos Torina
- Kontakt:
Joj supljaka i 38 poena
odo s ove teme vidim da alfa opet pretjeruje,nisam te prepoznao Blake Griffins

jeli to 2knba 09 ili 10 ??
jeli to 2knba 09 ili 10 ??
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 20 feb 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc
buraz to je bilo u kadetima...
to zaista nije smesno, ovo sto se tice povrede...
I meni je povreda prekinula karijeru
al tudja
slomio momku nogu i nisu mi dali vise da treniram
a mogo sam sad u bayernu komandovat odbranom
al tudja
slomio momku nogu i nisu mi dali vise da treniram
a mogo sam sad u bayernu komandovat odbranom
Thomas Müller - Fußballgott
ma nije mi smijesna povreda,prvo tesko mi je to povjerovat cuj igra lik i bas ima 38.8.8, a jesu te osmice unistile i jos ti odu ukrsteni ligamenti,ma toliko slucajnosti za jednu nocalfarouqaminu je napisao/la:dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc
a ovo jedva me iznijeli s parketa mi je smijesno sto jedva jer si im bio tezak ili jer te bolilo sto jest,ali njima to ne otezava da te iznesu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti

ma ak se stvarno povredio zao mi je i ja sam jednom distorziju zgloba a jednom rupturu misica i to jednu za drugom,ali ovo kako opisa isto heroj neki hehe ko scena iz RookiaPonos Torina je napisao/la:Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti![]()
![]()
hehe mvp foruma
ja sam trebo biti glavna krampa na svijetu pa nisam
cuj 38 poena de ne seri
cuj 38 poena de ne seri
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma neka ga i ako laze,decko laze samo sebe nikog drugog ugodan ostatak noci zelim svima.pozdrav
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma buraz to ti je kadetska liga, joj kada se setim tih liga i u svakom timu je postojao jedan sto je dominirao...secam se igrali protiv Torlaka lik je mec zavrsio sa 62poena...ovo vam ozbiljno pricam,jer nije isto igrati u kadetskom uzrastu i u Seniorskom,znaju oni koji su trenirali...dema je napisao/la:ma nije mi smijesna povreda,prvo tesko mi je to povjerovat cuj igra lik i bas ima 38.8.8, a jesu te osmice unistile i jos ti odu ukrsteni ligamenti,ma toliko slucajnosti za jednu nocalfarouqaminu je napisao/la:dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc
a ovo jedva me iznijeli s parketa mi je smijesno sto jedva jer si im bio tezak ili jer te bolilo sto jest,ali njima to ne otezava da te iznesu
ma buraz bio sam mlad, bolelo je jako a i prestravio sam se,mislis da mi je bilo lako
ma dobro vama je to smesno,ali bih bas voleo vas da vidim kroz ono sto sam ja prosoPonos Torina je napisao/la:Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti![]()
![]()
aminu ti si king foruma ,zao mi je tvoje povrede ali su mi tvoji opisi smijesni ,ne zelim ti nis lose ,samo mi smijesno ovo prestrasen i jos plus ekavica na to
- Ponos Torina
- Kontakt:
Meni to nije smijesno uopste,smijesna mi je ta tvoje izjava i to sto lazes samog sebe i igrao sam ja kosarku tako da znam ko i sta i koliko ko sta moze a to sto ti spominjes je u domenu onih Amerckih College ekipa....Samo ti nastavi ima onih koji te slusaju 
Ja sam kosarku prestao trenirati zbog koljena
inace sa 16 godina igrao za prvi tim play offa
Za kog si igro?asylum je napisao/la:Ja sam kosarku prestao trenirati zbog koljena
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa za playoff 
alfa da se ti slucajno ne zoves greg oden?
alfa da se ti slucajno ne zoves greg oden?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.