Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Ponos Torina » 20 feb 2011, 23:29

alfarouqaminuV mozes se ti paziti koliko hoces povreda sama dodje ;) ako nisi fizicki jak i ako nemas konstrukciju tijela takvu koja moze primati udarce i trpiti razne padove,tako da to"Moras se paziti pada u vodu"sve je do tijela koliko ono moze trpiti ni misicna masa neznaci puno;)trenirao sam Kosarku,fudbal,odbojku....tako da sam milion puta padao,bio udaren,padao sam cak i na glavu sa 1,5,2 visine pa nista,sve i svasta sam dozivio i nikad se hvala bogu nisam povrijedio....

Inace odustao od sporta zato sto su mi ubili volju i zelju i zbog privatnih problema :) nazalost
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Decima
Kontakt:

Post Postao/la Decima » 20 feb 2011, 23:29

@alfa svi smo morali potpisat sa klubom škola prvo mjesto,košarka drugo i ostalo treće mjesto :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 feb 2011, 23:30

igral ko WOW
Thomas Müller - Fußballgott

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 feb 2011, 23:33

gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc :cry:

alfa kralju kome ti to utrpa toliko,i sto su te jedva iznijeli zar si toliko tezak,i kako to koljeno od koljeno i koje ti je otislo jeli mozda dok si izvodioo neku vratolomiju za publiku

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:33

Ponos Torina je napisao/la:alfarouqaminuV mozes se ti paziti koliko hoces povreda sama dodje ;) ako nisi fizicki jak i ako nemas konstrukciju tijela takvu koja moze primati udarce i trpiti razne padove,tako da to"Moras se paziti pada u vodu"sve je do tijela koliko ono moze trpiti ni misicna masa neznaci puno;)trenirao sam Kosarku,fudbal,odbojku....tako da sam milion puta padao,bio udaren,padao sam cak i na glavu sa 1,5,2 visine pa nista,sve i svasta sam dozivio i nikad se hvala bogu nisam povrijedio....

Inace odustao od sporta zato sto su mi ubili volju i zelju i zbog privatnih problema :) nazalost
ma dzaba ti konstitucija tela i fizicka sprema... Jel si vido nekada Grega Odena? :? Ako nisi molim te pogeldaj ga to je dar sa neba,lik fizicki mozda bi bio i najdominantiji centar u NBA, o njegovoj konstituciji da ne pricam,pogledaj ga i sve ce ti biti jasno... pa pogledaj ga danas,nazalost :cry:
Nisam rekao bukvalno da se pazi,naravno da se ne moze paziti,mozda se nisam jasno izrazio,mislio sam da se pazi na to da nikada ne ide glavom kroz zid zbog lopte da sse ne baca po parketu i tako to... a mislim da je tu sreca najveci faktor ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 feb 2011, 23:35

Joj supljaka i 38 poena :lol: :lol: :lol: :lol: odo s ove teme vidim da alfa opet pretjeruje,nisam te prepoznao Blake Griffins :? :lol: :lol:

jeli to 2knba 09 ili 10 ?? :lol:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 20 feb 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:36

dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc :cry:

alfa kralju kome ti to utrpa toliko,i sto su te jedva iznijeli zar si toliko tezak,i kako to koljeno od koljeno i koje ti je otislo jeli mozda dok si izvodioo neku vratolomiju za publiku

buraz to je bilo u kadetima...
to zaista nije smesno, ovo sto se tice povrede... :(

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 feb 2011, 23:37

I meni je povreda prekinula karijeru

al tudja

slomio momku nogu i nisu mi dali vise da treniram

a mogo sam sad u bayernu komandovat odbranom

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 feb 2011, 23:39

alfarouqaminu je napisao/la:
dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc :cry:

ma nije mi smijesna povreda,prvo tesko mi je to povjerovat cuj igra lik i bas ima 38.8.8, a jesu te osmice unistile i jos ti odu ukrsteni ligamenti,ma toliko slucajnosti za jednu noc

a ovo jedva me iznijeli s parketa mi je smijesno sto jedva jer si im bio tezak ili jer te bolilo sto jest,ali njima to ne otezava da te iznesu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 feb 2011, 23:40

Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti :lol: :lol: :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 feb 2011, 23:43

nemojte dirat alfu on je i sad MVP

Mali Voli Postati

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 feb 2011, 23:43

Ponos Torina je napisao/la:Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti :lol: :lol: :lol:
ma ak se stvarno povredio zao mi je i ja sam jednom distorziju zgloba a jednom rupturu misica i to jednu za drugom,ali ovo kako opisa isto heroj neki hehe ko scena iz Rookia

hehe mvp foruma

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 20 feb 2011, 23:44

ja sam trebo biti glavna krampa na svijetu pa nisam
cuj 38 poena de ne seri

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 feb 2011, 23:45

Ma neka ga i ako laze,decko laze samo sebe nikog drugog ugodan ostatak noci zelim svima.pozdrav

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 feb 2011, 23:45

dema je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:

ma nije mi smijesna povreda,prvo tesko mi je to povjerovat cuj igra lik i bas ima 38.8.8, a jesu te osmice unistile i jos ti odu ukrsteni ligamenti,ma toliko slucajnosti za jednu noc

a ovo jedva me iznijeli s parketa mi je smijesno sto jedva jer si im bio tezak ili jer te bolilo sto jest,ali njima to ne otezava da te iznesu
ma buraz to ti je kadetska liga, joj kada se setim tih liga i u svakom timu je postojao jedan sto je dominirao...secam se igrali protiv Torlaka lik je mec zavrsio sa 62poena...ovo vam ozbiljno pricam,jer nije isto igrati u kadetskom uzrastu i u Seniorskom,znaju oni koji su trenirali...
ma buraz bio sam mlad, bolelo je jako a i prestravio sam se,mislis da mi je bilo lako :cry:
Ponos Torina je napisao/la:Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti :lol: :lol: :lol:
ma dobro vama je to smesno,ali bih bas voleo vas da vidim kroz ono sto sam ja proso :cry:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 feb 2011, 23:48

aminu ti si king foruma ,zao mi je tvoje povrede ali su mi tvoji opisi smijesni ,ne zelim ti nis lose ,samo mi smijesno ovo prestrasen i jos plus ekavica na to

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 feb 2011, 23:49

Meni to nije smijesno uopste,smijesna mi je ta tvoje izjava i to sto lazes samog sebe i igrao sam ja kosarku tako da znam ko i sta i koliko ko sta moze a to sto ti spominjes je u domenu onih Amerckih College ekipa....Samo ti nastavi ima onih koji te slusaju ;)

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 20 feb 2011, 23:57

Ja sam kosarku prestao trenirati zbog koljena
inace sa 16 godina igrao za prvi tim play offa :|

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 feb 2011, 00:00

asylum je napisao/la:Ja sam kosarku prestao trenirati zbog koljena
inace sa 16 godina igrao za prvi tim play offa :|
Za kog si igro?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 feb 2011, 00:02

pa za playoff :lol:

alfa da se ti slucajno ne zoves greg oden?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.