Inace odustao od sporta zato sto su mi ubili volju i zelju i zbog privatnih problema

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma dzaba ti konstitucija tela i fizicka sprema... Jel si vido nekada Grega Odena?Ponos Torina je napisao/la:alfarouqaminuV mozes se ti paziti koliko hoces povreda sama dodjeako nisi fizicki jak i ako nemas konstrukciju tijela takvu koja moze primati udarce i trpiti razne padove,tako da to"Moras se paziti pada u vodu"sve je do tijela koliko ono moze trpiti ni misicna masa neznaci puno;)trenirao sam Kosarku,fudbal,odbojku....tako da sam milion puta padao,bio udaren,padao sam cak i na glavu sa 1,5,2 visine pa nista,sve i svasta sam dozivio i nikad se hvala bogu nisam povrijedio....
Inace odustao od sporta zato sto su mi ubili volju i zelju i zbog privatnih problemanazalost
dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc
alfa kralju kome ti to utrpa toliko,i sto su te jedva iznijeli zar si toliko tezak,i kako to koljeno od koljeno i koje ti je otislo jeli mozda dok si izvodioo neku vratolomiju za publiku
ma nije mi smijesna povreda,prvo tesko mi je to povjerovat cuj igra lik i bas ima 38.8.8, a jesu te osmice unistile i jos ti odu ukrsteni ligamenti,ma toliko slucajnosti za jednu nocalfarouqaminu je napisao/la:dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc
alfa kralju kome ti to utrpa toliko,i sto su te jedva iznijeli zar si toliko tezak,i kako to koljeno od koljeno i koje ti je otislo jeli mozda dok si izvodioo neku vratolomiju za publiku
buraz to je bilo u kadetima...
to zaista nije smesno, ovo sto se tice povrede...
ma ak se stvarno povredio zao mi je i ja sam jednom distorziju zgloba a jednom rupturu misica i to jednu za drugom,ali ovo kako opisa isto heroj neki hehe ko scena iz RookiaPonos Torina je napisao/la:Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti![]()
![]()
ma buraz to ti je kadetska liga, joj kada se setim tih liga i u svakom timu je postojao jedan sto je dominirao...secam se igrali protiv Torlaka lik je mec zavrsio sa 62poena...ovo vam ozbiljno pricam,jer nije isto igrati u kadetskom uzrastu i u Seniorskom,znaju oni koji su trenirali...dema je napisao/la:ma nije mi smijesna povreda,prvo tesko mi je to povjerovat cuj igra lik i bas ima 38.8.8, a jesu te osmice unistile i jos ti odu ukrsteni ligamenti,ma toliko slucajnosti za jednu nocalfarouqaminu je napisao/la:dema je napisao/la:gadno nema sta,ti si i dobro prosao,ja udari koleno od koleno i koleno ode u pm... bolovi su bili katastrofalni jedva su me izneli sa parketa a bila je kraj 3 cetvrtine a ja na brojkama od 38poena 8skokova i 8asistencija...bila je to koliko divna toliko i tuzna noc
buraz to je bilo u kadetima...
to zaista nije smesno, ovo sto se tice povrede...
a ovo jedva me iznijeli s parketa mi je smijesno sto jedva jer si im bio tezak ili jer te bolilo sto jest,ali njima to ne otezava da te iznesu
ma dobro vama je to smesno,ali bih bas voleo vas da vidim kroz ono sto sam ja prosoPonos Torina je napisao/la:Dema ma to je dok je igrao za Houston prije toga kad je igrao za Denver davao je i po 46 po utakmica 10 skokova i 8 asistencija 5 ukradenih lopti![]()
![]()
Za kog si igro?asylum je napisao/la:Ja sam kosarku prestao trenirati zbog koljena
inace sa 16 godina igrao za prvi tim play offa
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.