FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
72
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 211

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 17 jan 2023, 11:45

JavierBosnia je napisao/la:
17 jan 2023, 11:41
benko21 je napisao/la:
17 jan 2023, 11:30
Naci ce pitar za sve opravdanje pa tako i u ovom slucaju
Ovi iz kluba slazu dok zinu
Samo da pitam ove koji su se uclanili hocete li nastaviti opravdavati ove uhljupe ako kojim slucajem se budu morale placati pripremne tekme kako bi mogli gledati iste kao sto je to bio slucaj kad su bile ljetne pripreme.A bilo je navedeno kao benefit clanstva
Ja nesto kontam da ce dobar dio ljudi koji ce bojkotovati utakmice, clanske i sve to ipak uplatiti po 2 KM ili koliko vec bude da se gleda pripremna utakmica da vide kako igraju Renan, Ziljkic, gruzijac, ovaj ili onaj. Sta mislis hoce li tako biti ili evo kako ces ti postupiti?
Ne znam kako ce ostali ja znam da necu ni marke dati dok su ovi tu
A ubrzo ce ova pauza proletiti pa cu ih moci vidjeti u Listici na djelu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 jan 2023, 11:51

benko21 je napisao/la:
17 jan 2023, 11:45
Posteno :thumbup:
Zanima me sta najvise zamjeras Mirzi, Ajli i Emiru? Jel Mirzi taj sukob sa navijacima iako je rekao da je bio mladji tad, neiskusan i nepromisljeno da je reagovao i da se u prenesenom znacenju kaje zbog toga i da moze da bi izbrisao to. Ajli njene izjave neke za koje je takodjer javno uputila izvinjenje navijacima i Emiru koji je odstranjen sa pozicije, doduse na neku drugu, ali ne donosi glavne odluke i trazi se novi SD.

Eto zanima me cisto to da cujem neciju stranu ako mozes objektivno to sagledati :mrgreen: da se razumijemo i ja sam protiv Mirze i njegovog nestrucnog "strucnog" staba, ali eto ako sam imao za sve imat cu i za njega razumijevanja koji mjesec da pokaze svoju sposobnost ili nesposobnost.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 jan 2023, 11:52

17 jan 2023, 11:51
benko21 je napisao/la:
Zanima me sta najvise zamjeras Mirzi, Ajli i Emiru? Jel Mirzi taj sukob sa navijacima iako je rekao da je bio mladji tad, neiskusan i nepromisljeno da je reagovao i da se u prenesenom znacenju kaje zbog toga i da moze da bi izbrisao to. Ajli njene izjave neke za koje je takodjer javno uputila izvinjenje navijacima i Emiru koji je odstranjen sa pozicije, doduse na neku drugu, ali ne donosi glavne odluke i trazi se novi SD.

Eto zanima me cisto to da cujem neciju stranu ako mozes objektivno to sagledati :mrgreen: da se razumijemo i ja sam protiv Mirze i njegovog nestrucnog "strucnog" staba, ali eto ako sam imao za sve imat cu i za njega razumijevanja koji mjesec da pokaze svoju sposobnost ili nesposobnost.
Ti si ocigledno jako mlad, pa ces "dati vremena" i Mirzi da pokaze svoju nesposobnost, jer sposobnosti nema. :D

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jan 2023, 11:56

izdzezveubrazil je napisao/la:
17 jan 2023, 11:52
17 jan 2023, 11:51
benko21 je napisao/la:

Ti si ocigledno jako mlad, pa ces "dati vremena" i Mirzi da pokaze svoju nesposobnost, jer sposobnosti nema. :D
Pa hajde sta bi, kad je vec aman sacekati polusezonu? Koja su to rjesenja po vama , evo odmah sad. sta bi i kako bi vi to uradili? Hvala brate na odgovoru
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 jan 2023, 11:57

izdzezveubrazil je napisao/la:
17 jan 2023, 11:52
Moguce, mada je pojam mlad relativan neko se tako osjeca i sa 50 nekome i sa 20 nije do zivota :mrgreen:
Ma ko sto neko rece zavisi to od svakog do nas pojedinacno, neko nema strpljenja, neko je saburli, sva sreca pa da je tako jel razliciti smo nego volim kad neko ima strpljenja da iznese svoja misljenja vrijedno je i to znati :clap:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 17 jan 2023, 12:02

mirzatele je napisao/la:
17 jan 2023, 11:03
Da dovedu Ronalda - BOJKOT
Buhahahh ma nemoj!!!
Zbog koga da bojkotujem, Ajla Emir...veca provala od bojkota nije smisljena.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 17 jan 2023, 12:11

Mislim da bi najpametnije za klub bilo:
Da svi ostave ego po strani, mane se tvrdoglavosti a tu mislim:
Da Mirvic dodje pameti i da odrzi sastanak sa predstavnicima HZ,
Da HZ spuste zahtjeve i da se momcima da podrska do kraja ove polusezone pa na kraju iste sumirati utiske i rezultate.
Svaki drugi vid "pomoci" klubu tjeranjem inata s obje strane je tjeranja kluba u jos gore provalije..

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 17 jan 2023, 12:12

Kakva smo mi vukoebina. Pa zar je ovo tesko?
slika

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jan 2023, 12:14

nokee je napisao/la:
17 jan 2023, 12:11
Da HZ spuste zahtjeve i da se momcima da podrska do kraja ove polusezone pa na kraju iste sumirati utiske i rezultate.
Svaki drugi vid "pomoci" klubu tjeranjem inata s obje strane je tjeranja kluba u jos gore provalije..

Posvadjaju se supruznici, svako na svoju stranu a ko patiii?? Pa Djeca naravno… znam da nije lako progutati knedlu ali nek ovo bude posljednja
- 1 9 4 6 -

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 jan 2023, 12:17

Bojkotuje se zbog - Ajle, Mirze i Celavca, a realno najveci krivac sto su navedeni tu je Mirvic.
Znaci kazni ubicu sa manje godina robstva nego saucesnika, a onda kad se ubica okrene protiv saucesnika oprostiti mu sve. :thumbup:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jan 2023, 12:21

Nista onda. Opcija 2. Molotov kokteli. Ubij, zapali razvali. Nek svi odu. Onda cemo zbrajati stete.. igrati kantonalnu ligu grupu A… pa fino jovo nanovo. Neki broj aktivirati za pomoc/donaciju i vratiti comora, sunjevarica ili kako vec rustemovica, melunovica … pa cemo im ici na vrata kad fule penal a bolje ne znaju. Hajde malo bacite ga,otresite koga, zapalite i laganini
- 1 9 4 6 -

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 jan 2023, 12:22

nokee je napisao/la:
17 jan 2023, 12:11
Eto prvi on neće.
Znači bukvalno je pomnožio navijače s nulom tik pred imenovanje Mirze.
Djetinjasto.
Koševo Zapad

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 17 jan 2023, 12:22

Fudo je napisao/la:
17 jan 2023, 12:17
Bojkotuje se zbog - Ajle, Mirze i Celavca, a realno najveci krivac sto su navedeni tu je Mirvic.
Znaci kazni ubicu sa manje godina robstva nego saucesnika, a onda kad se ubica okrene protiv saucesnika oprostiti mu sve. :thumbup:
Ma cirkus od bojkota, jedana velika šega, šala i posalica, baci se neko saopstenje u kom se naglasava kako Ismira izuzimaju iz razloga bojkota, a covjek ih postavio i placa ih, jos samo na ljigavom Balkanu navijaci hoce da se petljaju u administraciju kluba, kluba koji ima ulagaca, sreca pa Ismir to ne j.b. ni 5%...

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 jan 2023, 12:24

Jel moguce da ima nekih koji opravdavaju ovo za Mersu?
Cuj kaze nije ni bilo pravo vrijeme za oprostajnu,pa sto su onda najavili sve to iz kluba i obecali covjeku,ono izvini Merso salili se mi malo jel? Kakvi debili i u upravi i ovi sto ih brane :puke: idi Merso i ne okreci se nisi jedini izradjen.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jan 2023, 12:24

propoklopac je napisao/la:
17 jan 2023, 12:22
Fudo je napisao/la:
17 jan 2023, 12:17
Ma cirkus od bojkota, jedan velika šega, šala i posalica, baci se neko saopstenje u kom se naglasava kako Ismira izuzimaju iz razloga bojkota, a covjek ih postavio i placa ih, jos samo na ljigavom Balkanu navijaci hoce da se petljaju u administraciju kluba, kluba koji ima ulagaca, sreca pa Ismir to ne j.b. ni 5%...

Nije da nije j.b i 5%. Vidio je rezultate na taj nacin za kratak period. Odluco sebi da vjeruje vise i to je to. Nase ja da podrzimo.

Jel vazi ona - oni zivi od Sarajeva mi zivimo za Sarajevo. Pa po ovoj odluci se ne bi reklo.
- 1 9 4 6 -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 jan 2023, 12:28

Kimun je napisao/la:
17 jan 2023, 12:12
slika
Jest.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 17 jan 2023, 12:33

Sta bi sa ovim kvaracheliom za sirotinju 🇬🇪 nema ga na transfermarkt

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 17 jan 2023, 12:38

Suljic postavio na story kako izlazi iz trening centra i to uz pjesmu od tome sve je u zivotu prolazno moj druze

Znaci ode on
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 jan 2023, 12:38

Kimun je napisao/la:
17 jan 2023, 12:12
slika
nikad ovo necemo dobiti.Malo ce se kosevo usminkati i to je to
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 jan 2023, 12:40

Sve vise pojedini navijaci Sarajeva pocinju liciti na navijace malih plavih. Krive upravu za Mersu a Merso je vec odavno otplesao labudji ples. Ako frajer hoce jos da igra nek ide tamo gdje ce imati prostora, ko sto neko napisa bolje je da akademac bude treca opcija nego Ahmet. Ajla bebo ako citas forum samo budi istrajna i ostvari ono sto si zacrtala :beba: Ima nas pitara koji vjerujemo u ovu Ismirovu pricu. Dovoljan podatak je da je frajer dao duplo vise kesa za dva obestecenja u januaru nego sto su strumfetice skupile putem humanitarnih brojeva :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Haksss i 71 gost.