FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
70
33%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 209

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jan 2023, 15:28

Pantelija je napisao/la:
17 jan 2023, 15:18
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 jan 2023, 14:49
Slažem se sa Pantelijom, ali jedna mala ispravka, a to je da ruku na srce 7-8 novih akademaca je na ovim pripremama s ekipom i dobit će priliku u subotu akoBogda da pokažu svoje znanje. Tako da s te strane imaju priliku da se ako ništa kroz pripreme pokažu treneru.
Nažalost mi uvijek ganjamo Europu i radimo panic buy u cilju da izborimo Europu, i u svemu tome nemaš nikad prostora da akademce guraš jer za njih trebaš strpljenja.
Zato kad se samo jednu sezonu planski radi osvojiš duplu krunu. Doduše, i to je bilo daleko od planskog, više nas je Bog pogledao s povredama pa da smo morali Pidru vratiti s posudbe i Kovu gurnuti u prvih 11.
Eto Mujakić i Andrej su opet koliko toliko planski gurani. Ma da je pitanje šta bi s Andrejom bilo da Mirko nije povrijeđen bio onu polusezonu 19/20..
idu na pripreme i tu je kraj njihovoj minutazi ne znam kako da se pokazu... igraci koji dlaze, svi imaju sigurno i jake ugovore sa nekim klauzulama i eto vrijeme je pred nama vidjet ces da osim u21 pravila ovdje neke ideje nema.
Mi smo duplu osvjili jer smo imali 4 top igraca starija, tatar, ahmo, merso, mozemo reci i krste... imao si onda igrace koji su doslovno sve do jednog plod slucajnostiii, oszljeda, suspenzija... Niho dobio sansu jer onaj nije htio igrati u vitezu, kova dobio sansu jer bukvalno nije bilo nikoga drugog, sabanovic dobio sansu jer se hebib cini se ozlijedio i imao bolu statistiku od istog do zadnje tekme, bio odlican, pidro dobio sansu jer se pokusalo i sa stoperima, i desnim bekovima i krilima pa je na kraju njega zapalo... ali se i pokazalo da se moze kada imaju s kim igrati i imaju minutazu, mogu isplivati i ostvariti solidne transfere (ali im je to i limit),medjutim, od igraca koje dovedes 29 30 godina, povratnik, nema teorije da vis od 1 od 10 valja. I kazem, to je to sto se minutaze tice ali i to jeok, izadjes i kazes nama je sad gllavni cilj titula, evropa, akademija ce dobiti sansu samo najbolji po generaciji zbog pravila u21 i to je posteno... moguce da se nadje neka filijala da igraju ligu vec sa 17-19 godina ne bi bilo lose. Ali jedno pricati i drugo raditi ipak nije ok
GalileoGalilei je napisao/la:
17 jan 2023, 14:44
Ma meni je ta priča oko Akademije već odavno smiješna i neozbiljna. Od toga nema ništa, kod nas se samo pika da imamo tu Akademiju i to je sve.

Bit priče oko Akademije je ovo što @Pantelija kaže. NE MOŽEŠ proizvesti dobrog igrača ako nemaš KVALITETNE TRENERE u Akademiji. Ebo ti sve uslove, terene, masaže, internate, kurceve, ako nemaš nekog ko ima znanje, pa zatim da se posveti tom igraču, da ga spremi za seniore. Nema Dinamo džaba najbolju školu, zato što su tamo ljudi koji imaju znanje i koji su dobro plaćeni za to. Kod nas se u Akademiju guraju neki anonimusi i ljudi koji su ostavili malo veći trag tokom igranja u Klubu, što je teška glupost.

Da bi imao dobrog mladog igrača, ti u njega moraš ulagati, te pronaći stručne ljude koji će raditi s njim. Ne možeš pustiti da ga trenira bilo ko, da nema nikakvog sistema, pa onda kad dođe u prvi tim bude kariina.
Sve je to jedan veliki javašluk, neorganizacija i neozbiljnost. Mi imamo samo naziv "Akademija", a daleko je to od prave Akademije.
To se slažem, plod slučajnosti. Ali hajde eto reći ćemo da je planski iako nije.
Po meni, filijala u federalci pun pogodak, ili u premijer ligi još bolje, ali nemaš koga.
I to je također tačno, izađeš i kažeš samo najbolji iz akademije će dobijati priliku, ostali će svoju karijeru nastavljati u filijali ili negdje drugo ako oni ne žele u filijali da budu. Ako tu napreduju dobit će priliku u prvom timu i to je to.
To je surova realnost koja se treba reći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jan 2023, 15:50

Čekamo Giorgija i Francisa da šarnu :D
Daj obojicu danas zvanično :opaopa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2023, 15:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 jan 2023, 15:50
Čekamo Giorgija i Francisa da šarnu :D
Daj obojicu danas zvanično :opaopa:
Više ne smijemo ni ovo stavljati :D

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 jan 2023, 16:04

A onaj Ljubiglavić iz Žalgirisa jel dolazi ili ne?

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 jan 2023, 16:08

Nek barem jednog danas predstave :njanjanja:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 jan 2023, 16:30

𝐌𝐚𝐫𝐚𝐤𝐚𝐧𝐚" 𝐢𝐝𝐞 𝐮 𝐳𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐯 - 𝐙𝐯𝐞𝐳𝐝𝐚 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐢 𝐧𝐨𝐯𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧!

Kako "****" ekskluzivno saznaje Crvena zvezda će popularnu "Marakanu" zameniti novim stadionom.
Uskoro će čelni ljudi Zvezde izaći sa projektom izgradnje novog, modernog stadiona na kojem će crveno-beli igrati svoje utakmice.
Od renoviranja "Marakane" se odustalo, jer se rekonstrukcija postojećeg stadiona ne bi isplatila, tako će najveći srpski stadion koji je izgrađen 1963. godine nakon što se izgradi novo zdanje prestati da bude dom prvaka Srbije.
Još uvek nije poznato na kojoj lokaciji će krenuti izgradnja novog Zvezdinog stadiona, da li na istom mestu na kojem "Marakana" ili će se crveno-beli preseliti u drugi deo grada.
-preneseno s nekog srbjjanskog portala

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 17 jan 2023, 16:45

JavierBosnia je napisao/la:
17 jan 2023, 11:51
benko21 je napisao/la:
17 jan 2023, 11:45
Ne znam kako ce ostali ja znam da necu ni marke dati dok su ovi tu
A ubrzo ce ova pauza proletiti pa cu ih moci vidjeti u Listici na djelu
Posteno :thumbup:
Zanima me sta najvise zamjeras Mirzi, Ajli i Emiru? Jel Mirzi taj sukob sa navijacima iako je rekao da je bio mladji tad, neiskusan i nepromisljeno da je reagovao i da se u prenesenom znacenju kaje zbog toga i da moze da bi izbrisao to. Ajli njene izjave neke za koje je takodjer javno uputila izvinjenje navijacima i Emiru koji je odstranjen sa pozicije, doduse na neku drugu, ali ne donosi glavne odluke i trazi se novi SD.

Eto zanima me cisto to da cujem neciju stranu ako mozes objektivno to sagledati :mrgreen: da se razumijemo i ja sam protiv Mirze i njegovog nestrucnog "strucnog" staba, ali eto ako sam imao za sve imat cu i za njega razumijevanja koji mjesec da pokaze svoju sposobnost ili nesposobnost.
Slažem se sa tvojim postom. Najviše me nerviraju dvostruki aršini oko situacije sa klubom i pojedinaca. O čemu sam i pisao nedavno, npr. bojkot trojke a ne Mirvića. Što se tiće Ajle, šta da zamjeram jednoj ženi (nije seksizam) u odnosu fudbal i ona, svakako je doživljavam neozbiljno kao i njene objave na drušvenim mrežama, ja da se pitam ne bi ona sjedila ali ko me pita. Okolnosti su nekad specifične, brat brata ubije u afektu, a sad problem neke izjave koje su izrečene u određenim okolnostima. Što se mene tiče ništa specijalno i oboje su se izvinuli za postupke iz prošlosti, pogotovo za nešto prije 12 godina. Drugo, nedavno se pominje Tatar kao dobar izbor za dovođenje, a zaboravlja se cijepanje i bacanje dresa. Doduše i on se izvinuo i očigledno je oprošeno (kod većine), ali njegov je čin po meni gori nego Mirzino kad će otići i Ajline čarapice i slične gluposti. Evo oprostilo se i Ziljkiću za fotografiju, što je također grozan čin. Od muhe pravimo slona.
Treće, ljudi Emir je bivši.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 jan 2023, 16:48

ŠTA_JE je napisao/la:
17 jan 2023, 16:30

Kako "****" ekskluzivno saznaje Crvena zvezda će popularnu "Marakanu" zameniti novim stadionom.
Uskoro će čelni ljudi Zvezde izaći sa projektom izgradnje novog, modernog stadiona na kojem će crveno-beli igrati svoje utakmice.
Od renoviranja "Marakane" se odustalo, jer se rekonstrukcija postojećeg stadiona ne bi isplatila, tako će najveći srpski stadion koji je izgrađen 1963. godine nakon što se izgradi novo zdanje prestati da bude dom prvaka Srbije.
Još uvek nije poznato na kojoj lokaciji će krenuti izgradnja novog Zvezdinog stadiona, da li na istom mestu na kojem "Marakana" ili će se crveno-beli preseliti u drugi deo grada.
Druže kakve mi veze imamo sa Zvezdom?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2023, 16:51

Brat @šta_je zamijenio bosanski sa srbijanskim forumom :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 jan 2023, 16:56

Jos je neko danas na nas pdf postavljao nesto u vezi CZV i stadiona.
Druze zaboleeeee nas za njih
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 jan 2023, 17:02

kenoHZ je napisao/la:
17 jan 2023, 16:45
JavierBosnia je napisao/la:
17 jan 2023, 11:51
benko21 je napisao/la:
17 jan 2023, 11:45
Ne znam kako ce ostali ja znam da necu ni marke dati dok su ovi tu
A ubrzo ce ova pauza proletiti pa cu ih moci vidjeti u Listici na djelu
Posteno :thumbup:
Zanima me sta najvise zamjeras Mirzi, Ajli i Emiru? Jel Mirzi taj sukob sa navijacima iako je rekao da je bio mladji tad, neiskusan i nepromisljeno da je reagovao i da se u prenesenom znacenju kaje zbog toga i da moze da bi izbrisao to. Ajli njene izjave neke za koje je takodjer javno uputila izvinjenje navijacima i Emiru koji je odstranjen sa pozicije, doduse na neku drugu, ali ne donosi glavne odluke i trazi se novi SD.

Eto zanima me cisto to da cujem neciju stranu ako mozes objektivno to sagledati :mrgreen: da se razumijemo i ja sam protiv Mirze i njegovog nestrucnog "strucnog" staba, ali eto ako sam imao za sve imat cu i za njega razumijevanja koji mjesec da pokaze svoju sposobnost ili nesposobnost.
Slažem se sa tvojim postom. Najviše me nerviraju dvostruki aršini oko situacije sa klubom i pojedinaca. O čemu sam i pisao nedavno, npr. bojkot trojke a ne Mirvića. Što se tiće Ajle, šta da zamjeram jednoj ženi (nije seksizam) u odnosu fudbal i ona, svakako je doživljavam neozbiljno kao i njene objave na drušvenim mrežama, ja da se pitam ne bi ona sjedila ali ko me pita. Okolnosti su nekad specifične, brat brata ubije u afektu, a sad problem neke izjave koje su izrečene u određenim okolnostima. Što se mene tiče ništa specijalno i oboje su se izvinuli za postupke iz prošlosti, pogotovo za nešto prije 12 godina. Drugo, nedavno se pominje Tatar kao dobar izbor za dovođenje, a zaboravlja se cijepanje i bacanje dresa. Doduše i on se izvinuo i očigledno je oprošeno (kod većine), ali njegov je čin po meni gori nego Mirzino kad će otići i Ajline čarapice i slične gluposti. Evo oprostilo se i Ziljkiću za fotografiju, što je također grozan čin. Od muhe pravimo slona.
Treće, ljudi Emir je bivši.
Emir je bivsi al u qrcu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 jan 2023, 17:09

Keno legendo, ako si ti zlatna ribica ne moramo svi mi ostali da budemo. To sto je izjavio prije dvanaest godina nesto, ne znaci da se treba zaboraviti ili oprostiti. Isti je to smetljar i dalje. A evo ima i ovo od prije sest godina kad rece da su sudije dvanaesti igrac nasem klubu. I zamisli kakav dzon obraz moras da budes da izjavis da je to bilo davno. Mrs, **** i tebe i njega.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 jan 2023, 17:10

Ja naivnih ljudi Allahu dragi.
Ili naivni, ili namjerno "naivni", ili...
- FKS -

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 17 jan 2023, 17:17

Samo pogledajte pozitivne komentare na fb, sve teleće glave.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 jan 2023, 17:20

Hajdeee je napisao/la:
17 jan 2023, 17:10
Ja naivnih ljudi Allahu dragi.
Ili naivni, ili namjerno "naivni", ili...
evo brate jos jednom da okacim svoj komentar od danas.

Nista onda. Opcija 2. Molotov kokteli. Ubij, zapali razvali. Nek svi odu. Onda cemo zbrajati stete.. igrati kantonalnu ligu grupu A… pa fino jovo nanovo. Neki broj aktivirati za pomoc/donaciju i vratiti comora, sunjevarica ili kako vec rustemovica, melunovica … pa cemo im ici na vrata kad fule penal a bolje ne znaju. Hajde malo bacite ga,otresite koga, zapalite i laganini

Molim te daj mi ti rjesnje trenunte situacije? Lako je detektovati krivca? Evo neka se smijeni Mirza? sta predlazes dalje? Hvala brate po boji
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 jan 2023, 17:23

MortemHz je napisao/la:
17 jan 2023, 16:51
Brat @šta_je zamijenio bosanski sa srbijanskim forumom :D
:-) ma volio bih brate da i mi nesto s "nasom kućom" rijesimo. Objavih da vidi raja vidi da se ne treba robovati "mjestu" ni "imenu"...

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 jan 2023, 17:28

H8Z7 je napisao/la:
17 jan 2023, 16:48
ŠTA_JE je napisao/la:
17 jan 2023, 16:30

Druže kakve mi veze imamo sa Zvezdom?
Nikakve hvala Bogu! Zelio sam da raja vidi da uspomene, a zvijezda ih je navijacima bas napravila na ovom stadionu dosta, nisu bitne kad jedno arhitektonsku gradjevinu pojede vrijeme i kad to vise nije to. A slicno je i kod nas s nasim stadionom.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 jan 2023, 17:30

Herson je napisao/la:
17 jan 2023, 13:37
Ne kontam espirit24 kakve veze imaju Zeljo i navijaci Zelje u ovoj prici i kakvu si ti poveznicu tu nasao. Vidim najavio si se da dolazis na derbi iz Gradačca i svaka ti cast na tome.A jel' po tebi okej da ti koji dodjes jednom il dvaputa godisnje na Kosevo,kritikujes, da na kazem solis pamet ljudima koji su tu uz klub uvijek? Opet kazem svaka cast tebi sto odvojis vrijeme, pare i predjes toliki put, ali ne cini mi se da si bas toliko upucen u situaciju, pa zato i pises ovakve stvari. Ovo sto pises direktorici da ustraje u svojim namjerama,je vrijedjanje inteligencije navijacima. Nemoj samo reci da nisi vidio prozivke i komentare, koje je ta ista direktorica u prethodnim mjesecima upucivala navijacima. To tebe, kao navijaca ne dotice? Dobar primjer su sezonske ulaznice na pocetku sezone, kad su napravili hajp oko kupovine istih i ljudi su se naravno odazvali, ali pri tome ne treba zaboraviti da su tim istim navijacima vjesto presutili informaciju da ce sezonske ulaznice koristiti na nekom drugom stadionu, a ne na Kosevu. Izvini, ali za mene to nije korektan odnos prema navijacima, ali i to se prihvatilo. Ekipa je dobila maksimalnu podrsku i u Zenici, to nije ni bilo uptino, a sta su zauzvrat navijaci dobili? Najlosiju sezonu i najvece blamaze u historiji kluba. Slag na tortu je naravno imenovanje trenera, o njemu i njegovom odnosu s navijacima je sve vec receno. Ove price o prodaji zgrade i selidbi klupskih prostorija u Butmir su jos u domeni nagadjanja i mahalanja, ali ako se realizuju te stvari to je udar na identitet kluba, bar je to za mene tako. Prostorije kluba iz centra grada i glavne ulice u gradu koje su tu godinama, seliti negdje na neko zemljiste u Butmiru, nije i ne moze biti dobra opcija. Ali eto izgleda tebe ove stvari van terena i odnos prema navijacima ne zanimaju, bitno je da se dovede koji igrac, plati obestecenje i sve se svodi na to. Ako se fokusiramo samo na teren, onda mi se ne cini bas da imamo razloga za zadovoljstvo i optimizam. Sa najboljim i najskupljim kadrom u ligi, mi smo dobili najlosiju polusezonu ikad i grcevitu borbu za Evropu.
Poredjenja sa navijacima Zeljeznicara su u kontekstu ove hajke sto se Mersi nece napraviti oprostajna utakmica. Oni ako trpe Bekrice Cocalice Kosorice oni ih trpe jer moraju, mi ne moramo, mi imamo novac i kod nas bi trebali igrati najspremniji. Sdruge strane navodis moju udaljenost od glavnog grada i na osnovu toga mjeris moju ljubav prema sarajevu. Prije svega da ti napomenem da sam svaku utakmicu na sjeveroistoku(Bijeljina, Tuzla, ove sezone Srebrenik i Modrica) svaku ispostovao. Na kosevo dolazim kad je evropa i kad su bitnije utakmice. Ja nisam mogao birati gdje cu se roditi. Meni je 32 godine i smatram da imam dovoljno godina da mogu skontat sta valja a sta ne. Prozivas ajlu za instagram, ne znam imas li djece sta bi ti uradio da ti neko prijeti sinu, ovo sto je ona uradila to je najblazi oblik. Ne kazem da je svetica, ne kazem da je Marota sto se tice transfera, ali treba je pustiti nek radi. Ako covjek daje svoje pare, ko smo mi svi da mu odredjujemo ko ce biti u strukturama kluba. Msm da je vrijeme da izadjemo iz seoskih okvira. U selu gdje sam odrastao postoji jedan kantonalni prvoligas i tu imas upravu kluba ali imas jos stotinu "clanova uprave" koji bi se mijesali. Moje misljenje je da Sarajevo nije kantonalni prvoligas i da je vrijeme da se mahala i navijaci odvoje od kluba. Lp
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 jan 2023, 17:33

guadalupe je napisao/la:
17 jan 2023, 12:49
esprit24 je napisao/la:
17 jan 2023, 12:40
Sve vise pojedini navijaci Sarajeva pocinju liciti na navijace malih plavih. Krive upravu za Mersu a Merso je vec odavno otplesao labudji ples. Ako frajer hoce jos da igra nek ide tamo gdje ce imati prostora, ko sto neko napisa bolje je da akademac bude treca opcija nego Ahmet. Ajla bebo ako citas forum samo budi istrajna i ostvari ono sto si zacrtala :beba: Ima nas pitara koji vjerujemo u ovu Ismirovu pricu. Dovoljan podatak je da je frajer dao duplo vise kesa za dva obestecenja u januaru nego sto su strumfetice skupile putem humanitarnih brojeva :kafa:
Jedan od rijetkih koji je zasluzio da se ispostuje za sve sto je uradio za klub i tesko je ispostovati ljudinu pola godine, jel Ajlice ? Sad odjednom akademci, a svrsavanje na dovodjenje 675 stranaca u 10 dana, ali gdje ces Mersu ostaviti pola godine, Gruzijac je vise zasluzio. Svi klubovi na svijetu postuju igrace koji su ih zaduzili, a Merso je za njih sviju Sarajevo, a tebi i takvim kao ti nek bude Ajla i Hadzic Sarajevo, fuj.
Vidim evo i Manscester je ispostovao Ronalda sa oprostajnom utakmicom :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2023, 17:56

Nažalost, živimo u takvim vremenima. Ovakve i sto puta gore stvari, sa sto puta gorim posljedicama od ogrebane zadnjice, se nažalost dešavaju svugdje u svijetu. Danas navijači fudbalskih klubova više vode računa o sastavu uprave kluba, o tome ko radi u klubu, ko ima koliku platu, ko je u klubu s kim u vezi i koje je seksualne orijentacije, vode računa o ličnoj promociji i promociji grupe kao i o "utisku" koji će ostaviti svojim "ponašanjem" na stadionu, ali i van stadiona, na druge navijačke grupe, javnost i medije, nego što navijaju za klub i za njegov uspjeh i rezultate.

Cio život navijam za FK Sarajevo i od svih direktora i uprava, znao sam samo za direktora Svetozara Vujovića, sekretara Budu Vukovića, legendarnog Salku "Šupka".

Danas većina "navijača" ne zna nabrojati sastav prve ekipe za koju navija, ali zna svakog uposlenika kluba, kolika mu je plata i naravno traži da taj bude "otjeran" iz kluba, jer on kao "navijač" ima pravo da to traži i zahtijeva.

Dobro Bily kaze...
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Haksss, Proximic, samoFKS, svabonja, Tatamata1946 i 78 gostiju.