Ja bi prije Gruzijca poslao,nek se malo navikne svakako ima ugovor do 2026.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:52Ja bi radije Ikića poslao na posudbu jer sumnjam da će Giorgiju biti problem da ne bude u sastavu jednu - dvije pa dvije - tri utakmice onda igra. Dok s druge strane imam osjećaj da bi imali nezadovoljnog igrača u vidu Ikića ako bi svako malo ispaštao i ne igrao. Pogotovo jer ćeš imati još jednog stranca na desnom krilu.nokee je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:47Logican slijed dogadjaja s obzirom na broj stranaca. Dobro je da se Cirjak nije dirao, po meni. E sad, prije bi Giorgija poslao na posudbu da se malo aklimatizuje..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:40Giorgi ili Ikić posudba.
Daniel vjerovatno raskid.
Sta je sa Francisom i Ljubisom?
Francis je prekjučer stigao u Sarajevo, pa mislim da je tu s ekipom u autobusu za Međugorje.
Ne znam koliko bi bilo pametno dati na posudbu najboljeg strijelca i ponajboljeg igraca iz ekipe koji ako odigra dobar drugi dio moze se na kraju sezone prodati za finu cifru bez problema.Sta ako se npr Kyeremeh ne uklopi bas najbolje ili jos gore povrijedi.Bolje na oba krila imati 2 jaka igraca,sto je sigurno sigurno je pa nek se oni izbore za minute
Koliko bi samo bilo lakse kad bi Cirjak mogao dobiti nase papire.Ovako i da se rijesis npr.Avrama i nekoga na posudbu imat ces 2 viska stranca.Znaci uvijek ce ti faliti npr.Musa,Cirjak ili Ikic(2).Nova pojacanja nisam racunao,oni ce sigurno uvijek biti u kombinaciji