Ne moze 5 ljudi jahati jednog konja.. probali smo tako, poslusaj ovog poslusaj onog.. ne valja trener, valja trener, ne valja igrac valja igrac.. ne valja celavi valja celavi... covjek presjeko i to je to.. Odlucio da preuzme potpunu odgovornost cak evo i problem s navijacima ima koje sigurno cijeni i da ih nema - ne bi mu ovaj klub ni bio zanimljiv, ali odlucio da izgura do kraja. Nama je ovim pojacanjima rekao sta misli o svemu.. Mislim da je najvise sto mozemo uraditi sacekati polusezonu i svi zajedno navijati da udjemu u europu. Ako ne odosmo u 3 lijepe..Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:13Kakve emocije. Ja sam uložio svoje pare, poštujem navijače, poštujem stavove, al vaše je da navijate, moje da vodim klub.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:10Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:05
E, tu dolazi ono, zašto Mirvić nije poslije svega ovog izašao i rekao daj da sjedemo da popričamo kao ljudi.
Da pokaže kako mu je stalo do svakog aspekta, da stvarno želi da klub uradi nešto više i da napreduje.
nije ispao fer to stoji. Mislim da se covjek okrenuo sebi i svojim poslovnim odlukama nazalost bez naseg/navijackog uplitanja. jer gdje se donose odluke iskljucivo emocijama nema rezultata. pa dobro, stoji i to da je covjek zamolio da nema pirotehnike a mi kao po dogovoru - usuli. Za dobrobit svih nas je izgurati polusezonu...
Nešto u tom smislu.
On sam je zauzeo stav od početka ja sam jedan od vas i tako ta priča, a onda okrenuo za 180 stepeni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Shategabri
- Kontakt:
Sve ok, ali je bio dogovorio sa HZ sastanak, a onda prešutno izbjegao isti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:16Ne moze 5 ljudi jahati jednog konja.. probali smo tako, poslusaj ovog poslusaj onog.. ne valja trener, valja trener, ne valja igrac valja igrac.. ne valja celavi valja celavi... covjek presjeko i to je to.. Odlucio da preuzme potpunu odgovornost cak evo i problem s navijacima ima koje sigurno cijeni i da ih nema - ne bi mu ovaj klub ni bio zanimljiv, ali odlucio da izgura do kraja. Nama je ovim pojacanjima rekao sta misli o svemu.. Mislim da je najvise sto mozemo uraditi sacekati polusezonu i svi zajedno navijati da udjemu u europu. Ako ne odosmo u 3 lijepe..Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:13Kakve emocije. Ja sam uložio svoje pare, poštujem navijače, poštujem stavove, al vaše je da navijate, moje da vodim klub.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:10
nije ispao fer to stoji. Mislim da se covjek okrenuo sebi i svojim poslovnim odlukama nazalost bez naseg/navijackog uplitanja. jer gdje se donose odluke iskljucivo emocijama nema rezultata. pa dobro, stoji i to da je covjek zamolio da nema pirotehnike a mi kao po dogovoru - usuli. Za dobrobit svih nas je izgurati polusezonu...
Nešto u tom smislu.
On sam je zauzeo stav od početka ja sam jedan od vas i tako ta priča, a onda okrenuo za 180 stepeni.
Hajde da vidimo kako će to funkcionisati.
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:17Sve ok, ali je bio dogovorio sa HZ sastanak, a onda prešutno izbjegao isti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:16Ne moze 5 ljudi jahati jednog konja.. probali smo tako, poslusaj ovog poslusaj onog.. ne valja trener, valja trener, ne valja igrac valja igrac.. ne valja celavi valja celavi... covjek presjeko i to je to.. Odlucio da preuzme potpunu odgovornost cak evo i problem s navijacima ima koje sigurno cijeni i da ih nema - ne bi mu ovaj klub ni bio zanimljiv, ali odlucio da izgura do kraja. Nama je ovim pojacanjima rekao sta misli o svemu.. Mislim da je najvise sto mozemo uraditi sacekati polusezonu i svi zajedno navijati da udjemu u europu. Ako ne odosmo u 3 lijepe..Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:13
Kakve emocije. Ja sam uložio svoje pare, poštujem navijače, poštujem stavove, al vaše je da navijate, moje da vodim klub.
Nešto u tom smislu.
rece pitar da je poslao svoje ljude od povjerenja i rekli da nece izaci u susret zahtjevima navijacke grupe do okoncanja ove polusezone...
- 1 9 4 6 -
Mirvah i Aylah poslati na posudbu, po mogucnosti u Zeljkana. A dovesti noemalnog "gazdu" i direktora.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nisam ja rekao da je ispravno, nego da bi se pronasla negativa u svakom slucaju. Po meni je logicno da ces traziri nova i bolja rjesenja nakon katastrofalne polusezone. Strpljenja nemamo.Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:15Jok, eto valja dovesti po 10 igrača svaku polusezonu i isto toliko otjerati.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:11Nekima ne valja sto se puno igracki mijenja. Da se doveo 1-2 igraca i da je isto toliko otislo bila bi prica najgora ekipa u historiji Sarajeva i oni to ne mjenjaju![]()
FK Autobuska.
Pitanje je zašto su zvučna pojačanja od ljetos sad najgora ekipa u historiji Sarajeva i sad ih treba tjerati, a dovesti nove igrače?
Onaj ko ih je dovodio ako obavlja ikakvu funkciju i ima ikakve veze sa FKS, to je da se prvi Mirvić zapita.
Idealno bi bilo da od roka do roka zamjenimo 2-3 igraca koji se nisu snasli i dovedemo bolje. Zato ovdje imamo obicaj od svakog igraca koji dodje napravit igracinu i bez odigrane utakmice, a nakon 3 kola ga proglasiti najgorim pojacanjem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:19Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:17Sve ok, ali je bio dogovorio sa HZ sastanak, a onda prešutno izbjegao isti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:16
Ne moze 5 ljudi jahati jednog konja.. probali smo tako, poslusaj ovog poslusaj onog.. ne valja trener, valja trener, ne valja igrac valja igrac.. ne valja celavi valja celavi... covjek presjeko i to je to.. Odlucio da preuzme potpunu odgovornost cak evo i problem s navijacima ima koje sigurno cijeni i da ih nema - ne bi mu ovaj klub ni bio zanimljiv, ali odlucio da izgura do kraja. Nama je ovim pojacanjima rekao sta misli o svemu.. Mislim da je najvise sto mozemo uraditi sacekati polusezonu i svi zajedno navijati da udjemu u europu. Ako ne odosmo u 3 lijepe..
rece pitar da je poslao svoje ljude od povjerenja i rekli da nece izaci u susret zahtjevima navijacke grupe do okoncanja ove polusezone...

Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad je Ziljkić potpisao, Mirvić piše u komentarima:”Hajde sad 
!!”
Raja se neka nakačila na taj komentar piše otjeraj Mirzu, Aylu. Odgovara neki momak:”da dovedeš Ronalda i Messija ovi bi i dalje govorili vodi Ajlu i ostale, burazeru nije se rodio ko bi nama ugodio a ti samo svoj poso”. Odmah nakon toga Mirvić lajkao taj komentar. Govori i to dosta o njegovom mišljenju.
Raja se neka nakačila na taj komentar piše otjeraj Mirzu, Aylu. Odgovara neki momak:”da dovedeš Ronalda i Messija ovi bi i dalje govorili vodi Ajlu i ostale, burazeru nije se rodio ko bi nama ugodio a ti samo svoj poso”. Odmah nakon toga Mirvić lajkao taj komentar. Govori i to dosta o njegovom mišljenju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Bogme ne pokaže li se ovaj Brazilac, za naše uslove smo ga platili ko Haalanda.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:21Nisam ja rekao da je ispravno, nego da bi se pronasla negativa u svakom slucaju. Po meni je logicno da ces traziri nova i bolja rjesenja nakon katastrofalne polusezone. Strpljenja nemamo.Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:15Jok, eto valja dovesti po 10 igrača svaku polusezonu i isto toliko otjerati.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:11Nekima ne valja sto se puno igracki mijenja. Da se doveo 1-2 igraca i da je isto toliko otislo bila bi prica najgora ekipa u historiji Sarajeva i oni to ne mjenjaju![]()
FK Autobuska.
Pitanje je zašto su zvučna pojačanja od ljetos sad najgora ekipa u historiji Sarajeva i sad ih treba tjerati, a dovesti nove igrače?
Onaj ko ih je dovodio ako obavlja ikakvu funkciju i ima ikakve veze sa FKS, to je da se prvi Mirvić zapita.
Idealno bi bilo da od roka do roka zamjenimo 2-3 igraca koji se nisu snasli i dovedemo bolje. Zato ovdje imamo obicaj od svakog igraca koji dodje napravit igracinu i bez odigrane utakmice, a nakon 3 kola ga proglasiti najgorim pojacanjem
Ovi što dolaze for free, to je svakako mačka u vreći. Ako se pokaže dobro i jest, ako ne, pa svakako ga niko nije htio.
Takav je status lige i tako kotiraš kao klub iz bhpl.
Koševo Zapad
I ja mislim da je Mirvic jednostavno preplavljen stavovima stotina ljudi koji se motaju oko kluba. S jedne strane ga savjetuje hadzija, s druge tan, s trece navijaci, s cetvrte horde, s pete "legende" kluba, jedni govore otjeraj, drugi daj sansu strpi se, itd itd... pa jbt pomahnito bi mahatma gandi.. a pritom covjek ima jos posla sa strane i nije mu ovo jedino zanimanje. Bas nezahvalna situacijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:22Kad je Ziljkić potpisao, Mirvić piše u komentarima:”Hajde sad!!”
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
e bi se usrecili... veliko pojacanje iz trece svedske lige bi bilo na naslovnicama klixa.
da te pitam, Jesi li ikad nesto imao pa to izgubio i tek tad shvatio sta ti je i koliko to ustvari znacilo?
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100 posto brate. Normalan bi izludio - konta covjek ko me natjera da u bosnu dodjemspezial je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:28I ja mislim da je Mirvic jednostavno preplavljen stavovima stotina ljudi koji se motaju oko kluba. S jedne strane ga savjetuje hadzija, s druge tan, s trece navijaci, s cetvrte horde, s pete "legende" kluba, jedni govore otjeraj, drugi daj sansu strpi se, itd itd... pa jbt pomahnito bi mahatma gandi.. a pritom covjek ima jos posla sa strane i nije mu ovo jedino zanimanje. Bas nezahvalna situacijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:22Kad je Ziljkić potpisao, Mirvić piše u komentarima:”Hajde sad!!”

- 1 9 4 6 -
Ne, nisam ja Mirvino Sarajevo da gubim. SelamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:28da te pitam, Jesi li ikad nesto imao pa to izgubio i tek tad shvatio sta ti je i koliko to ustvari znacilo?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

Onda ocito znas da cuvas. Ruzan osjecaj mnogo Va selamjoker90 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:38Ne, nisam ja Mirvino Sarajevo da gubim. SelamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:28da te pitam, Jesi li ikad nesto imao pa to izgubio i tek tad shvatio sta ti je i koliko to ustvari znacilo?
- 1 9 4 6 -
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni jednom ratkapa otpala. Ko bi rekao da sam toliko bio navezan na ratkapu.joker90 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:38Ne, nisam ja Mirvino Sarajevo da gubim. SelamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:28da te pitam, Jesi li ikad nesto imao pa to izgubio i tek tad shvatio sta ti je i koliko to ustvari znacilo?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ne bi slao na posudbe ni Ikica ni ovog Gulishvilija. Ikic je jedini pristojan bio proslu polusezonu, a ovaj Gruzijac mi se cini pravo ubojit. Ako bi vec morali raditi rez sa strancima prvi na listi je Avram, a iza njega odmah Cirjak. Ako bi Cirjak isao dovesti Sarica, domaci igrac, igrao za nas, ima iskustva iz repke vjerujem, da od Cirjaka slabiji ne bi bio koji ima ucinak 0 golova i 0 asistencija.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 18 jan 2023, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nisi jos nasao zamjensku?ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:47Meni jednom ratkapa otpala. Ko bi rekao da sam toliko bio navezan na ratkapu.joker90 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:38Ne, nisam ja Mirvino Sarajevo da gubim. SelamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:28
da te pitam, Jesi li ikad nesto imao pa to izgubio i tek tad shvatio sta ti je i koliko to ustvari znacilo?

- 1 9 4 6 -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Objavit cu veceras slike prijedloga za uredjenje atletske staze. Valjda se nece ljutiti ovi sto bi trebali da realizuju taj projekat, svakako su prvi dobili to. Kad se pojacanja znaju danima unaprijed moze i ovo 
Direktorica je odusevljena, ovi u CSRu skepticni oko ugovora o najmu i daljih ulaganja pa cemo vidjeti sta ce se izganjati.
Stay tuned

Direktorica je odusevljena, ovi u CSRu skepticni oko ugovora o najmu i daljih ulaganja pa cemo vidjeti sta ce se izganjati.
Stay tuned
Svaka tebi cast brate. Ovi sto iz kluba prate forum bi trebali malo vise paznju obratit na tebe sto se tice tih stvariJavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:58Objavit cu veceras slike prijedloga za uredjenje atletske staze. Valjda se nece ljutiti ovi sto bi trebali da realizuju taj projekat, svakako su prvi dobili to. Kad se pojacanja znaju danima unaprijed moze i ovo
Stay tuned![]()

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Neznanje je najveći problem.Benko123 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 11:01Razumijem da je raja negativna al komentari i kukanje na sve zivo je strasno. Sad odjendom sta ce nam sportski direktor, a kad ga nemamo kuka se sto ga nemamo. Kuka se jer se dovodi u toku prelaznog roka(prevedeno: sjedit ce i uzimat ce pare), pa nije football manager ovo da samo radis sa transferima unutar prelaznih rokova. Imamo problema i mana, al se za neke stvari sere i preuvelicava strasno.
- JavierBosnia
- Kontakt:

Radim ja nekad nesto i zbog hobija, ljubavi, zabave, drustveno korisno u lokalnoj zajednici, podnosim inicijative u opcini, nacelniku, dajem sugestije i kritike. Sve dzabe, nemam ja nikakvih interesa tu. Zivio ti meni drugar