Vi ste parodija svega mi,lafo radnicka klasa a nema kluba u drzavi da je i vecoj sprezi sa politikom od vas
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Yebo te tacna tu je ispao problem to ba nema veze sa zivotom to su neke price ja tu nista ni lose napisao nego mislio sam sam nesto reko bahato nidje veze ti reko da sam krezav i konobar ja da nisam da si lazovcina i to je toegocentrik je napisao/la: ↑18 jan 2023, 01:20Prvo na forumu sam preko 10 godina, drugo nikakav dogadjaj nisam stavio na javni forum, trece slobodno se javi u poruku reci cu ti ko sam i koga sam dio, a za ovo ostalo sta ti imas s tim gdje sam otisao i koliko sam vremena ulozio da bi u zivotu napredovao ovdje decko samo ti zabadas nos u tudju tacnu..
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ne treba pricati o tucama ja sam ovde zasrso bgm al treba jednu temu otvorit za sve pizdarije ocm ja sam vamo orvi spamovao sjecam se to mi je pocetak karijere
Osma vrati se nek ide sve do djavola 

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
mogul te nazvat kad mi mali bude imo pismenu iz bosanskogBaza1921 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:29Yebo te tacna tu je ispao problem to ba nema veze sa zivotom to su neke price ja tu nista ni lose napisao nego mislio sam sam nesto reko bahato nidje veze ti reko da sam krezav i konobar ja da nisam da si lazovcina i to je toegocentrik je napisao/la: ↑18 jan 2023, 01:20Prvo na forumu sam preko 10 godina, drugo nikakav dogadjaj nisam stavio na javni forum, trece slobodno se javi u poruku reci cu ti ko sam i koga sam dio, a za ovo ostalo sta ti imas s tim gdje sam otisao i koliko sam vremena ulozio da bi u zivotu napredovao ovdje decko samo ti zabadas nos u tudju tacnu..Nego **** tacne ti si eto meni u tacnu diro to nema veze to je propaganda problem su tucnjave mislim price te anegdote itd.Da se mi razumijemo ti se potpisujes u stilu guinness boys ekipe i kazes eto reci ti sam javno jesi ili nisi i sta znaci odma ti kazem nemoj mi tih fazona molim te.Nego kazes clan foruma 10godina i vise.Jesi li upoznat sa radom OsmaOdlazi korosnika?Evo da te ja pitam javno ? Ako si clan foruma on je nosio avatar zastsve od te ekipe koja tebi stoji u potpisu i ja cu te pitati slobodno u pp sta me zanima jer necu i niti zelim ovde vise vise tuce odma ce se stranice o tome treba zaustaviti ta sranja i te price ako se moze a sve je krenulo od vas i to sve nesto iz proslosti kako ste vi lomili koga ste sve prebili i te huliganske zasluge.Sad ti kazes da ti nisi on taj osma i da ti ne spominjes dogadjaje javno pa eto ako si ti kodeks onda sto nisi rekao kolegi rekao mojne tako nezz jel vam furka da se na taj nacin promovisete ?nije to tuce samo nego ba lik promovisao ubice prijetio itd . hajde to sve sebi u stomak nego i na svoj obraz ta sranja nego lik sve predstavlja propagandu koja se sirila internetom vi lafcine mi picke mi bez zuba vi obuceni fino i namirasni sve nas meljete i tako to price u tom stilu .Sad ja nezz ko je tu budala?A to vrijeme je puno manje bilo kodeksa nego sad i znaci ganjalo se 0-24 i necemo u detalje .I sad je problem tacna neka nije nego sam ja nesto se istripovao da sam nesto bahato nastupio problem nije to nego eto objasni javno sta se tu desilo ko stoji iza takvih profila ?Jel stoje neke navijacke grupe? I koji je cilj ..Nemos mi reci da niste povezani ako cak nistee isti lik onda se poznajete. Ako je on lazni profil sto se nisi ogradio ako si ti kodeks sto mu nisi rekao da ne pise tako? Bas je sranja pisao Ja sam neke akcije spomenu nesto ja nikad nisam reko da je iki picka od tih vasih nikad bgm ni psovao.Eto ova vam sad vala i nije neka akcija ii nije ni uspjela i sad treba da se rugam vama da ste slabi da ste kukavice da ste cakijasi da pisem stranice o tome necu vise ocm ja sam ako moze da se prestane mene najvise smeta sto se time skrece i s nekih realnih problema a **** tuce meni je to ok prica da se fino prica nego mene su tolko ti kodeksi oziritirali ja nmg cut tu rijec kolko ste je zloupotrebljavali da kazem eto
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Jesi li išao u školu barem na kratko? Stavi negdje zarez, točku. Nije na odmet.Baza1921 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:16Vidi da ti nesto reknem ne postoji savrsen navijac bgm bitno je samo da nema zbodeva nozeva i to je to al skupo je biti navijac treba para za aktivan navijacki zivot jos svaki voli lakosta brate ti se moras u zivotu dobro boriti da bi bio dobar navijac treba neko i ovo reci misle ljudi mi klosari skupa je ovo zajebancija a odricanja isto mnogo sad zamisli ti neko ima djete buraz eto znaci za tribinu ti treba mjesecno odvojiti pa bar 200kmLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:23A sta, pravi navijac je onaj koji zica, nema nikakve skole, hoda poderan i usran okolo?
Ma nije nego brate lik 10 godina na forumu ustelio se ocm zna sve fore eto da ne bide da me zajebao kako objasniava taj rad tih par profila koja oredstavljaju jednu grupu to ti je ima jedan profil kaherski gdje pametan i a jedan zivotni gdje ispovjest jedan za fajtove drugi za zajebanciju nemos im nista djece mi oet na jeddan to nije fer kume ja ba nezz ni kako se boldira bnzz da pisem jbg priznajem poraz al burazeru doce cica na kolica kad se i ja ugram malo kad zareze krenem udarat tu vam je kraj ocm ugasit cu vas 

Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Hahahaja predajem se nije to predaja nego idem j bojkot dok ne ojacam
ma bjezi nema gluplje price hajde nez lesinari bilo par tuca i to je to zna se i to mi glupo eto sto su lesinari zastavicu imali nije dosta i te zajebancije, hajde nego ovo tmvs hz ima milion tih nekih anegdota ja kazem izbo sam te vamo ti a ja sam tebe tamo i nema tu kompromisa najbolje probati naci neke izvjestaje iz bolnice pa izracunat kolko je bilo ukupno zbodeva nozeva bjezi **** te to nema tu pobjednika
Al najbolje bojkot oca'm bojkotom do kodeksa !
Fali nam sportskog duha bgm
Ayla ajde ti opali neki selfi matereti spontani onak
Al najbolje bojkot oca'm bojkotom do kodeksa !
Fali nam sportskog duha bgm
Ayla ajde ti opali neki selfi matereti spontani onak
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Rece baza da je morao imati petice u skoli da bi imao lakosta patike. Sad znamo sigurno da lakostu nosio nije

Ako su ocjene određivale patikice koje će nosit znamo sigurno da je on nosio vinkušeLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑18 jan 2023, 21:10Rece baza da je morao imati petice u skoli da bi imao lakosta patike. Sad znamo sigurno da lakostu nosio nije![]()
![]()

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
To ili univerzalke, trece nemaDovoljan je napisao/la: ↑18 jan 2023, 21:35Ako su ocjene određivale patikice koje će nosit znamo sigurno da je on nosio vinkušeLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑18 jan 2023, 21:10Rece baza da je morao imati petice u skoli da bi imao lakosta patike. Sad znamo sigurno da lakostu nosio nije![]()
![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Kad su Pitari nekad davno pratili kosarku
A Svrakindolac bio mlad
-
- Kontakt:
Strašna ekipa izabrana u upravu Nk Široki Brijeg. Privatne firme koje su u prošloj godini imale preko 1. 5 milijarde prihoda uključujući i one koje su u top 20 u državi Feal, Mepas, Lukas Nakić, TT kabeli+ standardne ove državne.... 

-
- Kontakt:
Za članove Upravnog odbora NK Široki Brijeg imenovani su: Miro Kraljević (Grad Široki Brijeg), Željko Gugić (Agencija Kamir d.o.o.), Ante Knezović (WWin Williams kladionica d.o.o.), Toni Kraljević (Županija Zapadnohercegovačka), Marko Ćavar (Županija Zapadnohercegovačka), Franjo Herceg (Emerus d.o.o), Dario Tomić (TT kabeli d.o.o.), Marijan Primorac (Pelet Grupa d.o.o.), Ante Čolak (JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d.), Stjepan Nakić (Nameks d.o.o.), Zlatan Mandić (Mandeks d.o.o.), Ivan Grbešić (Mepas d.o.o.), Ante Musa (FEAL d.o.o.), Edvard Crnjac (MCI d.o.o.), Ivan Sopta (iForm d.o.o.), Slaven Zelenika (JP Hrvatske telekomunikacije d.d.) i Mario Mandić (Amadis d.o.o.)
Koliko jak UO sklopise, sve nabrojane firme su mislim imale preko 1.5mlrd prihoda prosle godine.. bice im tesko na crtu stati sudeci po ovome
Koliko jak UO sklopise, sve nabrojane firme su mislim imale preko 1.5mlrd prihoda prosle godine.. bice im tesko na crtu stati sudeci po ovome
yebe ih statut kluba zbog izbora igraca.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:14Za članove Upravnog odbora NK Široki Brijeg imenovani su: Miro Kraljević (Grad Široki Brijeg), Željko Gugić (Agencija Kamir d.o.o.), Ante Knezović (WWin Williams kladionica d.o.o.), Toni Kraljević (Županija Zapadnohercegovačka), Marko Ćavar (Županija Zapadnohercegovačka), Franjo Herceg (Emerus d.o.o), Dario Tomić (TT kabeli d.o.o.), Marijan Primorac (Pelet Grupa d.o.o.), Ante Čolak (JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d.), Stjepan Nakić (Nameks d.o.o.), Zlatan Mandić (Mandeks d.o.o.), Ivan Grbešić (Mepas d.o.o.), Ante Musa (FEAL d.o.o.), Edvard Crnjac (MCI d.o.o.), Ivan Sopta (iForm d.o.o.), Slaven Zelenika (JP Hrvatske telekomunikacije d.d.) i Mario Mandić (Amadis d.o.o.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.