Ja Bgm ne branim nikoga, samo podsjecam da si goru od ove branio zivotom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo ovako slusajuci mirzu kad daje ove izjave, ja ne znam fakat ima li iko na svijetu da ocekuje ista od ovog lika, i na koji nacin je on toliko sarmirao i fascinirao aylu i mirvica da kazu "ovo je taj covjek koji ce nas odvesti do uspjeha"...
Covjek ne zna recenicu suvislu sastaviti, jos nije uhvacen na prepad negdje nego je bukvalno doveden tu da da planiranu izjavu, i on nema nikakvu smislenu reakciju na to... kako ocekivati onda da igracima prenese neko znanje, emociju, plan...
Covjek ne zna recenicu suvislu sastaviti, jos nije uhvacen na prepad negdje nego je bukvalno doveden tu da da planiranu izjavu, i on nema nikakvu smislenu reakciju na to... kako ocekivati onda da igracima prenese neko znanje, emociju, plan...
Bio je Dudic kao nešto elokventan pa mrka kapa na terenu. Utakmice i igra su najveće mjerilo
Dudic nije najpismeniji lik svijeta, ali je poprilicno sarmantan, vidis na njemu da ima energiju, pun je zivota, zelje, vidi se na njemu da bez dileme zivi za ovaj posao. To sto je on pregorio u toj zelji i previse se zaletio je drugi problem.
Husika iz Vize za budućnost! Taj nivo izgleda i isprepadanostispezial je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:26Samo ovako slusajuci mirzu kad daje ove izjave, ja ne znam fakat ima li iko na svijetu da ocekuje ista od ovog lika, i na koji nacin je on toliko sarmirao i fascinirao aylu i mirvica da kazu "ovo je taj covjek koji ce nas odvesti do uspjeha"...

Kako mrka kapa? 16 prečki i stativa pogodili. Po 20 šuteva po golu. Protiv Leotara zadnju nismo krenuli u napad.
Javier svaka čast. Mogo si nam za idući put stolice u bordo i bijelu.

🇵🇸
- BegovicRamiz
- Kontakt:
i po nezaposlenosti ko Sudobrojjedan je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:50Husika iz Vize za budućnost! Taj nivo izgleda i isprepadanostispezial je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:26Samo ovako slusajuci mirzu kad daje ove izjave, ja ne znam fakat ima li iko na svijetu da ocekuje ista od ovog lika, i na koji nacin je on toliko sarmirao i fascinirao aylu i mirvica da kazu "ovo je taj covjek koji ce nas odvesti do uspjeha"...
Covjek ne zna recenicu suvislu sastaviti, jos nije uhvacen na prepad negdje nego je bukvalno doveden tu da da planiranu izjavu, i on nema nikakvu smislenu reakciju na to... kako ocekivati onda da igracima prenese neko znanje, emociju, plan...![]()
Sad kad vidim pojačanja nekako mi žao što nismo doveli i onog iz Indonezije Sadila Ramdanija, kad je bal nek je maskenbal. By the way, ima li neko predstavu sa kojom formacijom igramo, CM ova skoro i nemamo, ili će ovo biti ona dobra svi u napad jedan je Hase 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa kod nas nijedan trener ne zna nista osim 4231Amcho1 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:54Sad kad vidim pojačanja nekako mi žao što nismo doveli i onog iz Indonezije Sadila Ramdanija, kad je bal nek je maskenbal. By the way, ima li neko predstavu sa kojom formacijom igramo, CM ova skoro i nemamo, ili će ovo biti ona dobra svi u napad jedan je Hase![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ono zlo od Sablica je igralo sa 3 - 5 - 2 (ili nešto što liči na to ) pa smo vidjeli kako je to izgledalo.Ne ponovilo se.napoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:02Pa kod nas nijedan trener ne zna nista osim 4231Amcho1 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:54Sad kad vidim pojačanja nekako mi žao što nismo doveli i onog iz Indonezije Sadila Ramdanija, kad je bal nek je maskenbal. By the way, ima li neko predstavu sa kojom formacijom igramo, CM ova skoro i nemamo, ili će ovo biti ona dobra svi u napad jedan je Hase![]()
Ne znam bas koliko trenera je danas pismeno, možda Wenger ako cemo nekog izabrat. Ne mora značiti ako je los pred kamerom da ne zna raditi svoj posao ili obrnuto.
Sto se Dudica tiče, pa nije mu prvi posao u Saban ligi pa da pregori. Sta bi tek bilo da je otišao u malo jaču, a slovio je kao najtalent lige, čak se prizivao u reprezentaciju Itd.
BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:52i po nezaposlenosti ko Sudobrojjedan je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:50Husika iz Vize za budućnost! Taj nivo izgleda i isprepadanostispezial je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:26Samo ovako slusajuci mirzu kad daje ove izjave, ja ne znam fakat ima li iko na svijetu da ocekuje ista od ovog lika, i na koji nacin je on toliko sarmirao i fascinirao aylu i mirvica da kazu "ovo je taj covjek koji ce nas odvesti do uspjeha"...
Covjek ne zna recenicu suvislu sastaviti, jos nije uhvacen na prepad negdje nego je bukvalno doveden tu da da planiranu izjavu, i on nema nikakvu smislenu reakciju na to... kako ocekivati onda da igracima prenese neko znanje, emociju, plan...![]()

Pronadji razliku
90!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znao je Mirza u prvom mandatu 442 igrati, ali to se ne uklapa uz projekat kluba, nema desetkenapoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:02Pa kod nas nijedan trener ne zna nista osim 4231Amcho1 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:54Sad kad vidim pojačanja nekako mi žao što nismo doveli i onog iz Indonezije Sadila Ramdanija, kad je bal nek je maskenbal. By the way, ima li neko predstavu sa kojom formacijom igramo, CM ova skoro i nemamo, ili će ovo biti ona dobra svi u napad jedan je Hase![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma nemoj zajebavat, vecina modernih trenera su toliko verzirani i izvjezbani u komunikaciji, pogotovo s medijima, ljudi izgledaju ko glumci kad daju izjave... pep, klopp, mourinho, more drugih, svi su vrhunski govornici.harixs je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:10Ne znam bas koliko trenera je danas pismeno, možda Wenger ako cemo nekog izabrat. Ne mora značiti ako je los pred kamerom da ne zna raditi svoj posao ili obrnuto.
Sto se Dudica tiče, pa nije mu prvi posao u Saban ligi pa da pregori. Sta bi tek bilo da je otišao u malo jaču, a slovio je kao najtalent lige, čak se prizivao u reprezentaciju Itd.
Ne znam fakat sta se desilo s Dudicem, u to ne mogu ulaziti, ali je cinjenica da je prvih 5-6 utakmica na klupi, ukljucujuci pripreme, tim gazio sve redom, a da je poslije doslo do ogromne promjene, kako i zasto, pojma nemam...
Ma igrači ga bojkotovali radi režima, žalili se da ih previše lomi, manekeni. Ne kažem da su svi, ali nekoliko njih jesu i to se vidilo iz aviona, uključujući kup protiv čelikaspezial je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:15Ma nemoj zajebavat, vecina modernih trenera su toliko verzirani i izvjezbani u komunikaciji, pogotovo s medijima, ljudi izgledaju ko glumci kad daju izjave... pep, klopp, mourinho, more drugih, svi su vrhunski govornici.harixs je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:10Ne znam bas koliko trenera je danas pismeno, možda Wenger ako cemo nekog izabrat. Ne mora značiti ako je los pred kamerom da ne zna raditi svoj posao ili obrnuto.
Ne znam fakat sta se desilo s Dudicem, u to ne mogu ulaziti, ali je cinjenica da je prvih 5-6 utakmica na klupi, ukljucujuci pripreme, tim gazio sve redom, a da je poslije doslo do ogromne promjene, kako i zasto, pojma nemam...
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- belosevic23
- Kontakt:
Anicic nije na spisku za medjugorje, mogli su bar javit da znamo jel ziv covjek
-
- Kontakt:
Gledaj ovih uposlenika za par sedmica ce ih vise biti na forumu od obicnih navijaca .Alii je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:59Sada treba momke podržati i upravu.
Uprava je pokazala da su naučili lekciju od ljeta.
Došli (igrači koji znaju)kada pogledaš kompilacije i statistiku oni su top.Naravno nije ni igračima lako ni bilo prvi dio.
Ovi trenutačni igrači su u prednosti za razliku od prošlih sto su došli i otisli.Sada imaju težak zadatak.Novi tim
![]()
Na _urac vas treba nabiti sada i zauvijek,i dobro prvo podmazati cickovim uljem...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da ne zatvori puno ako budu i bordo stolice predlazem bijele stolice a bordo slova..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!