FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji ce nam klinac sad SD, kad smo se namirili..
Al sezona ce od brazilskog crnca ovisit ako on bude flopcina ove ostale ublehice ce potonut same, on ako bude zvjerka on ce povuc ostale da daju 100%%
Koliko god ovde se pisalo stoperi fedja zenicca bojkot itd razlog manjka minimum 10 bodova je sto su napadaci dali 5 golova za 16 utakmica
Al sezona ce od brazilskog crnca ovisit ako on bude flopcina ove ostale ublehice ce potonut same, on ako bude zvjerka on ce povuc ostale da daju 100%%
Koliko god ovde se pisalo stoperi fedja zenicca bojkot itd razlog manjka minimum 10 bodova je sto su napadaci dali 5 golova za 16 utakmica
Zna li qrvica koliko stranaca je dozvoljeno ? Zasto qrvica dovodi SD kad su sva pojacanja dovedena ili dogovorena (ceka se zvanicna potvrda) ?
B O J K O T
B O J K O T
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma naravno, sve je to istina. Jos ako desno dodje Kyeremeh, napad ce biti rijesen, i za prvu postavu, i za klupu.
Neminovno je da ce neko kvalitetan biti izostavljen. Samo je pitanje kako uklopiti sve ove igrace i naci pravi trojac u napadu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ma realno najveci problem tu Dal pravi koji izgleda sam sebi smeta.Nekako logicno bi bilo da napadamo sa Ziljkicem i Kyeremehom po krilima,Renan naprijed a iza ovaj Guliashvili.vedinjo98 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 01:13Ma naravno, sve je to istina. Jos ako desno dodje Kyeremeh, napad ce biti rijesen, i za prvu postavu, i za klupu.
Neminovno je da ce neko kvalitetan biti izostavljen. Samo je pitanje kako uklopiti sve ove igrace i naci pravi trojac u napadu.
Ono sto mi daje nadu je upravo taj teret sto mu je stari trener,samim tim morat ce i on bolje i pametnije igrati,ne bi trebao bezveze pucati nebu pod oblake kad imamo visak.
Pitanje sta sa strancima.Sa Francisom i Ljubisavljevicem to je 9.Najprije da ce biti neka prodaja Ikica,raskid Cirajk i Avram.Nije problem imati 1 stranca visak,uvijek se moze neko iz napada ili Musa rotirati ali 4 je vec previse.Kad bi Ikic ili Cirjak mogli srediti nase papire bilo bi puno lakse
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovoliko stranaca se ne može uklopiti nema šanse. Ako dođu još ta 2-3 što se pominju to će biti luda kuća.
ISTINA ZA VEDRANA!
mozda je vico povecao ne 10 stranaca 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jedino ako mu naša fufica poflauta

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kad bi konacno neko prepoznao Dalov potencijal i taj "visoki plafon", pa da ga vode od nas...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Kakav bolan teret, pa Dal.je projekat kluba i uradit ce sve da ga prodaju. Mislis da su doveli Mirzu da ohladi Dala? Pa upravo zbog Mirze i raznih drugih mirzi je Dal morao igrat svaku utakmicu na jesen, i radio.sta je htio. Shvatite da momak igra fudbal za sebe i svoje highlighte, i klubu to ne smeta i klub cak i gura tu pricu s dovodjenjem Mirze za trenera, jer ocekuju da Dala prodaju za finu cifru. Pa mora Mirvic negdje pare vratit, i ono malo sto je dobio od navijaca prosle sezone mu se sad prepolovilo u najmanju ruku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jan 2023, 01:34Ma realno najveci problem tu Dal pravi koji izgleda sam sebi smeta.Nekako logicno bi bilo da napadamo sa Ziljkicem i Kyeremehom po krilima,Renan naprijed a iza ovaj Guliashvili.
Ono sto mi daje nadu je upravo taj teret sto mu je stari trener,samim tim morat ce i on bolje i pametnije igrati,ne bi trebao bezveze pucati nebu pod oblake kad imamo visak.
Pitanje sta sa strancima.Sa Francisom i Ljubisavljevicem to je 9.Najprije da ce biti neka prodaja Ikica,raskid Cirajk i Avram.Nije problem imati 1 stranca visak,uvijek se moze neko iz napada ili Musa rotirati ali 4 je vec previse.Kad bi Ikic ili Cirjak mogli srediti nase papire bilo bi puno lakse
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogao bi se on pokazati u bordo dresu prvo.. lako ćemo onda za prodaju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Projekat kluba kojeg je Liverpool najurio iz omladinskih kategorija jer su vidjeli o kakvom se ''talentu'' radi
Jesmo se i usrećili u pm

Jesmo se i usrećili u pm

Koševo Zapad
Nama ne treba SD, nego jaka veza u ministarstvu da sredi ovim hrvatima drzavljanstva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imat ćemo 9 stranaca ako dođu Francis i Ljubisavljević.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Al kukate i serete za Dala, nevjerovatno, klasično pretjerivanje i ono naše kad se na kosti nekome natovarite.
Po kojim parametrima su Suljić, Dzafić, Ikić, Mulahusejnović i Čataković bolji od Dala ? A svi zajedno se ne kritikuju i ne pljuju koliko Dal.
I mene nervira ponekad sa potezom viška, ali ću radije njega trpiti i gledati sa 22/23 godine gdje će se na kraju prodati i pokriti određene troškove nego Dzafića, Hebu ili Krstea što smo gledali (uz svo poštivanje za njegov doprinos do sada).
Da Bog da mi Musialu doveli na prednjeg veznog, ali se definitivno pretjeruje.
Po kojim parametrima su Suljić, Dzafić, Ikić, Mulahusejnović i Čataković bolji od Dala ? A svi zajedno se ne kritikuju i ne pljuju koliko Dal.
I mene nervira ponekad sa potezom viška, ali ću radije njega trpiti i gledati sa 22/23 godine gdje će se na kraju prodati i pokriti određene troškove nego Dzafića, Hebu ili Krstea što smo gledali (uz svo poštivanje za njegov doprinos do sada).
Da Bog da mi Musialu doveli na prednjeg veznog, ali se definitivno pretjeruje.
Dal je prosle polusezone, uz sve svoje gluposti i djecije bolesti, odigrao bolje od suljic, dzafica, mulahusejnovica i catakovica zajedno. Malac jest iritantan na trenutke, al za sve ove izvikane zvijezde koje sigurno i kostaju vise od njega je izmislio fudbal
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 18 jan 2023, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sve pohvale za Sabru zbog dovođenja Subašića i Pervana. Ostat cete vjerovatno u ligi. Ispadaju Leotar i Igman.
Merso cita forum 
Nakon sto sam juce napisao da je otplesao labudji ples, frajko na instagramu objavi gol sa potpisom last dance

Nakon sto sam juce napisao da je otplesao labudji ples, frajko na instagramu objavi gol sa potpisom last dance

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ovaj Gulisa mi se svidja. Jest da je sud na osnovu klipova al mi se cini da ce za razliku od Suljica preorati teren, onako gladan fudbala, golova mi izgleda.. pa vidjecemo! Gledam najmanje utakmica je odigrao SS, a najvise po krilima, nesto i kao centarfor..
Steta da umjesto Martinovica nismo mogli naci domaćeg stopera al ipak je zimski prelazni rok. Legao bi nam Vukotic pravo, umjesto ovog Ljubiše ako dodje uopste..
Steta da umjesto Martinovica nismo mogli naci domaćeg stopera al ipak je zimski prelazni rok. Legao bi nam Vukotic pravo, umjesto ovog Ljubiše ako dodje uopste..