Borac,zrinjski i kone su narodni klubovi,mi smo privatni,tako da se ne moze porediti. Iako stvar nije u tome ,nego u parama. Borcu Dodik daje pare ali tamo on i vedri i oblaci,Sprega HDZ-a i zrinjskog traje od ranih 90-ih. HDZ daje pare ali i sve se pita. U kona je manje para ,zato sto nema glavnog gazde,nego se davaoci para tale kroz upravni odbor i slicno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 12:32Naravno Borcu dva mil,glavna stranka podrzava Zrinjski i obecava stadion a nasa vanago nama daju 0km i onda neko ovdje kaze da je to uredu hahahahh,jedini nasi retardi cute,nedaj Boze da poguraju neki klub,mislim poguraju kone redovnosamoSA je napisao/la: ↑19 jan 2023, 11:41Tesko mi mozemo do evrope.
Covic javno kaze Zrinjski prvi,borcu se dali 2 mil valja to opravdat,ubice nam bjeze tesko da mozemo stizati to,jedino ostaje to cetvrto mjesto ako se kup poslozi al tu pretenduje vise timova.
Jos nam na klupi strucnjak koda je na 5 grama kako mase nogicama,o atmosferi,bojkotu itd da ne pricamo.
Ja sumnjam u evropu daj Boze da grijesim
Dok kod nas neko ima sulude ideje da ce Uljagac glumiti gazdurinu i okupljat svoj kupleraj a opstina ce mu finansirati,onako na lijepe oci