FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
43
30%
Darko Milanič
28
20%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
20
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
10%
Samo stranac
35
25%

Ukupno glasova: 141

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 19 jan 2023, 17:34

mosarajvosa83 je napisao/la:
19 jan 2023, 12:32
samoSA je napisao/la:
19 jan 2023, 11:41
joker90 je napisao/la:
19 jan 2023, 11:31
Nama je najbitnije da se ne mozzartuje, pa mozda i izborimo evropu. Sastav kao sastav nece biti los, los je trener i losi su ovi iznad njega.
Tesko mi mozemo do evrope.
Covic javno kaze Zrinjski prvi,borcu se dali 2 mil valja to opravdat,ubice nam bjeze tesko da mozemo stizati to,jedino ostaje to cetvrto mjesto ako se kup poslozi al tu pretenduje vise timova.
Jos nam na klupi strucnjak koda je na 5 grama kako mase nogicama,o atmosferi,bojkotu itd da ne pricamo.
Ja sumnjam u evropu daj Boze da grijesim
Naravno Borcu dva mil,glavna stranka podrzava Zrinjski i obecava stadion a nasa vanago nama daju 0km i onda neko ovdje kaze da je to uredu hahahahh,jedini nasi retardi cute,nedaj Boze da poguraju neki klub,mislim poguraju kone redovno
Borac,zrinjski i kone su narodni klubovi,mi smo privatni,tako da se ne moze porediti. Iako stvar nije u tome ,nego u parama. Borcu Dodik daje pare ali tamo on i vedri i oblaci,Sprega HDZ-a i zrinjskog traje od ranih 90-ih. HDZ daje pare ali i sve se pita. U kona je manje para ,zato sto nema glavnog gazde,nego se davaoci para tale kroz upravni odbor i slicno.
Dok kod nas neko ima sulude ideje da ce Uljagac glumiti gazdurinu i okupljat svoj kupleraj a opstina ce mu finansirati,onako na lijepe oci :urnebes: :urnebes: :urnebes:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 jan 2023, 17:35

GalileoGalilei je napisao/la:
19 jan 2023, 16:17
Salčin je bezveze igrač, tu je samo da se broji. Treba ga se na ljeto obavezno riješiti. Na beku je qarina, niti je brz, niti ima dobar centaršut, jedva nešto. Na poziciji desetke svakako nema mjesta, a i da ima, sumnjam da bi nešto uradio. Trom igrač, petlja previše, nekad mi se čini kao da ima 40 godina, a ne 22. Pored svega toga ima on mušica pored terena.
Neznam kojeg si ti Salcina gledao. Covjeku kao prvo nije opste prirodna pozicija bek, to je igrao silom prilika, odbrana mu nije jaca strana ali ima tehniku i solidnu brzinu za nase lige kao krilo. Centarsut solidan, i nije bas da nema nista. Prije bih rekao nema kvalitetnog mentora i nije imao sa kim da radi kako bi trebalo i sad stagnira. Iskreno steta!
U novi boj ...

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 19 jan 2023, 17:38

Koliko linčovanje jednog momka od 21 godinu ko da je cetnik u najmanju ruku. Razumijem sve, forsira se, ne igra bas na nekom nivou ali pamtim i gorih igraca mogo bi ih nabrajati pola sata. Momak se lincuje ko da je u najmanju ruku izaso u medije i reko " porucujem svim navijacima sarajeva da mi se napuse ku*ca". Dotle je doslo da se momak ne smije vise ni nasmijati. I to smeta.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 19 jan 2023, 17:46

Salcin nikako ne moze na krilo. Salcin je desetka, i mogao bi bit dobra osmica u sistemu 433, nesto kao Bernardo Silva u Cityju. Mi godinama u rosteru imamo te CMFove koje na silu guramo na DMFa, pa kad se ne pokazu, pljuj sve redom. Kapic je CMF, TSS takodje, Salcin AMF ili CMF, Ramic CMF... guras ih previse blizu gola i dajes im previse defanzivne zadatke, logicno da ce podbacit.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 19 jan 2023, 17:49

keli je napisao/la:
19 jan 2023, 17:38
Koliko linčovanje jednog momka od 21 godinu ko da je cetnik u najmanju ruku. Razumijem sve, forsira se, ne igra bas na nekom nivou ali pamtim i gorih igraca mogo bi ih nabrajati pola sata. Momak se lincuje ko da je u najmanju ruku izaso u medije i reko " porucujem svim navijacima sarajeva da mi se napuse ku*ca". Dotle je doslo da se momak ne smije vise ni nasmijati. I to smeta.
Ovo se zove sprdanje :mrgreen: otprilike nesto kao njegovo zalaganje na terenu
Sve mi znamo.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 19 jan 2023, 17:58

cookiech je napisao/la:
19 jan 2023, 17:49
keli je napisao/la:
Ma kazem kakav god da je na terenu ne sjecam se da se neko ovoliko na zub uzeo a da pritom nikakav ispad nije imao mimo terena. Eto da je neko drugi umjesto njega igrao ko mi bi imali 15b vise. Bi al i kurrcu.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 19 jan 2023, 18:02

keli je napisao/la:
19 jan 2023, 17:58
cookiech je napisao/la:
keli je napisao/la:
Ma kazem kakav god da je na terenu ne sjecam se da se neko ovoliko na zub uzeo a da pritom nikakav ispad nije imao mimo terena. Eto da je neko drugi umjesto njega igrao ko mi bi imali 15b vise. Bi al i kurrcu.
Ma imali bi karinu, ne moze nijedan ublehas da zabije gol da mu boga das, a sve zvijezda do zvijezde... ovaj malac je bar zabio par golova, i to vaznih. Eto ko ostali su pojam pozrtvovanosti u pm, suljic, catakovic i nardin su poginuli u defanzivnim zadacima

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 19 jan 2023, 18:03

Dala raja ne podnosi jer je personifikacija mahale, nedodirljiv na terenu bez obzira na sve, imao garantovane minute u prosloj polusezoni, kad ga trener izvodi on mase rukama, kad trener digne glas u svlacionici on i njegov haver Suljic okrenu ledja i kasnije kolegama govore "ma ko ga yebe". I kao slag na torti, dovedu mu starog za trenera. Sad ga De Bruyne ne bi izbacio iz prve postave.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 19 jan 2023, 18:03

hz033 je napisao/la:
19 jan 2023, 17:35
GalileoGalilei je napisao/la:
19 jan 2023, 16:17
Salčin je bezveze igrač, tu je samo da se broji. Treba ga se na ljeto obavezno riješiti. Na beku je qarina, niti je brz, niti ima dobar centaršut, jedva nešto. Na poziciji desetke svakako nema mjesta, a i da ima, sumnjam da bi nešto uradio. Trom igrač, petlja previše, nekad mi se čini kao da ima 40 godina, a ne 22. Pored svega toga ima on mušica pored terena.
Neznam kojeg si ti Salcina gledao. Covjeku kao prvo nije opste prirodna pozicija bek, to je igrao silom prilika, odbrana mu nije jaca strana ali ima tehniku i solidnu brzinu za nase lige kao krilo. Centarsut solidan, i nije bas da nema nista. Prije bih rekao nema kvalitetnog mentora i nije imao sa kim da radi kako bi trebalo i sad stagnira. Iskreno steta!
Jednog jedinog Salčina. Ne igra ni kod jednog trenera, vjerovatno ga svi mrze, pa zbog toga. Od svega toga, ima dobru tehniku i to je doslovno sve. Prespor je, još kad uzme mrljaviti onu loptu, smuči mi se. Svaki peti centaršut mu je solidan. On se s svojom karijerom može poselamiti. Igrač sa 22 godine treba da je formiran i da ima utakmica u svojim nogama, a ne da se govori da je dobar, te kako nije imao dobrog mentora.

Herson

Post Postao/la Herson » 19 jan 2023, 18:04

To je tacno, ali ne mozes ti njega sad nakon 3 sezone, koje je odigrao kao bek/krilo po lijevoj strani, vratiti na desetku ili osmicu, kao da se nista nije desilo. Ja ne znam stvarno ko uopste vjeruje da bi taj eksperiment dao neki rezultat. Nazalost, preusdni momenat u njegovoj dosadasnjoj karijeri je prinudno vracanje na poziciju beka. Dosta je obecavao kao ofanzivni veznjak u akademiji i onda nakon prelaska u prvim tim, desava se ta prinudna promjena pozicije i to je jednostavno prelomni momenat, od tad stvari ne idu zeljenim putem. Bez obzira sto je on nas momak i akademac, al realno on ne moze igrati u Sarajevu, ni u sredini ni po strani. Treba momka pustiti da ide dalje i da pokusa ozivjeti karijeru. Bojim se da ni za njega nije dobra ova situacija i da ce samo dodatno nazadovati kod nas.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 19 jan 2023, 18:05

napoleon72 je napisao/la:
19 jan 2023, 18:03
Dala raja ne podnosi jer je personifikacija mahale, nedodirljiv na terenu bez obzira na sve, imao garantovane minute u prosloj polusezoni, kad ga trener izvodi on mase rukama, kad trener digne glas u svlacionici on i njegov haver Suljic okrenu ledja i kasnije kolegama govore "ma ko ga yebe". I kao slag na torti, dovedu mu starog za trenera. Sad ga De Bruyne ne bi izbacio iz prve postave.
Ne mogu da vjerujem da se ovo mora objašnjavati i da nekima nije očito
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 19 jan 2023, 18:12

Pa valjda je zadatak trenera da uspostavi neki autoritet i nadje nacin da dopre do igraca. Pun je fudbalski svijet idiota i razmazenih derista, pa se nekako izlazi na kraj s njima, to i jest najveci zadatak trenera, natjerati 11 raznih karaktera da stave ego pod guzicu i saradjuju.

Evo i da su ga izveli iz igre svaki puta nakon pola sata, koja bi to mustra usla s klupe da donese promjenu?! Mozda Kobiljar ili jedan od Ramica?!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 19 jan 2023, 18:17

Dal ima neko fudbalsko znanje, njegovi nedostaci su druge prirode. Iskreno nadam se da ce nesto pokazati, da ga mozemo sto prije prodati

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 19 jan 2023, 18:19

spezial je napisao/la:
19 jan 2023, 18:12
Pa valjda je zadatak trenera da uspostavi neki autoritet i nadje nacin da dopre do igraca. Pun je fudbalski svijet idiota i razmazenih derista, pa se nekako izlazi na kraj s njima, to i jest najveci zadatak trenera, natjerati 11 raznih karaktera da stave ego pod guzicu i saradjuju.

Evo i da su ga izveli iz igre svaki puta nakon pola sata, koja bi to mustra usla s klupe da donese promjenu?! Mozda Kobiljar ili jedan od Ramica?!
Ma buraz, imao si spremnog Avrama pola polusezone, na kraju se igralo 4141 sa dva AMFa samo da Dalara igra. Imao si Dzafica koji apsolutno moze odgovorit na toj poziciji i u Tuzli je dosta puta igrao tu, gurao se momak i na zadnjeg veznog i desno krilo i u napad, da se uguraju yebeni Dal i Suljic u svaku tekmu. Okej, ne garantuje niko da bismo imali 10 bodova vise da je neko drugi igrao, al trener gubi autoritet u svlacionici kad mu jedno jaje od 20 godina mlatara rukama i smije mu se u facu u svlacionici, a svaku tekmu pocinje od prve.minute.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 19 jan 2023, 18:26

napoleon72 je napisao/la:
19 jan 2023, 18:03
Ma ne volim ga ni ja, zivce mi je izvuko X puta. Ali ja se ne sjecam kojeg igraca mjesecima u svakom haman postu na zvanicnoj raja proziva. Ovoliko se ni Pavlovic nije yebavo nakon srednjeg prsta. Tolika smo **** bila proslu sezonu da je suludo izvlaciti najgoreg pojedinca. Kolektivna **** na terenu je bila.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2023, 18:27

spezial je napisao/la:
19 jan 2023, 18:02
keli je napisao/la:
19 jan 2023, 17:58
cookiech je napisao/la:

Ma imali bi karinu, ne moze nijedan ublehas da zabije gol da mu boga das, a sve zvijezda do zvijezde... ovaj malac je bar zabio par golova, i to vaznih. Eto ko ostali su pojam pozrtvovanosti u pm, suljic, catakovic i nardin su poginuli u defanzivnim zadacima
Svake sezone se uzme na zub par igrača i oni se g.ze, bez obzira kako odigraju utakmicu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2023, 18:31

Mirza je pokazao silu nad Suljićem i nek je. Bar nešto pametno odrađeno od zalizanog, fino mu u lice rekao da ga je on stvorio, i da će ga on i otpisati. DaBogda sutra otišlo čičkovo, ali moram reći da ga Bog nagradi za taj potez :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 19 jan 2023, 18:39

Ocekivao sam komentar tipa eno ih opet se smiju na treningu :rol:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 jan 2023, 19:05

Chony533 je napisao/la:
19 jan 2023, 18:39
Ocekivao sam komentar tipa eno ih opet se smiju na treningu :rol:
:urnebes:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 19 jan 2023, 19:15

Herson je napisao/la:
18 jan 2023, 13:52
Zar nije bilo logicnije okrenuti se domacem rjesenju na stoperu, neko je pominjao Vukotica, pa ako je potrebno i platiti neku odstetu, umjesto sto se to mjesto popunilo strancem, realno upitnih kvaliteta. I sad je klub u situaciji da se mora odreci najboljeg strijelca ekipe, koji realno i nije pretjerano ocarao partijama, ali je pokazao da zna i da zasluzuje sansu il Giorgija, koji djeluje kao vrlo interesanatan mlad igrac. I to ni manje ni vise, na posudbu idu u Posusje, ciji navijaci urlicu i ispustaju zivotinjske krike na skandiranje imena Vedrana Puljica, a da ne govorim o velicanju HB i tim stvarima. Kad neko vidi kakve igrace saljemo na posudbu, pomislio bi da smo ko Zvezda il Dinamo, popunjeni vrhunskim igracima na svim pozicijama, a realnost je da ih saljemo zato sto se igracki kadar popunjava bez ikakvog plana i vizije. Gledam na pripreme ide i Salcin, bez obzira sto je to nas momak i akademac, ali realno taj momak ne moze igrat u Sarajevu. Daj Boze da ovo sve izadje na dobro i da ova ekipa izbori Evropu na kraju sezone.
Jel to sigurno da Giorgija ili Ikić idu na posudbu u Posušje?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, budzak, laznokrilo, napoleon72, SHZ82, skoJaa, Tatamata1946 i 64 gosta.