FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja vjerujem da u klubu nešto čine, da ovi Hrvati iz tima dobuju naše papire, a možda će i Savez do početka proljetnog dijela donijeti odluku da se igrači iz ex Yu ne smatraju strancima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je posebno naglasiofera je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:07Svaka cast momcini a trebace i njemu i nama Bozija pomoc u nastavku sezone.
Fino prica, manje vise sam i ocekivao da mu nece faliti motivacije i da ne gleda ovo kao korak nazad poput vecine povratnika.
Samo sam se ismijao bas na onaj dio kad istice kao pozitivno da je nasao zenu iz Bosne, kakve su te njihove tamo kad je uspijeh nafatati mladu iz Bosne![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaju nešto što mi ne znamo jer je par klubova (posebno Hercegovina) već zakucalo sa strancima uključujući i nas.
Vidis ti kako to ide, ozenis zenu iz Bosne i moras se posvetiti vjeri jer ti jedino jos Bog moze pomoci.MortemHz je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:59To je posebno naglasiofera je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:07Svaka cast momcini a trebace i njemu i nama Bozija pomoc u nastavku sezone.
Fino prica, manje vise sam i ocekivao da mu nece faliti motivacije i da ne gleda ovo kao korak nazad poput vecine povratnika.
Samo sam se ismijao bas na onaj dio kad istice kao pozitivno da je nasao zenu iz Bosne, kakve su te njihove tamo kad je uspijeh nafatati mladu iz Bosne![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Ma to sa strancima kad bio takav slucaj, nama bi to bas doslo idealno. Na kraju kad bi se ispostavilo da je tako onda svaka cast pa su u klubu reagovali unaprijed kako treba.
P.s. al ne bi me kupili makar kad bi ronalda doveli sad
P.s. al ne bi me kupili makar kad bi ronalda doveli sad

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Nema logike da se takve odluke donose na polusezoni.Te stvari ako i planiraju urediti, to ce biti nakon zavrsetka sezone. Na klubu je da pokusa za Ikica i Cirjaka izganjati nase papire, ne bih se ja bas uzdao u savez.
-
- Kontakt:
Prva direktorica fudbalskog kluba/influenserka/vlogerka na dunjaluku. 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, na to se i misli. Neće se sad to mijenjati.
Marketing, instagram deru guzzzove 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma bas zato je i moguce jer je kod nas sve naopako
Ovi nasi plaho nesto dizu tegove... izgaranje i bojkot u najavi do 3.kola nastavka
- ElCartel11
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/dario-dum ... eler/78818
Njega bi probao zaganjati vec sad. Ima jos pola godine ugovora, klub mu je zadnji u cvajti, sigurno nisu u bajnoj financijskoj situaciji pa bi se moglo rjesiti to.
Ako sam igrač uopste ima zelju, da dodje u BiH normalno
Njega bi probao zaganjati vec sad. Ima jos pola godine ugovora, klub mu je zadnji u cvajti, sigurno nisu u bajnoj financijskoj situaciji pa bi se moglo rjesiti to.
Ako sam igrač uopste ima zelju, da dodje u BiH normalno

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kada su utakmice koliko znam 21 i 25
U koliko je sutra utakmica protiv Međugorja ?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ti igraci oko 30te godine koji igraju u solidnim ligama ala cvajta uvijek imaju priliku da odu u Saudiju/Kinu/Katar itd i zgrnu velike pare tako da od toga nema nista. Po meni puno bolje uzet mladog zeljnog dokazivanja iz nase lige.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:31https://www.transfermarkt.com/dario-dum ... eler/78818
Ako sam igrač uopste ima zelju, da dodje u BiH normalno![]()
Vidim u zadnje vrijeme dosta raje zagovara to da se igraci iz ex Yu drzava prestanu voditi kao stranci.
Iskreno ne vidim nikakav napredak u tome cak mi puno vise negativnih ishoda pada na pamet.
Vise sam za to da se svi gledaju jednako ali da se poveca broj dozvoljenih stranaca.
Sad stoji jos to pravilo o zasticenom godistu koje samo po sebi meni ne smeta cak mislim da bi produktivnije bilo dozvoliti vise stranaca a sa druge strane uduplati broj obaveznih igraca ispod odredjenog broja godina...
Treba biti realan ne pije ni to pravilo sa mladim igracima vode niti moze dati bas neke velike rezultate jer nazalost kod nas mladim igracima nije najveci problem minutaza kao sto bi to bilo da zive u nekoj normalnoj drzavi.
Najveci problem im je sto ih u glavnom treniraju nestrucni ljudi, radi se zastarjelim metodama o uslovima i infrastrukturi ne treba ni trositi rijeci.
Onda se cudimo sto se mladi igraci i kad se ovdje izbore i dokazu pogube vani i vrate u nasu ligu za par sezona. Normalno kad im se desava situacija kao da su bukvalno putovali kroz vrijeme bar nekih 30 godina u buducnost...
Koliko god to pravilo o zasticenom godistu natjeralo klubove da koliko toliko pocnu ulagati u mlade i koliko god ogranicen broj stranaca oslobodi tim mladim igracima prostora da dobiju minutazu, nikad nece dati rezultate da se opravda to koliko ona nase klubove ogranicavaju i otezavaju da se napravi pozitivan rezultat kao plasman u grupnu fazu nekog Uefinog takmicenja.
Nije tu ni Savez toliki krivac, nerealno bi bilo ocekivati da nam je fudbal na nekom europskom nivou a sve drugo u drzavi kasni decenijama...sve u svemu kad se sagleda globalna situacija kod nas sva ova pravila donose vise stete nego koristi.
Koliko moze biti ugodno za psihu mladog igraca kad zna da je teret i da igra sto mora a neki treneri su vec isli tako daleko da su od mladih igraca trazili da oglume povredu dok nisu uveli da mora bar 45 minuta igrati...znaci niko im nije branio da ih izmjene osim sto bi eto svi vidjeli da je taj decko na terenu bio samo zato sto mora nego eto hajd jos ti odglumi povredu da se ne brukamo obojica
Iskreno ne vidim nikakav napredak u tome cak mi puno vise negativnih ishoda pada na pamet.
Vise sam za to da se svi gledaju jednako ali da se poveca broj dozvoljenih stranaca.
Sad stoji jos to pravilo o zasticenom godistu koje samo po sebi meni ne smeta cak mislim da bi produktivnije bilo dozvoliti vise stranaca a sa druge strane uduplati broj obaveznih igraca ispod odredjenog broja godina...
Treba biti realan ne pije ni to pravilo sa mladim igracima vode niti moze dati bas neke velike rezultate jer nazalost kod nas mladim igracima nije najveci problem minutaza kao sto bi to bilo da zive u nekoj normalnoj drzavi.
Najveci problem im je sto ih u glavnom treniraju nestrucni ljudi, radi se zastarjelim metodama o uslovima i infrastrukturi ne treba ni trositi rijeci.
Onda se cudimo sto se mladi igraci i kad se ovdje izbore i dokazu pogube vani i vrate u nasu ligu za par sezona. Normalno kad im se desava situacija kao da su bukvalno putovali kroz vrijeme bar nekih 30 godina u buducnost...
Koliko god to pravilo o zasticenom godistu natjeralo klubove da koliko toliko pocnu ulagati u mlade i koliko god ogranicen broj stranaca oslobodi tim mladim igracima prostora da dobiju minutazu, nikad nece dati rezultate da se opravda to koliko ona nase klubove ogranicavaju i otezavaju da se napravi pozitivan rezultat kao plasman u grupnu fazu nekog Uefinog takmicenja.
Nije tu ni Savez toliki krivac, nerealno bi bilo ocekivati da nam je fudbal na nekom europskom nivou a sve drugo u drzavi kasni decenijama...sve u svemu kad se sagleda globalna situacija kod nas sva ova pravila donose vise stete nego koristi.
Koliko moze biti ugodno za psihu mladog igraca kad zna da je teret i da igra sto mora a neki treneri su vec isli tako daleko da su od mladih igraca trazili da oglume povredu dok nisu uveli da mora bar 45 minuta igrati...znaci niko im nije branio da ih izmjene osim sto bi eto svi vidjeli da je taj decko na terenu bio samo zato sto mora nego eto hajd jos ti odglumi povredu da se ne brukamo obojica

You are someone else I am still right here
Mora se dovesti štoper, žao mi je šti moram reći ali Trako nije za prve ekipe.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, Cwirek, Google Adsense [Bot], sekac, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 121 gost.