Još 4-5 kilometara ka jugu i kući su .OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 14:24
E sad napokon igraju na domaćem terenu. Nakon 30 godina![]()
Vraćam se majci u Medjugorje , glasi poznati hit navijača Hinjskog .
Još 4-5 kilometara ka jugu i kući su .OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 14:24
E sad napokon igraju na domaćem terenu. Nakon 30 godina![]()
Ne znam je li bolje ovako bez investitora preživljavati ili tako kao kod vas da se nešto koprcate, a nije vaš klub i ne jebu vas ni 1%.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:06Jesul kone nasle "investitora" nakon 2 godine cekanjafino sam im pisao da je to suplja,sad nek furaju pricu da nisu na prodaju a do tada nek traze i nek se nude kome stignu valjda ih neko kupi,pa ce onda prestat bacat suplju
LeonProfessional je napisao/la: ↑20 jan 2023, 15:04Ne znam je li bolje ovako bez investitora preživljavati ili tako kao kod vas da se nešto koprcate, a nije vaš klub i ne jebu vas ni 1%.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:06Jesul kone nasle "investitora" nakon 2 godine cekanjafino sam im pisao da je to suplja,sad nek furaju pricu da nisu na prodaju a do tada nek traze i nek se nude kome stignu valjda ih neko kupi,pa ce onda prestat bacat suplju
Tražili smo teren gdje se barem jednom digao pokal šampionata BiH. Ovo je uz stadion pod BB jedini takav u županiji.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 14:24E sad napokon igraju na domaćem terenu. Nakon 30 godina![]()
I jedini takav stadion u županiji da ima samo jednu tribinu imamo i mi jedan takav stadion na otoci ili kako mi prave sarajlije kaemo otokiRigoletto je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:51Tražili smo teren gdje se barem jednom digao pokal šampionata BiH. Ovo je uz stadion pod BB jedini takav u županiji.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 14:24E sad napokon igraju na domaćem terenu. Nakon 30 godina![]()
Vama su opština i kanton investitori.LeonProfessional je napisao/la: ↑20 jan 2023, 15:04Ne znam je li bolje ovako bez investitora preživljavati ili tako kao kod vas da se nešto koprcate, a nije vaš klub i ne jebu vas ni 1%.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:06Jesul kone nasle "investitora" nakon 2 godine cekanjafino sam im pisao da je to suplja,sad nek furaju pricu da nisu na prodaju a do tada nek traze i nek se nude kome stignu valjda ih neko kupi,pa ce onda prestat bacat suplju
Nemamo Aylu, al imamo Sabry. Tu su one negdje hehe.
Cuj ovoga hahahaha javno priznajem pa sta ovo je javno koliko to ljudi sad cita ?ovo je navijacki forum kontam da ovo citaju vecinom navijaci a moze ga svako citati i neka cuju ljudi sta se desava mada to se zna a ja kazem kako jeste ne glorifikujem i nisam ja javna licnost ja sam anonimus a ovi reperi i pravi umjetnici to promovisu koroz muziku javno i ja kazem djeci pustite to i ja sam slusao repere i pusio travu na svakom velikom odmoru u srednjoj i takav sam se skolovao i eto kakav sam zavrsio visim nocima po kafanama i to je to zna se da u svim gradovima ima toga nezzz iz kojeg si sela ti? A ja pricam sto se zna ja kad bi pricao po forumu sve sto znam i kad bi to bilo javno da svi citaju ugasio bi se grad zavladao bi mrak jarane nebi bilo vise svijetla svi bi ugasili svjetlo stanova ,kuca i odselili odavde nego necu da budem faco da nezz kritikujem i pricam sad sve sto cujem i licno vidim a i sta imam ja od toga nit ce mi ko poslati pare za ovo sto pricam ni giftove a i necu da se ljudi sele ja volim grad hocu da ljudi ovde zive ne da se sele nit sam ikoga otjerao nesto nezz ponasanjem.Ja opcijam da idem sutra na planinu da se odmirim i da shike ovde fino snijeg u nas u Seheru a oklen si ti? Tebe stid majke mi reci odakle si msm boli me briga nego bar reci za koga navijas eto da znamo da te zajebavamo kad ti klub bude u kjurcu ovo je navijacki forum reci bar za koga navijas jbt .LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑20 jan 2023, 18:53Aj sto ga sizofrena cijepanja ubise, nego coek javno priznaje da se gudra… sad je sve jasno, nastavi po starom
Tuzlanski se smije pit samo kad se tri boda uzmu, do tad se pije samo majevicki studenacLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑20 jan 2023, 18:56Fukare, evo vam zakarica pred vratima da vam pomogne. Samo mu tuzlanski pilsner sklonite i ice to
Za Rudar UgljevikBaza1921 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 19:42Cuj ovoga hahahaha javno priznajem pa sta ovo je javno koliko to ljudi sad cita ?ovo je navijacki forum kontam da ovo citaju vecinom navijaci a moze ga svako citati i neka cuju ljudi sta se desava mada to se zna a ja kazem kako jeste ne glorifikujem i nisam ja javna licnost ja sam anonimus a ovi reperi i pravi umjetnici to promovisu koroz muziku javno i ja kazem djeci pustite to i ja sam slusao repere i pusio travu na svakom velikom odmoru u srednjoj i takav sam se skolovao i eto kakav sam zavrsio visim nocima po kafanama i to je to zna se da u svim gradovima ima toga nezzz iz kojeg si sela ti? A ja pricam sto se zna ja kad bi pricao po forumu sve sto znam i kad bi to bilo javno da svi citaju ugasio bi se grad zavladao bi mrak jarane nebi bilo vise svijetla svi bi ugasili svjetlo stanova ,kuca i odselili odavde nego necu da budem faco da nezz kritikujem i pricam sad sve sto cujem i licno vidim a i sta imam ja od toga nit ce mi ko poslati pare za ovo sto pricam ni giftove a i necu da se ljudi sele ja volim grad hocu da ljudi ovde zive ne da se sele nit sam ikoga otjerao nesto nezz ponasanjem.Ja opcijam da idem sutra na planinu da se odmirim i da shike ovde fino snijeg u nas u Seheru a oklen si ti? Tebe stid majke mi reci odakle si msm boli me briga nego bar reci za koga navijas eto da znamo da te zajebavamo kad ti klub bude u kjurcu ovo je navijacki forum reci bar za koga navijas jbt .LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑20 jan 2023, 18:53Aj sto ga sizofrena cijepanja ubise, nego coek javno priznaje da se gudra… sad je sve jasno, nastavi po starom![]()
Makar nas Aylah ne ruzi i ne zove na sakemnon46 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:20novi korak, 2 broja za pozive na pomozibamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:06Jesul kone nasle "investitora" nakon 2 godine cekanjafino sam im pisao da je to suplja,sad nek furaju pricu da nisu na prodaju a do tada nek traze i nek se nude kome stignu valjda ih neko kupi,pa ce onda prestat bacat suplju
Znas sta je najgore, sto kontam da ga niko nije prizeljkivao iskreno, nego je lutrija bila, pa kome zapadne hrkljusHerson je napisao/la: ↑20 jan 2023, 20:002023 je godina, a ljudi kod nas jos uvijek prizeljkuju Zakarica i smatraju ga zvucnim i velikim pojacanjem. Pa zar nisu one partije u Borcu prosle godine jasan pokazatelj da je njemu fudbal u drugom planu? Covjek se finansijski obezbijedio i jasno je da je doslo do zasicenja, na kraju krajeva i visak kila to dokazuje. Njegov angazovanje mi najvise mirise na avanturu Tine u Sarajevu.
Posteno i lokalpatrkotski to je to.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑20 jan 2023, 19:57Za Rudar UgljevikBaza1921 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 19:42Cuj ovoga hahahaha javno priznajem pa sta ovo je javno koliko to ljudi sad cita ?ovo je navijacki forum kontam da ovo citaju vecinom navijaci a moze ga svako citati i neka cuju ljudi sta se desava mada to se zna a ja kazem kako jeste ne glorifikujem i nisam ja javna licnost ja sam anonimus a ovi reperi i pravi umjetnici to promovisu koroz muziku javno i ja kazem djeci pustite to i ja sam slusao repere i pusio travu na svakom velikom odmoru u srednjoj i takav sam se skolovao i eto kakav sam zavrsio visim nocima po kafanama i to je to zna se da u svim gradovima ima toga nezzz iz kojeg si sela ti? A ja pricam sto se zna ja kad bi pricao po forumu sve sto znam i kad bi to bilo javno da svi citaju ugasio bi se grad zavladao bi mrak jarane nebi bilo vise svijetla svi bi ugasili svjetlo stanova ,kuca i odselili odavde nego necu da budem faco da nezz kritikujem i pricam sad sve sto cujem i licno vidim a i sta imam ja od toga nit ce mi ko poslati pare za ovo sto pricam ni giftove a i necu da se ljudi sele ja volim grad hocu da ljudi ovde zive ne da se sele nit sam ikoga otjerao nesto nezz ponasanjem.Ja opcijam da idem sutra na planinu da se odmirim i da shike ovde fino snijeg u nas u Seheru a oklen si ti? Tebe stid majke mi reci odakle si msm boli me briga nego bar reci za koga navijas eto da znamo da te zajebavamo kad ti klub bude u kjurcu ovo je navijacki forum reci bar za koga navijas jbt .LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑20 jan 2023, 18:53Aj sto ga sizofrena cijepanja ubise, nego coek javno priznaje da se gudra… sad je sve jasno, nastavi po starom![]()
Svjesna je ona svoje situacije, a vi još prosite.119500 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 20:00Makar nas Aylah ne ruzi i ne zove na sakemnon46 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:20novi korak, 2 broja za pozive na pomozibamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:06Jesul kone nasle "investitora" nakon 2 godine cekanjafino sam im pisao da je to suplja,sad nek furaju pricu da nisu na prodaju a do tada nek traze i nek se nude kome stignu valjda ih neko kupi,pa ce onda prestat bacat suplju
![]()
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, MikiPirs, muhamedhulk, rishovski i 27 gostiju.