Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 20 jan 2023, 14:57

OnlyLeft22 je napisao/la:
20 jan 2023, 14:24
slika

E sad napokon igraju na domaćem terenu. Nakon 30 godina :tokralju:
Još 4-5 kilometara ka jugu i kući su .
Vraćam se majci u Medjugorje , glasi poznati hit navijača Hinjskog .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 20 jan 2023, 15:04

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 jan 2023, 12:06
Jesul kone nasle "investitora" nakon 2 godine cekanja :lolno: fino sam im pisao da je to suplja,sad nek furaju pricu da nisu na prodaju a do tada nek traze i nek se nude kome stignu valjda ih neko kupi,pa ce onda prestat bacat suplju
Ne znam je li bolje ovako bez investitora preživljavati ili tako kao kod vas da se nešto koprcate, a nije vaš klub i ne jebu vas ni 1%.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 20 jan 2023, 16:17

slika

ČlanstvoPOSTANI ČLAN
1.902/12.826
Aktivnih članova od 01.01.2023.

IDEMO

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 20 jan 2023, 16:20

LeonProfessional je napisao/la:
20 jan 2023, 15:04
Jesul kone nasle "investitora" nakon 2 godine cekanja :lolno: fino sam im pisao da je to suplja,sad nek furaju pricu da nisu na prodaju a do tada nek traze i nek se nude kome stignu valjda ih neko kupi,pa ce onda prestat bacat suplju
Ne znam je li bolje ovako bez investitora preživljavati ili tako kao kod vas da se nešto koprcate, a nije vaš klub i ne jebu vas ni 1%.
:urnebes: :urnebes:

Ja mislim da je ovaj ovdje pisao da Diglisic uopste ne zna da pregovara s nama i tako u tom smislu....

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 jan 2023, 16:51

slika
Tražili smo teren gdje se barem jednom digao pokal šampionata BiH. Ovo je uz stadion pod BB jedini takav u županiji.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 20 jan 2023, 17:11

Rigoletto je napisao/la:
20 jan 2023, 16:51
slika
Tražili smo teren gdje se barem jednom digao pokal šampionata BiH. Ovo je uz stadion pod BB jedini takav u županiji.
I jedini takav stadion u županiji da ima samo jednu tribinu imamo i mi jedan takav stadion na otoci ili kako mi prave sarajlije kaemo otoki🙂eto kad su fukare napravile stadion morete i vi vala rigole sazidat josh jednu tribinu
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 jan 2023, 17:29

LeonProfessional je napisao/la:
20 jan 2023, 15:04
Vama su opština i kanton investitori. :puke:

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 20 jan 2023, 18:16

Sorry raja na gramatiki i loshoj prici,tek sad vidim kako je ljudima citati moje postove nmg ni ja da odgonetnem jbg ja se pucam otvoreno kazem nego ove zadnji postovi nisam vidio na oci a i nekad je roba mafia a nekad kreativa to je tako to ko se razumije zna o cemu pricam🙂Ja vas ne poznajem nez kome ovo pisem ovo je forum al ono tu se izrazavam i nekome se obracam jbg pa valjda ste i vi neko i nesto jeebiga 😏Ovi posljenji postovi su fail al neka stoje nek se vidi fino o cemu se radi i posljedice kad se covjek zavoza i um isprlja nek vide djeca sta im se more dogoditi necu namjerno da brisem a i sta ima se folirat.Izvinjavam se egocentrik na losoj prici generalno
a i optuzio sam ga da je on pisao sa drugih profila nesto pa eto i licno s njim sam upao u duminu a ne samo njemu nego i ostalima ko cita i vi halalite citaoci jer nije lako ni citati moje postove zato raja me kritikuje da sam nepismen nego razumite i mene kad sam u akciji meni je ljudi mrsko stavit tackicu obicnu samo kuckam.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 20 jan 2023, 18:53

Aj sto ga sizofrena cijepanja ubise, nego coek javno priznaje da se gudra… sad je sve jasno, nastavi po starom

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 20 jan 2023, 18:56

Fukare, evo vam zakarica pred vratima da vam pomogne. Samo mu tuzlanski pilsner sklonite i ice to

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 jan 2023, 19:19

Jel ovo Azmir u slobodi opet, par skupih igrača imaju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 20 jan 2023, 19:41

mnon46 je napisao/la:
20 jan 2023, 19:19
Jel ovo Azmir u slobodi opet, par skupih igrača imaju
Nemamo Aylu, al imamo Sabry. Tu su one negdje hehe.
Azem nam i ne treba dok je Sabry tu
Volim tebe, više od sebe

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 20 jan 2023, 19:42

LaHaineLaHaine je napisao/la:
20 jan 2023, 18:53
Aj sto ga sizofrena cijepanja ubise, nego coek javno priznaje da se gudra… sad je sve jasno, nastavi po starom
Cuj ovoga hahahaha javno priznajem pa sta ovo je javno koliko to ljudi sad cita ?ovo je navijacki forum kontam da ovo citaju vecinom navijaci a moze ga svako citati i neka cuju ljudi sta se desava mada to se zna a ja kazem kako jeste ne glorifikujem i nisam ja javna licnost ja sam anonimus a ovi reperi i pravi umjetnici to promovisu koroz muziku javno i ja kazem djeci pustite to i ja sam slusao repere i pusio travu na svakom velikom odmoru u srednjoj i takav sam se skolovao i eto kakav sam zavrsio visim nocima po kafanama i to je to zna se da u svim gradovima ima toga nezzz iz kojeg si sela ti? A ja pricam sto se zna ja kad bi pricao po forumu sve sto znam i kad bi to bilo javno da svi citaju ugasio bi se grad zavladao bi mrak jarane nebi bilo vise svijetla svi bi ugasili svjetlo stanova ,kuca i odselili odavde nego necu da budem faco da nezz kritikujem i pricam sad sve sto cujem i licno vidim a i sta imam ja od toga nit ce mi ko poslati pare za ovo sto pricam ni giftove a i necu da se ljudi sele ja volim grad hocu da ljudi ovde zive ne da se sele nit sam ikoga otjerao nesto nezz ponasanjem.Ja opcijam da idem sutra na planinu da se odmirim i da shike ovde fino snijeg u nas u Seheru a oklen si ti? Tebe stid majke mi reci odakle si msm boli me briga nego bar reci za koga navijas eto da znamo da te zajebavamo kad ti klub bude u kjurcu ovo je navijacki forum reci bar za koga navijas jbt .😁
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 20 jan 2023, 19:43

20 jan 2023, 18:56
Fukare, evo vam zakarica pred vratima da vam pomogne. Samo mu tuzlanski pilsner sklonite i ice to
Tuzlanski se smije pit samo kad se tri boda uzmu, do tad se pije samo majevicki studenac
Volim tebe, više od sebe

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 20 jan 2023, 19:57

Baza1921 je napisao/la:
20 jan 2023, 19:42
Cuj ovoga hahahaha javno priznajem pa sta ovo je javno koliko to ljudi sad cita ?ovo je navijacki forum kontam da ovo citaju vecinom navijaci a moze ga svako citati i neka cuju ljudi sta se desava mada to se zna a ja kazem kako jeste ne glorifikujem i nisam ja javna licnost ja sam anonimus a ovi reperi i pravi umjetnici to promovisu koroz muziku javno i ja kazem djeci pustite to i ja sam slusao repere i pusio travu na svakom velikom odmoru u srednjoj i takav sam se skolovao i eto kakav sam zavrsio visim nocima po kafanama i to je to zna se da u svim gradovima ima toga nezzz iz kojeg si sela ti? A ja pricam sto se zna ja kad bi pricao po forumu sve sto znam i kad bi to bilo javno da svi citaju ugasio bi se grad zavladao bi mrak jarane nebi bilo vise svijetla svi bi ugasili svjetlo stanova ,kuca i odselili odavde nego necu da budem faco da nezz kritikujem i pricam sad sve sto cujem i licno vidim a i sta imam ja od toga nit ce mi ko poslati pare za ovo sto pricam ni giftove a i necu da se ljudi sele ja volim grad hocu da ljudi ovde zive ne da se sele nit sam ikoga otjerao nesto nezz ponasanjem.Ja opcijam da idem sutra na planinu da se odmirim i da shike ovde fino snijeg u nas u Seheru a oklen si ti? Tebe stid majke mi reci odakle si msm boli me briga nego bar reci za koga navijas eto da znamo da te zajebavamo kad ti klub bude u kjurcu ovo je navijacki forum reci bar za koga navijas jbt .😁
Za Rudar Ugljevik

Herson

Post Postao/la Herson » 20 jan 2023, 20:00

2023 je godina, a ljudi kod nas jos uvijek prizeljkuju Zakarica i smatraju ga zvucnim i velikim pojacanjem. Pa zar nisu one partije u Borcu prosle godine jasan pokazatelj da je njemu fudbal u drugom planu? Covjek se finansijski obezbijedio i jasno je da je doslo do zasicenja, na kraju krajeva i visak kila to dokazuje. Njegov angazovanje mi najvise mirise na avanturu Tine u Sarajevu.

119500
Kontakt:

Post Postao/la 119500 » 20 jan 2023, 20:00

mnon46 je napisao/la:
20 jan 2023, 12:20
novi korak, 2 broja za pozive na pomoziba
Makar nas Aylah ne ruzi i ne zove na sake :rol:

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 20 jan 2023, 20:06

Herson je napisao/la:
20 jan 2023, 20:00
2023 je godina, a ljudi kod nas jos uvijek prizeljkuju Zakarica i smatraju ga zvucnim i velikim pojacanjem. Pa zar nisu one partije u Borcu prosle godine jasan pokazatelj da je njemu fudbal u drugom planu? Covjek se finansijski obezbijedio i jasno je da je doslo do zasicenja, na kraju krajeva i visak kila to dokazuje. Njegov angazovanje mi najvise mirise na avanturu Tine u Sarajevu.
Znas sta je najgore, sto kontam da ga niko nije prizeljkivao iskreno, nego je lutrija bila, pa kome zapadne hrkljus :urnebes:

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 20 jan 2023, 20:23

20 jan 2023, 19:57
Baza1921 je napisao/la:
20 jan 2023, 19:42
Za Rudar Ugljevik
Posteno i lokalpatrkotski to je to.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 jan 2023, 20:32

119500 je napisao/la:
20 jan 2023, 20:00
mnon46 je napisao/la:
20 jan 2023, 12:20
novi korak, 2 broja za pozive na pomoziba
Makar nas Aylah ne ruzi i ne zove na sake :rol:
Svjesna je ona svoje situacije, a vi još prosite.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.