Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
ReX
-
Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:07
ReX je napisao/la: ↑20 jan 2023, 11:58
Onda o cemu mi fu**ing pricamo?!
A j.ebi ga, pričamo da nema ništa skandalozno u tome da se između Burnley i Bešiktaša, izabere Bešiktaš.
Mi smo ovdje napaljeni i gledamo iz jednog ugla, a to je uglavnom da naše igrače vidimo u lligama 5, ali mislima da bi možda i većina igrača izabrala opciju Bešiktaš.
Pa ja uopste ne sumnjam da bi tu opciju mnogi nasi igraci izabrali. Ima takvih primjera koliko hoces unazad x godina. Ali po meni je to i jedan od najvecih problema sa nasim igracima. Sto nemaju ambicije za nesto vise.
Po meni jeste skandalozno. Iskljucivo zbog tog ambicioznog aspekta... Jer ne biras ti izmedju Burnleya i Besiktasa. Vec izmedju Superlig i Premiershipa. Opet kazem, ja idem od sebe. Ako imam 25 godina i imam priliku da zaigraim u PL, tu nema diskusije. Probat cu sve uraditi u mojoj moci da poguram taj transfer. Ali okej to je moje misljenje i neke ambicije. Amir ocigledno ima drugaciji stav a la Salihovic, Ibricic itd. A to je, meni je ovdje lijepo, neko sam i nesto, veci nivo mi ne treba.
Sad mi pricamo o jednom malom aspektu, ima tu 1000 jos faktora. Ocigledno je Amiru veoma lijepo u Turskoj. Ipak je 7 godina tamo. Jos igra u malom klubu. Sigurno da laska interesovanje najboljih i najvecih u toj zemlji. Sve sto sam uspio procitati, ukazuje na to da se seli u Istanbul. Vidjetcemo sta ce izabrati.

@igrajlopte 🐦
-
Grbavica786
-
Kontakt:
Postao/la Grbavica786 » 20 jan 2023, 12:41
Horoz je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:15
Grbavica786 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:12
Ali ja samo ne kontam ova prica da ce momak imati vecu platu u Besiktasu nego u Burnleyu? Odakle vam to majke ti? Pa eno jucer su objavili top 20 najbogatiji klubova za 2022 na ime prihoda, od 20 klubova, 14 klubova iz Engleske.
Pa Amir ce imati veće pare u Burnleyu nego u Turskoj 100%. Priča o porezima itd je smiješna. Pa frajer igra već 5 god u Konyi, nije igrao za kikiriki do sada pa da mu je sad ovo “bitka za egzistenciju”.
Kao sto neko rece, sve je do ambicija, zelis li da se boris i izboris za mjesto u prvi 11 i da igras na Anfieldu, Old Traffordu itd … ili zelis da trljas jajca i igras protiv Trabzona, Kayserija kao sto si i do sada.
Po tome što ti govoriš, Amir je odbio i veće pare i top ligu i prestiž, samo zato što nema ambicije? Što li je Icardi došao u Galatu...
Sto je dosao Icardi u Galatu? Pa PSZ ga poslao tamo na posudbu! Prima platu od PSZa a igra u bijednoj Turskoj ligi. Uzima keš a igra protiv debila iz Goztepe Ankaragucu itd itd. Realno Icardi je propao, **** ga zena za sva vremena! U zadnje 2 god igranje u Francuskoj, frajer dao 18 golova, i logicno ovi ga posalju u Galatu jer im je nepotreban.
Daj mi samo jednog igraca koji je na VRHUNCU ili cak u usponu karijere, koji ode u Tursku? Nema jednog! Jedino ovi iz regiona što idu.
-
Hansestadt
-
Kontakt:
Postao/la Hansestadt » 20 jan 2023, 12:56
Grbavica786 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:41
Horoz je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:15
Grbavica786 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 12:12
Ali ja samo ne kontam ova prica da ce momak imati vecu platu u Besiktasu nego u Burnleyu? Odakle vam to majke ti? Pa eno jucer su objavili top 20 najbogatiji klubova za 2022 na ime prihoda, od 20 klubova, 14 klubova iz Engleske.
Pa Amir ce imati veće pare u Burnleyu nego u Turskoj 100%. Priča o porezima itd je smiješna. Pa frajer igra već 5 god u Konyi, nije igrao za kikiriki do sada pa da mu je sad ovo “bitka za egzistenciju”.
Kao sto neko rece, sve je do ambicija, zelis li da se boris i izboris za mjesto u prvi 11 i da igras na Anfieldu, Old Traffordu itd … ili zelis da trljas jajca i igras protiv Trabzona, Kayserija kao sto si i do sada.
Po tome što ti govoriš, Amir je odbio i veće pare i top ligu i prestiž, samo zato što nema ambicije? Što li je Icardi došao u Galatu...
Sto je dosao Icardi u Galatu? Pa PSZ ga poslao tamo na posudbu! Prima platu od PSZa a igra u bijednoj Turskoj ligi. Uzima keš a igra protiv debila iz Goztepe Ankaragucu itd itd. Realno Icardi je propao, **** ga zena za sva vremena! U zadnje 2 god igranje u Francuskoj, frajer dao 18 golova, i logicno ovi ga posalju u Galatu jer im je nepotreban.
Daj mi samo jednog igraca koji je na VRHUNCU ili cak u usponu karijere, koji ode u Tursku? Nema jednog! Jedino ovi iz regiona što idu.
Svaka ti je na mjestu

Sta uradise one Turske serije od naseg naroda, haluciniraju pricinjava im se raj na Zemlji. Muskarci trce da se obogate kod Pashe vlasnika kluba, dok djevojke misle da svaki Turcin izgleda ko princ na bijelom konju

-
Varg
-
Kontakt:
hocete prestati palamuditi, svaki put kad vidim tema aktivna kontam nesto se novo desilo

-
RollingPaper
-
Kontakt:
Postao/la RollingPaper » 20 jan 2023, 13:03
Varg je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:01
hocete prestati palamuditi, svaki put kad vidim tema aktivna kontam nesto se novo desilo

-
Horoz
-
Kontakt:
E j.ebi ga, vi hoćete da on ima vaše, a ne svoje ambicije.
Možda čovjek hoće da osvoji tirulu u Turskoj, da igra CL i da uzme dober pare. I to su neke ambicije.
Po vama je Hamulić već zabio hat trick PSG-u, tolko ste realni
I haj da ne idemo u bezevezne diskusije. Za njega je bilo koji turski veliki klub premija. Burnley još bolje.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
h1a2s3o4
-
Kontakt:
Ovo je intervju od prije mjesec dana:
Bh. reprezentativac Amir Hadžiahmetović (26) govorio je za turski TRT Sport o svojoj budućnosti.
Amir već godinama igra odlično za Konyaspor, a ističe da je u ljetnom prelaznom roku imao mnogo ponuda za odlazak.
“Mnogi timovi su me željeli tokom ljetnog prelaznog roka. Ipak, ovdje sam sedam godina i želim da Konyaspor zaradi novac na mom transferu. Želim napraviti transfer koji će nas sve usrećiti”, rekao je Hadžiahmetović i otkrio gdje bi želio zaigrati u nastavku karijere:
“Vidim se u Seriji A. Ta liga mi je nekako najbliža, no najdraža liga mi je Premiership. Imam san da zaigram u Engleskoj i nadam se da ću ga realizovati.”
Mislim da ovo odgovara na pitanje šta on želi.

-
soko
-
Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:58
E j.ebi ga, vi hoćete da on ima
vaše, a ne svoje ambicije.
Možda čovjek hoće da osvoji tirulu u Turskoj, da igra CL i da uzme dober pare. I to su neke ambicije.
Po vama je Hamulić već zabio hat trick PSG-u, tolko ste realni
I haj da ne idemo u bezevezne diskusije. Za njega je bilo koji turski veliki klub premija. Burnley još bolje.
Koje ambicije? Pa ovdje vecina likova visi po forumu po citav dan.
-
SejoSexon
-
Kontakt:
Kao sto neko napisa, pričate tuđim novcem, čovjek igra pet šest godina u Turskoj i uzeo je lovu, ali love nikad dosta, on ne troši kao mi 100 maraka dnevno, nego deset puta toliko, sigurno i ulaze u neke stvari, jedna pogrešna investicija i on je propao, jer još uvijek nije dovoljno zaradio, da bi imao luksuz greške. Tako da mi daju u Galati 5 miliona, a u Sitiju 3 miliona, uvijek bih uzeo Galatu. Isto kao da mi Uni kredit banka daje 2000, a ASA 3000 uvijek bi uzeo ASU, iako je Uni Credit veće ime.
Prema tome momak samo deri lovu, **** imena i lige, valja živjeti i nakon 35 te, i trošiti, a potroši se sad pa sad.
-
ReX
-
Kontakt:
@igrajlopte 🐦
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 20 jan 2023, 15:51
Govori se o novcu i zaradi kao da će u jednom klubu uzeti 200 hiljada a u drugom 5 miliona pa da bira novac. Govori se o 3 i 5 miliona, neće biti presudno ta 2 miliona manje a sasvim sigurno je uzeo dobre pare i u Turskoj. Sad će možda uzeti 3 miliona ali za 2-3 godine može napraviti transfer u kojem će uzeti 20-25 miliona a dok ostanak u Turskoj mu to neće dozvoliti. Ima kvalitet da bude odličan i u EPL, do njega je i ambicija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
ASD
-
Kontakt:
Dobra stvar kod Championshipa je kada potpišeš, skoro je sigurno da ćeš imati minutažu. Engleski timovi ne potpisuju veliki broj igrača, a igraju puno utakmica.
Burnley ima ukupno 6 veznjaka, od tih 6 je jedan povrijeđen. A igrat će skoro 50 utakmica u sezoni.
-
Grbavica786
-
Kontakt:
Postao/la Grbavica786 » 20 jan 2023, 16:06
Smiješno je pričati o novcu jer realno niko od nas nema blage veze koliku platu nude jedni, a koliko drugi. Bitno je mlatiti praznu slamu. A drugo, da Amir ima 30 god, ja bih prvi rekao, ostani u Turskoj, gdje ces sad ici da se dokazujes, uzmi ugovor na 4 god i boli te q… momak ima 25 god, idi bolan u jacu ligu, vidi sta je ozbiljan fudbal, ozbiljna publika, dokazi se… u najgorem slucaju, mozes se vratiti u Konyu nakon 2 godine i nikom nista.
-
AjsKjub
-
Kontakt:
nevjerovatno je koliko se precjenjuje ovaj mediokritet
Unico amore sei!
❤️🖤
-
Arvid
-
Kontakt:
Grbavica786 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:06
u najgorem slucaju, mozes se vratiti u Konyu nakon 2 godine i nikom nista.
Ovo.
Ne bude išlo, komotno se vratiš u Tursku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Horoz
-
Kontakt:
Znači ipak se ogromna većina slaže da je bolji Bešiktaš od Burnleya

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
soko
-
Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:38
Grbavica786 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:06
u najgorem slucaju, mozes se vratiti u Konyu nakon 2 godine i nikom nista.
Ovo.
Ne bude išlo, komotno se vratiš u Tursku.
Mozda. A moze mu desiti da nije dovoljno dobar, prvo klupa, pa od zelje da se dokaze povreda. I onda fino kao Besic nestane.
Sto se tice repke, bilo bi najbolje da predje u Englesku. Al da se pravo uozbilji , samo trening. Bilo bi dobro da bude u prvih 11 i igra EPL.
Ako ce biti klupa i kojekakve posudbe onda je bolje da ostane u Turskoj.
-
Sveti
-
Kontakt:
AjsKjub je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:30
nevjerovatno je koliko se precjenjuje ovaj mediokritet
I ja to nesto kontam

naprijed rejal
-
BosniaBoston
-
Kontakt:
Postao/la BosniaBoston » 21 jan 2023, 17:08
Ako samovoljno predje u besiktas pored burnleya dabogda ne vidio terena više
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bhsport
-
Kontakt:
Burnley mu je prilika karijere ako ostane u Turskoj bit ce Visca 2. Nadam se da Amir ima više pameti u glavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, greenwood, invincible1921, JavierBosnia, Jegres, napapijri1987, PeppermintSA, senad82, sfedjomdotitule, Sheyi, Sveti, THEC, tuzlanskinacin, Venom, zemuntrg i 128 gostiju.