A Boga mi i šalovi podignu u zrak

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta je sad bilo? Bas su opet poceli da se mijesaju oni koji ne trebaju i kvare koliko-toliko dobru trenutnu situaciju?simonknows je napisao/la: ↑21 jan 2023, 17:37Ko se nama sve pita za igrače, nije ni čudo što smo tu gdje jesmo. A kakvih hinja ima u i pogotovo oko kluba, isto nije nikakvo čudo. Kad se navale na kosti ne možeš ih skinut'. A znaju šta se sve ima iznijeti.
Mnogi mladji ne znaju koja je "armija pijavica" godinama i godinama zivila na racun Slobode, svako na svoj nacin redovno uzimao platu od kluba. Pa svaki put kad se pojavi neko ko bi da malo zavede reda prvo se sokira kad vidi stanje i koga sve mora finansirat il pustit da radi sta hoce, a drugo kad krenu od istoh opstrukcije i spletkarenja cim se uplase za svoju guzicu.Beduin je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:27Ovaj Simon ko da od jucer prati Slobodu pa kao sad se ibreti na neke hijene, opstrukcije, razlicite struje i slicne stvari.
Vjerovatno si mlad momak pa su ti mnoge stvari nove oko Slobode otkako saznajas i prilazis nekima oko kluba. Ali takve stvari su sastavni dio Slobode, RSD, Tuzle, BiH... samo sto posten covjek ni nakon nekoliko decenija se ne moze naviknuti i prihvatiti sve to kao normalno i relativno.
Sve si rekao, ali šta fali da budeš insajder?Beduin je napisao/la: ↑21 jan 2023, 16:25Sky, kad sam ti jos javio da se Zakaric dovodi, samo treba blagoslov trenera, da se utvrdi u kakvom je fizickom stanju?
I sve zahvaljujuci Niji, jesam li ti i to rekao, Sky?
Sta kazu, gdje idu na pripreme?Tacno cu poceti i ja ovdje glumiti nekog insajdera, a nisam od toga.
A nedjelja ne radi nistasimonknows je napisao/la: ↑22 jan 2023, 09:50Samo da danas ne zafali tonera i papira, i da radi hemijska![]()
Imam ja hemijsku ako se pokvarila ova u klubusimonknows je napisao/la: ↑22 jan 2023, 09:50Samo da danas ne zafali tonera i papira, i da radi hemijska![]()
Rekoh ja, zafalit' će neštoklasik je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:32Imam ja hemijsku ako se pokvarila ova u klubusimonknows je napisao/la: ↑22 jan 2023, 09:50Samo da danas ne zafali tonera i papira, i da radi hemijska![]()
Ne znam vjeruj, znam da je kolega Bulevar rekao jučer ovdje da bi potpis mogao biti "danas-sutra", meni niko ništa nije rekao, iskreno nisam ni znao da dolazi bek a kamoli ime, i eto izgleda ništa od toga. Tako da, opet kažem, meni niko ništa nije rekao pa ne znam stvarno, Bulevar vjerovatno zna nešto više o tome, pa ne sumnjam da će biti nešto, ali zašto kasni to nije pitanje za mene
Borba na svim frontovima