Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
haloooooGAL je napisao/la:klare majke ti po čemu nas pobija bajern ima jaču sredinu i napad od intera jes da nam je odbrana malo loša ali biće dovoljno za prolaz kad smo mogli poršle sezone igrati sa van bujtenom i michom i doći do finala zasto sa ovo odbranom ne bi mogli proći inter.
Gero, ja i pored odlicne posljednje dvije utakmice opet pesimistageronimo je napisao/la:mislim da cemo pitanje prolaska u 1/4 finale rijesiti vec u srijedu. tamo pobjeda, kuci se zatvoriti i slomiti ih u kontrama.
ne trazite da vam argumentujem, instikt ili poznavanje van gaala.![]()
ili, jednostavno samo moja zelj...hocu reci prognoza.![]()
ne mogu sakriti da sam optimista, da se moze desiti sasvim suprotno, ali et´ vidjecemo uskoro.
Bravo svidja mi se tvoja izjava "majke mi "Interista di cuore je napisao/la:razumijem da ste optimisti,al mislim da malo potcijenjujete Inter (nesto slicno ko pred finale)...
i da,mene je vise strah Riberya nego Robbena.![]()
po meni je 50:50,iskljucivo iz razloga sto nam fali napadac,da smo kompletni,dao bi Interu malu prednost 55:45.
P.S. nisam doso da provociram majke mi
Napokon neko iz protivnickog tabora s kim bi se izgleda moglo normalno diskutovat(nije da vrijedjam ostale ali tako jeInterista di cuore je napisao/la:razumijem da ste optimisti,al mislim da malo potcijenjujete Inter (nesto slicno ko pred finale)...
po meni je 50:50,iskljucivo iz razloga sto nam fali napadac,da smo kompletni,dao bi Interu malu prednost 55:45.
Pošteno, zemljakInterista di cuore je napisao/la:razumijem da ste optimisti,al mislim da malo potcijenjujete Inter (nesto slicno ko pred finale)...
tako je gero majstrore puno puta si dosada pokazao da te osjecaji ne veraju pa tako ce da bude ovaj put i u buduce,,,u 1/4 smo vec u srijedu nakon sto zabijemo 2-3 komada žahbarima...geronimo je napisao/la:mislim da cemo pitanje prolaska u 1/4 finale rijesiti vec u srijedu. tamo pobjeda, kuci se zatvoriti i slomiti ih u kontrama.
ne trazite da vam argumentujem, instikt ili poznavanje van gaala.![]()
ili, jednostavno samo moja zelj...hocu reci prognoza.![]()
ne mogu sakriti da sam optimista, da se moze desiti sasvim suprotno, ali et´ vidjecemo uskoro.
to tvoje subjekt.mišljenjeja momak dovoljno dugo pratim fudbal da znam ko i šta kakav je sta može i koliko vrijedi i da možda ti nisi neki fudbalski ekspert onda si veoma loš mislim svak svoga konja hvali i to je normalno al matere ti nemoj prosipat demagogiju ko sta i kolko zna meni nije jasno kako vi koji ste navijači intera jednostavno dolazite na našu stranicu i neke svoje koje kakve subjektivne gluposti pisete sto nas ne interesuje al jednotavno provocirate na neki način glupostima.warden je napisao/la:Jesi ti ozb.. za napad i sredinu il stvarno ne pratis nogomet ,bez uvrede![]()
,mislim razumijem da smatras da ce bayern proci .al ovakve gluposti pisati ,pogodio si JEDINO za odbranu ,vala ne zna se kad su bili losiji il prosle sezone il ove ..
![]()
![]()
dommmbro ti ovo pravoanton 1983 je napisao/la:Mora ti se malo dignut kad vidiš ovakvu najavu! 8)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.