fazon je sto samo ti tako mislis,pa skontaj i ost'o si gluh na moj prijedlog,sto liamell je napisao/la: u kojem svjetu ti zivis,e ovo vam je dokaz klasicne malogradzanstine i duboko ukorjenjenog rekao bih u genima usadzenog ruraliteta![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
fazon je sto samo ti tako mislis,pa skontaj i ost'o si gluh na moj prijedlog,sto liamell je napisao/la: u kojem svjetu ti zivis,e ovo vam je dokaz klasicne malogradzanstine i duboko ukorjenjenog rekao bih u genima usadzenog ruraliteta![]()
![]()
nezanima ga Inter po tom pitanju...warden je napisao/la:Imal sta o interuu ...![]()
![]()
Ne kužim. Njemačko je govorno područje pa mu je to zadatak, a ne Inter...warden je napisao/la:A onda i nije neki covjek![]()
A trebala bi postava biti ista...pazzoetoogol je napisao/la:znali se kako cete poceti utakmicu u srijesu, hoce li biti isto kao protiv Mainza postava i hocel biti takticki varki taktickog genijalca van haala
Da bi riječ reko. Ovi svi kaj kaprdaju drugačije su samo psi koji laju i seruIo_Sono_Interista je napisao/la:bez ljutnje al ekipa kojoj su stoperi Tymoschuk i Badstuber ne moze biti sigurna u prolaz ni protiv neke losije ekipe,a ne protiv prvaka Evrope...
bit ce napete obje utakmice,i sigurno da prva nece odlucit ko ce proci,pa ko god da je dobije,ja ocekujem nasu minimalnu pobjedu pred uzvrat![]()
Ribery i Robben su strasan dvojac,al nisu ni Maicon i Zanetti klocevi iz Mainza,Hoffenheima i ostalih pa da prolaze ko na socceru,tako da ti prodori nece ic tako glatko kao sto vecina ovdje misli...
pozdrav i nek pobijedi boljiko u maju
anton 1983 je napisao/la:Morete mi vjerovat, nemorate kak oćete!
Imam jednog frenda koji navija za Bayern i usput radi praxu za Goal.com i tamo će najvjerojatnije dobiti posao. On je sad u tom svijetu di kruže informacije i reko mi je iz pouzdanih izvora:
1.) Šakiri bi trebao doć. osobno je razgovarao sa njegovim menađerom i reko mi je da Bayern tu radi na kičmi
2.) Također Neuer je već "ziher", samo kaj Magath ****, ali će njega Schalkeova uprava stisnuti
3.) Pregovara se oko Gervinha jer njega LvG hoće, valjda će doć. A i znate da je Lille bio kod nas. S druge strane Hazard uopće nije tema!
4.) Benfica nas je nazvala i pitala nas dal još uvijek želimo Coentraa. Navodno će doć do nas nakon tekme sa Stuttgartom...Trebaju pare!
5.) Također bi trebao doći štoper. Imena se nisu spominjala i isprva se tražilo igrača koji bi bio 3. štoper, ali kao što znate Tymo neželi igrati štopera, imamo problem sa Brenom tako da se trenutačno nezna koje bi moglo biti rješenje, ali se planira ziher novi igrač.
Eto znam kak vam to sad zvuči, sami procijenite kaj ćete misliti. No imajte na umu da se slijedeće sezone finale Lp igra na Allianz areni i da se šuška da bi Bayern mogao podrobiti 100 milja eura
GAL je napisao/la:ne znam odbrana nam je takva kakava jeste jedino me brine tymo bojim se da sta on ne zasere imajući u vidu da on nije klasični stoper i to bi mogao biti problem protiv ekipe kao sto je inter breno nije u formi ,a van bujtena da ne spominjem.tako ako igdje bude popusta tu će biti po meni (nadam se da nećče biti )biti problem jer timo je vezni.respekt zanetiju i daglasu maiconu ali po meni ribery i rben imaju veliku prednost čast njima na iskustvo naročito zanetiju robery ima brzinu u odnosu na njih,naročito će biti teško maikonu sa robenom.
a evo popgledajet i kako vidi kladionica bajern i inter.Kako kladionica vidi Bayerna protiv Intera?
http://www-fcbayern-fans.****/2 ... sanse.html
A zašto ti braniš Badstubera? Zašto njega itko brani? Ti recimo spomeneš ova 3 ali nespomeneš Badstubera koji nije bio u zadnje vrijeme bolji od Tyme a kad je igrao sa Brenom isto je srao tako da..Ja se baš bojim Badstubera. Prije njega nego TymeGAL je napisao/la:ne znam odbrana nam je takva kakava jeste jedino me brine tymo bojim se da sta on ne zasere imajući u vidu da on nije klasični stoper i to bi mogao biti problem protiv ekipe kao sto je inter breno nije u formi ,a van bujtena da ne spominjem.tako ako igdje bude popusta tu će biti po meni (nadam se da nećče biti )biti problem jer timo je vezni.respekt zanetiju i daglasu maiconu ali po meni ribery i rben imaju veliku prednost čast njima na iskustvo naročito zanetiju robery ima brzinu u odnosu na njih,naročito će biti teško maikonu sa robenom.
Bas krenuh ovo napisati,meni je Badstuber u zadnjim tekmama bas klimavo djelovao,recimo da je Schurlle imao svoj dan Badstuber bi Bayern kostao bodova,al sreca pa nije...anton 1983 je napisao/la:A zašto ti braniš Badstubera? Zašto njega itko brani? Ti recimo spomeneš ova 3 ali nespomeneš Badstubera koji nije bio u zadnje vrijeme bolji od Tyme a kad je igrao sa Brenom isto je srao tako da..Ja se baš bojim Badstubera. Prije njega nego TymeGAL je napisao/la:ne znam odbrana nam je takva kakava jeste jedino me brine tymo bojim se da sta on ne zasere imajući u vidu da on nije klasični stoper i to bi mogao biti problem protiv ekipe kao sto je inter breno nije u formi ,a van bujtena da ne spominjem.tako ako igdje bude popusta tu će biti po meni (nadam se da nećče biti )biti problem jer timo je vezni.respekt zanetiju i daglasu maiconu ali po meni ribery i rben imaju veliku prednost čast njima na iskustvo naročito zanetiju robery ima brzinu u odnosu na njih,naročito će biti teško maikonu sa robenom.
A gle u teoriji, najveća šansa Bayerna baš leži u tome da nas Inter napadne. Ako ćemo o nekim predviđanjima onda bi za Inter bilo najbolje da igra onakvu ružnoću od igre i obranu kakvu su igrali u finalu. Ako nas Inter napadne onda ti Zanettijeva sporina dolazi do izražaja. Lakše je čuvati Messija, riberya, Robbena na malom prostoru kad on nema kam trčat, no ako bude Inter napado i ostavljo pozadi veliki prostor tu definitvno vidim Bayernovu najveću šansu - no to je sve teorija. Treba vidjeti kako će se ustvari igrati.pazzoetoogol je napisao/la: mislis Zanetti nema brzinu, nema tog igraca koji ce Zanettiju pobjeci 2 puta, jednom hajd i moze vec drugi put nema sanse, to se pokazalo prosle godine Messija je ustopao nije mogao mrdnuti, a i ove sezone moze biti samo bolji, slazem se da ce Maicon imati vise problema jer prije svega Maicon je vise ucinkovitiju napadu, a za odbranu nekad zaboravi...a sad ja vas pitam kako cete vi zaustaviti Etoo-a, jer prije svega mislim da cete se bazirati na odbranu i tu bi vise trebali voditi racuna, a ono od napada je ostavljeno samo na kontre, sumnjam da cete se opredjeliti na napadacku opciju, ipak vam je odbrana malo je reci smjesna, ok nije ni Interu ove sezone puno bolja ali, khm, ipak je teze proci Lucia i Ranocchiu koji je odlicAn ove sezone nego npr, Tymoschuka koji uopste nije po vokaciji stoper i mladjahnog Badstubera...mislim da je vasa najveca uzdanica sredina terena tj. Svajni i dvojac Robbery...ali ipak sdruge strane Motta, Cambi i Dejan pa vi vidite kako cete, zapravo vasi igraci
spešl vanroy_makaay je napisao/la:Bliži se revanš za prošlosezonsko finale.Inter više nije onaj od prošle sezone,iako igrački ništa nisu mjenjali na klupi im ne sjedi spešl van i to im je veliki hendikep.S druge strane,rješili smo se uhljupa Buytena i Demichelisa.Imamo dvojac Robbery,imamo Maria koji je u strašnoj formi,imamo Bastia i Mullera koji su strašno napredovali u odnosu na prošloezonsko finale.Mislim da će flying dutchman se strašno poigrati s kaskaderom Chivuom.Maicon će se ovaj put mjeriti s Ribery-om a ne s mrtivm Hamitom.Moja prognoza 1:3.