a prati Aylu

Imam osjecaj kad zalizani dobije prve tekme hladno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a prati Aylu
A onda pogledass koliko igraca iz ove lige napravi nesto vani i shvatis da 95% trenera ima licencu jer su uspjeli nekako sa je zavrse, i to je to sto se tice njih i fudbala.
Što se tiče naših trenera dovoljno je vidjeti Musemića i Osima naše najuspješnije trenere koji nisu mogli raditi nigdje izvan BiH.
Ma hebo ti ovo moze na forumu svako pisati. Pa kolicina nebuloza koje ovaj privrednik s pijace klocko izvali se stvarno nebi smjela tolerisati. Evo dugo sam po forumu, al ovo izmisljanje, laganje, prostakluk itd stvarno vise je idiotno citati.Antikloc je napisao/la: ↑25 jan 2023, 23:12Ne znam odkud uopste nekome ideja da su igraci placeni ?!?napoleon72 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 22:29Nisi me shvatio, ne govorim o dovodjenju pojacanja, nego izgovoru sto je Mirza zaposlen. Kao, ide razvoj mladih, nema se para za pojacanja... Onda majmun izjavi da je odmah rekao da hoce samo strance i kvalitet, znaci imalo se para. Ovakvi igraci su se mogli ocito dovest i mnogo sposobnijem treneru. Zamisli na klupi npr Prosineckog ili Peteva, i ovakvu ekipu. Cak bih uvijek radije pristao na dobrog trenera i jeftiniju ekipu (ako bi dio budzeta npr otisao na platu treneru, al cisto sumnjam da i masnokosi nije dobio odlicnu lovu) nego glupog trenera i top igrace.pitara je napisao/la: ↑25 jan 2023, 22:10
Al brate zar nije svih ovih godina bila priča kako treba ekipu da čini 5 stranaca koji su prevaga za razliku od onih koje smo tada imali 2 3 igrača domaća koji su kvalitet iznad naše lige i 3 4 akademca?
Šta je sada problem? Jeste li govorili da se akademci ne mogu bacati u vatru na ho ruke, da treba da imaju igrače uz koje će da rastu, hajde odlučite se šta želite više, poštujem da ne voliš ni Mirvića ni Ajlu ni Mirzu, al brate nađite nešto za šta da negodujete a ne u svakom potezu da tražite nešto lope
Svi ugovori,sve odstete idu na rate i odgodjeno placanje. Posebno kod buranija klubova,kao sto smo mi i klubovi s kojima poslujemo.
Sjetimo se kako je Mesanovic ,doveden uz veliku pompu,svecano potpisivanje ugovora,da bi se kasnije ustanovilo da je igrao pola godine bez prebijenog feninga.
S obzirom da je propao transfer Vladana u Francusku,vjerovatno ce nam sva pojacanja tako proci !!
Čovjek kaže "rekao sam ljudima iz kluba da mene zanimaju samo stranci igrači koji će biti prevaga u našem klubu i ligi."nokee je napisao/la: ↑26 jan 2023, 08:48Ma hebo ti ovo moze na forumu svako pisati. Pa kolicina nebuloza koje ovaj privrednik s pijace klocko izvali se stvarno nebi smjela tolerisati. Evo dugo sam po forumu, al ovo izmisljanje, laganje, prostakluk itd stvarno vise je idiotno citati.Antikloc je napisao/la: ↑25 jan 2023, 23:12Ne znam odkud uopste nekome ideja da su igraci placeni ?!?napoleon72 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 22:29
Nisi me shvatio, ne govorim o dovodjenju pojacanja, nego izgovoru sto je Mirza zaposlen. Kao, ide razvoj mladih, nema se para za pojacanja... Onda majmun izjavi da je odmah rekao da hoce samo strance i kvalitet, znaci imalo se para. Ovakvi igraci su se mogli ocito dovest i mnogo sposobnijem treneru. Zamisli na klupi npr Prosineckog ili Peteva, i ovakvu ekipu. Cak bih uvijek radije pristao na dobrog trenera i jeftiniju ekipu (ako bi dio budzeta npr otisao na platu treneru, al cisto sumnjam da i masnokosi nije dobio odlicnu lovu) nego glupog trenera i top igrace.
Svi ugovori,sve odstete idu na rate i odgodjeno placanje. Posebno kod buranija klubova,kao sto smo mi i klubovi s kojima poslujemo.
Sjetimo se kako je Mesanovic ,doveden uz veliku pompu,svecano potpisivanje ugovora,da bi se kasnije ustanovilo da je igrao pola godine bez prebijenog feninga.
S obzirom da je propao transfer Vladana u Francusku,vjerovatno ce nam sva pojacanja tako proci !!
Ima opcija gnjavatora ide svakako, al vala trebao bi je kolektivno dobiti..
Majke mi nekad me tacno stid kad vidim ko sve sebe naziva navijacem FKS..
Da je bilo prilike sigurno bi i to uradiliGalileoGalilei je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:13Jeste li mu zavirili i ispod trenerke, koja je marka gaća?
Pa nije bas ni laganje ni izmisljanje.
Ja sam čuo da ima varijanta da Musa ode da se oslobodimo mjesta stranca, a da tu igra Avdija i gura povremeno Mulalić. To je meni OK riješenje ako je tačno.Pantelija je napisao/la: ↑26 jan 2023, 11:42Pa nije bas ni laganje ni izmisljanje.
Osim golmana, koji je tu najvise zbog u21 pravila, hajmo redom.
Stoperi. Dovode jos minimalno jednog stopera. Imas tu vec aničića, te ovog novog. Dakle 3 prva pika za stopera nisu akademci.
Desni bek musa/avdija
Lijevi bek tomasevic/radovic
Zasnji vezni čirjak/andrej/
Srednji i prednji= dal/avramovski/mustafić/dzafić/
Krila ziljkic / gulisvili/ ikic/
Napad hamza/oliveira/
I sad ti meni reci gdje ti ovdje vidis da moze igrati neko iz akademije.
Hvala.
A drugi strana Salčin, Tomašević?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jan 2023, 11:45Ja sam čuo da ima varijanta da Musa ode da se oslobodimo mjesta stranca, a da tu igra Avdija i gura povremeno Mulalić. To je meni OK riješenje ako je tačno.Pantelija je napisao/la: ↑26 jan 2023, 11:42Pa nije bas ni laganje ni izmisljanje.
Osim golmana, koji je tu najvise zbog u21 pravila, hajmo redom.
Stoperi. Dovode jos minimalno jednog stopera. Imas tu vec aničića, te ovog novog. Dakle 3 prva pika za stopera nisu akademci.
Desni bek musa/avdija
Lijevi bek tomasevic/radovic
Zasnji vezni čirjak/andrej/
Srednji i prednji= dal/avramovski/mustafić/dzafić/
Krila ziljkic / gulisvili/ ikic/
Napad hamza/oliveira/
I sad ti meni reci gdje ti ovdje vidis da moze igrati neko iz akademije.
Hvala.
PS ako je suditi prema zadnjim veznima otvorit će se dosta mjesta za Ališaha.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, iliyaa8, laznokrilo, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Vrhbosnian i 70 gostiju.