nema bolje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
razmuti domestosa, bolje ti je
one gore sam uzeo u njemackoj jbg , dr.pepper ima uzeti u limenci i boci u pennyu, u bingu je bilo Mountains dew, canada dry i dr.pepper ne znam sto vise ne nabavljaju ima firma u Sarajevu koja je to uvozila
Napiši slobodno pogledajte makinu koju vozim, šta okolišašCrniParatici je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:13vozim trenutno prema Amsterdamu, a 40ak km ispred neka crna zavjesa se nadvila, koji je ovo qrac, sve gore kako se priblizavas![]()
jel kakav sudnji dan u toku, petak i jest![]()
to cu za 2mj kad dodje nova, ovo je mozda samo malo mladje od adminovog Tiguana
Daleko ali daleko najbolja kola, mislim da nema kod nas a ja sam ovo uzeo u GarmišuRobust je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:09
nema bolje od cola vanilije druga je cola cherry i naravno u ovom supku od drzave nista se ne moze uzeti kako bog zapovijeda, uvozio je nekad penny colu od tresnje i vise je ne uvozi![]()
![]()
isto tako Pepsi je jedno vrijeme kad se tej vratio 2019 imao od vanilije i povukli je sa trzista
al Cadbury su najjace cokoladice na svijetu![]()
Nisi. Ni mene nešto ne interesiraju.
promjeni dileraCrniParatici je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:13vozim trenutno prema Amsterdamu, a 40ak km ispred neka crna zavjesa se nadvila, koji je ovo qrac, sve gore kako se priblizavas![]()
jel kakav sudnji dan u toku, petak i jest![]()
Jedino odvratnije od kole mi je Red Bull , na šta ljudi uzimaju pare
Ma ja vozim, nije da ne, ali mi je ono totalna obaveza, nikakav ćejf.
Auto je status simbol u Bosni. Ako se pojaviš u Fordu gledaju te kao kakvog cigana. Ako se pojaviš u Mercedesu onda si laf i gospodin.