Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- CrniParatici
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
prije da bi ti umro taj pos'o ko Tamagoći 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Napiši slobodno pogledajte makinu koju vozim, šta okolišašCrniParatici je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:13vozim trenutno prema Amsterdamu, a 40ak km ispred neka crna zavjesa se nadvila, koji je ovo qrac, sve gore kako se priblizavas![]()
jel kakav sudnji dan u toku, petak i jest![]()

- CrniParatici
to cu za 2mj kad dodje nova, ovo je mozda samo malo mladje od adminovog Tiguana

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko ali daleko najbolja kola, mislim da nema kod nas a ja sam ovo uzeo u GarmišuRobust je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:09
nema bolje od cola vanilije druga je cola cherry i naravno u ovom supku od drzave nista se ne moze uzeti kako bog zapovijeda, uvozio je nekad penny colu od tresnje i vise je ne uvozi![]()
![]()
isto tako Pepsi je jedno vrijeme kad se tej vratio 2019 imao od vanilije i povukli je sa trzista
al Cadbury su najjace cokoladice na svijetu![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Jesam li ja jedini građanin BiH koji nije ljubitelj auta?
Nisi. Ni mene nešto ne interesiraju.
Samo neka je pouzdano i više mi ne treba.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 27 jan 2023, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
promjeni dileraCrniParatici je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:13vozim trenutno prema Amsterdamu, a 40ak km ispred neka crna zavjesa se nadvila, koji je ovo qrac, sve gore kako se priblizavas![]()
jel kakav sudnji dan u toku, petak i jest![]()
23
-
- Kontakt:
Jedino odvratnije od kole mi je Red Bull , na šta ljudi uzimaju pare

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
Ma ja vozim, nije da ne, ali mi je ono totalna obaveza, nikakav ćejf.

A u životu na kafi nisam 2 puta pokrenuo priču o autima.
Pojedini spavaju u autu i non stop pričaju o autima.
- Marsal
- Kontakt:
Ja samo znam da mi treba bolje auto, više od toga slabo i ja kontam.
znam zamijenit gumu, provjerit uljna mjesta, nasut vodu za brisače, ulje za kočnice, antifriz i meni dosta.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
još 7 dana, završno odbrojavanje počinje...
edit: za Elvanin rođendan, za one koji ne znaju
edit: za Elvanin rođendan, za one koji ne znaju
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Auto je status simbol u Bosni. Ako se pojaviš u Fordu gledaju te kao kakvog cigana. Ako se pojaviš u Mercedesu onda si laf i gospodin.
Ja za auto nikad necu dati preko 25k
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Kod nas raja luda. Drmaju ih komplexi. Uzimaju starija auta top klase. Pa nit mogu odrzavat nit ista. Uzmi kralju novo vozilo B C segment ne daj da te sredina pegla i da gledas unaprijed 7 godina hoces zaradit il ne.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne bi , vjeruj mi.
I Cola sa limunom se prodaje jako sporo, dok prodas paket "limunke", obicne prodas 10 paketa.
Vjerovatno trgovci i ne uvoze ove druge vrste jer im dugo stoji, pa nije isplativo.
+1
Odlazak od tacke A do tacke B i to je to.
Kad bi mi sad neko dao auto od 50 milja, prodao bih ga za 45 i pare potrosio na putovanja

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Do prije 5-6 godina nismo imali ni najobičniji oreo keks u ponudi konstantno a kamoli te pikanterije. Mislim da je kod nas najslabija ponuda tih stvari. Sjećam se dobro negdje do 2015-2016 odeš u piljaru pa u merkator slična raznolikost stranih brendova. Kola, Milka, Pepsi i tu je kraj
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Svaka čast dečki, stvarno sam mislio da sam jedini, jer gdje god da odeš u Bosni priča se o autima.
U Bosni realno kad prođe auto od 100 000, od 50 osoba, 40 će ih se okrenuti i dati neki komentar. Ja lično neću ni primijetiti. Nisam ljubitelj i nije mi interesantno, hbg.
Mislim, ne miješam se u tuđi život. Ko voli auta i ko svaki dan provodi po par sati u autu apsolutno razumijem što daje pare u to. Jednostavno voli.
Ja ću recimo kupiti bajk od 1000 maraka, a pojedine osobe ne daju ni stoju, jer nisu ljubitelji.
Ili ću ne znam ni ja, kupiti sebi 2-3 laptopa, i svaki dobro platiti, dok mi jaran nije 5 godina laptopa upalio.
U Bosni realno kad prođe auto od 100 000, od 50 osoba, 40 će ih se okrenuti i dati neki komentar. Ja lično neću ni primijetiti. Nisam ljubitelj i nije mi interesantno, hbg.
Mislim, ne miješam se u tuđi život. Ko voli auta i ko svaki dan provodi po par sati u autu apsolutno razumijem što daje pare u to. Jednostavno voli.
Ja ću recimo kupiti bajk od 1000 maraka, a pojedine osobe ne daju ni stoju, jer nisu ljubitelji.
Ili ću ne znam ni ja, kupiti sebi 2-3 laptopa, i svaki dobro platiti, dok mi jaran nije 5 godina laptopa upalio.
nisu to pikanterije nego nas je duopol konzuma i binga doveo do toga , ljudi imaju 95% istu ponudu kad se izbace njihove trgovacke marke , tacno se vidi koliko je crvena Jabuka u Sarajevo vratila te ponude , jer vecina te ponude se u Sarajevu mogla uzeti prije desetak godina mislim na neke sireve, slatkise itd.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2023, 13:44Do prije 5-6 godina nismo imali ni najobičniji oreo keks u ponudi konstantno a kamoli te pikanterije. Mislim da je kod nas najslabija ponuda tih stvari. Sjećam se dobro negdje do 2015-2016 odeš u piljaru pa u merkator slična raznolikost stranih brendova. Kola, Milka, Pepsi i tu je kraj
i kod nas narod ziheraski zivi i kako je naucio ev pogledaj samo izlaske u gradu 90% restorana za izlaske dovuce tamburase , isti izbor hrane tj neka corba, dvije vrste pite i meza i ti tamburasi pjevaju na repeat 10x kafanica laganica, ponoc, i ja bez tebe ne mogu da zivim

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, Rosicky i 14 gostiju.