FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Andrej na kraju sezone svakako treba da ode,sada ga nebi dao najvise zbog zasticenog godista.To bi nam bio minus veliki.
A on ko on je trebao i ranije otici,vec kontam da kasni za fudbalskim svijetom jel dugo igra ovu ligu,nebi ni Dzeko bio Dzeko da je ostao 3 sezone ili koliko vec ovdje,i time nemao od koga nauciti nešto pametno,vec samo stangirati i tapkati u mjestu pa cak i nazadovati.Al ok mocice se vrtiti tako po nekim osrednjim ligama.
A on ko on je trebao i ranije otici,vec kontam da kasni za fudbalskim svijetom jel dugo igra ovu ligu,nebi ni Dzeko bio Dzeko da je ostao 3 sezone ili koliko vec ovdje,i time nemao od koga nauciti nešto pametno,vec samo stangirati i tapkati u mjestu pa cak i nazadovati.Al ok mocice se vrtiti tako po nekim osrednjim ligama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta ovi naši igraci vide u toj turskoj ligi? Ili imaju tupave menadzere, da ih ne mogu uvaliti nigdje drugo osim u Bismilaspore.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sinan pise da ode u Konyu, mada opet ne ide mi u glavu prije nekoliko dana na klupskoj stranici je rekao da naredno ljeto sigurno ide, a uz to imat cemo probleme sa U21.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj druze u brizu more onih crnaca sto ih oni navlace iz bivsih kolonija, jedu malu djecu sa 20 godinaJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:03Gavi je mlad sa 19, Djokanovic sa 21 je eto star![]()
Necemo ih porediti sa nekolicinom vrhunskih fudbalera koji su u mogucnosti sa 18,19 god igrati na tom nivou.
Zato takvi vrijede 100mil i trazi ih Barca i zato za Andreja ocekujemo milioncic i trazi ga neki xy klub iz poljske lupam
Stalno neka poredjenja sa Barsom, Dinamom, stadionima nekim, de malo realnosti. Mlad je za nas i nase uslove i za klubove koji ga traze je mlad, Barsi nije mlad, al je mozda Brizu mlad

Helem kako god, sretno mu ako ide, i da i mi zaradimo na njemu a i on da uspije
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mogao je i negdje bolje Andrej da ode, ali Konyaspor je ipak jak klub. On ako tu upadne u prvih 11, a hoće, nama je samo bitno da se lijepo osiguramo s postotkom. Jer ode on negdje dalje nakon dobre sezone.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:29Ja stvarno ne znam sta ovi naši igraci vide u toj turskoj ligi? Ili imaju tupave menadzere, da ih ne mogu uvaliti nigdje drugo osim u Bismilaspore.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobri uslovi jbgElCartel11 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:29Ja stvarno ne znam sta ovi naši igraci vide u toj turskoj ligi? Ili imaju tupave menadzere, da ih ne mogu uvaliti nigdje drugo osim u Bismilaspore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako odu dal i andrej ko onda ostaje kao u21? Sahinovic i ko jos?
S obzirom da su prvotimci, nema mi smisla da idu obojica.
S obzirom da su prvotimci, nema mi smisla da idu obojica.
- napoleon72
- Kontakt:
Mulalic jedino, al onda bi Musa vjerovatno letio. Ili Traku bas planiraju za prvu postavu a da se trazi neki stoper za rotacije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa uglavnom, nasi menageri ali i igraci bi sa 19 il 20 odmah neku jaku ligu i 15ak milja plate.
I onda cekajuci to zavrse gdje zavrse.
A imaju dva problema
Pasoš non-eu
Slabe veze i konekcije
I onda cekajuci to zavrse gdje zavrse.
A imaju dva problema
Pasoš non-eu
Slabe veze i konekcije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ove vijesti su sa foruma dobro proširile.
Sam je rekao da nece da ide sada nego na ljeto a sam je rekao odakle ima ponude jake a čisto sumnjam od tih svih liga izabrao tursku
Budite realni malo.
Stranice samo stavili da ide.
Odma nas panika uhvatila ahhaha
Sam je rekao da nece da ide sada nego na ljeto a sam je rekao odakle ima ponude jake a čisto sumnjam od tih svih liga izabrao tursku
Budite realni malo.
Stranice samo stavili da ide.
Odma nas panika uhvatila ahhaha
Mozda dodje ovaj stoper sto ga Ajla zaprati, i on ima 21 godinu, jedino to.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pored Sahinovica imas Traku i Tarika Ramica koji imaju vec minuta odavno da igraju, i pored njih Mulalic i Ramic Irfan eventualno koji mogi dobit priliku po pokazanom za sad.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Lik se oprostio od zalgirisa.....
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To bi bila strašna opcija
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Makar na posudbu kad bi ga doveli do ljeta. Sad je stvarno kriza izbor domacih stopera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemamo neki izbor tako da koga god dovedu ne bi se trebali žaliti, realno. Ovaj mladi momak iz Švicarske se čini kao pristojna opcija ali i on ima ugovor još koji mjesec sa tom ekipom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mislim da je potpuna glupost sad prodati Đokanovića, ne znam od kud ta priča uopšte? Na njegovoj poziciji su u deficitu sa igračima a oni bi ga prodavali (novinari) u jednoj od važnijih sezona u historiji kluba. Prioritet izboriti Europu, a pišu da se prodaje jedan od motora ekipa. Da je ljeto imalo bi smisla ovako nema nikakvog smisla, nonsens žešči.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- belosevic23
- Kontakt:
Mi se ne mozemo nazvati ozbiljnim klubom sve dok nam je prvi stoper Trako.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fudo, Hajdeee, Lecler, moram, perodeformero, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, Vanja8 i 82 gosta.