FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A on ko on je trebao i ranije otici,vec kontam da kasni za fudbalskim svijetom jel dugo igra ovu ligu,nebi ni Dzeko bio Dzeko da je ostao 3 sezone ili koliko vec ovdje,i time nemao od koga nauciti nešto pametno,vec samo stangirati i tapkati u mjestu pa cak i nazadovati.Al ok mocice se vrtiti tako po nekim osrednjim ligama.
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
YEBEM TE LISTICO
Joj druze u brizu more onih crnaca sto ih oni navlace iz bivsih kolonija, jedu malu djecu sa 20 godinaJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:03Gavi je mlad sa 19, Djokanovic sa 21 je eto star![]()
Necemo ih porediti sa nekolicinom vrhunskih fudbalera koji su u mogucnosti sa 18,19 god igrati na tom nivou.
Zato takvi vrijede 100mil i trazi ih Barca i zato za Andreja ocekujemo milioncic i trazi ga neki xy klub iz poljske lupam
Stalno neka poredjenja sa Barsom, Dinamom, stadionima nekim, de malo realnosti. Mlad je za nas i nase uslove i za klubove koji ga traze je mlad, Barsi nije mlad, al je mozda Brizu mlad

Helem kako god, sretno mu ako ide, i da i mi zaradimo na njemu a i on da uspije
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mogao je i negdje bolje Andrej da ode, ali Konyaspor je ipak jak klub. On ako tu upadne u prvih 11, a hoće, nama je samo bitno da se lijepo osiguramo s postotkom. Jer ode on negdje dalje nakon dobre sezone.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:29Ja stvarno ne znam sta ovi naši igraci vide u toj turskoj ligi? Ili imaju tupave menadzere, da ih ne mogu uvaliti nigdje drugo osim u Bismilaspore.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobri uslovi jbgElCartel11 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:29Ja stvarno ne znam sta ovi naši igraci vide u toj turskoj ligi? Ili imaju tupave menadzere, da ih ne mogu uvaliti nigdje drugo osim u Bismilaspore.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S obzirom da su prvotimci, nema mi smisla da idu obojica.
- napoleon72
- Kontakt:
Mulalic jedino, al onda bi Musa vjerovatno letio. Ili Traku bas planiraju za prvu postavu a da se trazi neki stoper za rotacije.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
I onda cekajuci to zavrse gdje zavrse.
A imaju dva problema
Pasoš non-eu
Slabe veze i konekcije
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sam je rekao da nece da ide sada nego na ljeto a sam je rekao odakle ima ponude jake a čisto sumnjam od tih svih liga izabrao tursku
Budite realni malo.
Stranice samo stavili da ide.
Odma nas panika uhvatila ahhaha
YEBEM TE LISTICO
COYG‼️
Lik se oprostio od zalgirisa.....
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To bi bila strašna opcija
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Makar na posudbu kad bi ga doveli do ljeta. Sad je stvarno kriza izbor domacih stopera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- belosevic23
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, avalPacidoroP, AvantiBL, badboy, boatenkk, boki86, bordobijeli, budzak, Cuspajz, Dadox, fera, Fudo, Gomis99, Hamagara, haris004, head88, HordasFks, hotonjskimaher, Hrasno15, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, KarloIvandic, Kockoglavi, Kyle88, ledesma, miguelramos, moram, MSOZ101, NazorUso, Pantelija, Pitar6785, pitara, r3m1, Rahma, RaymondRed, ristagrad, ronaldo99, SilaMoc1946, siroliver69, skoJaa, StarmoCity, Strahinja, THEC, ubipara, Vedolami1, Velaxsa, VolimBiH96, voltron30, zagorski i 496 gostiju.