FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ukoliko ode Djokanovic, mi ostajemo bez jedinog veznjaka defanzivnih karakteristika u ekipi. Razumijem da je kranje vrijeme da se proda, isto kao i Dal, ali mi na njegovoj poziciji nemamo alternativu. Plus mogli bi upasti u problem sa u21 pravilom. Sve pozicije u ekipi su pretprane igracima i jedina otvorena opcija za u21 igraca je sredina terena, ali mu tu nemamo spremnog juniora da uskoci na Andrejevo mjesto. Tu je i Trako po potrebi, ali on se i nije pokazao kao sigurna opcija.
Alisaha sam zaboravio, on bi vjerujem bio opcija. Nazalost teza povreda, tako da tu nemamo rjesenje.
Alisaha sam zaboravio, on bi vjerujem bio opcija. Nazalost teza povreda, tako da tu nemamo rjesenje.
Vjerovatno dolaze i Cajic i Saric…
Ako ode Djokanovic onda Dal kapiten 

-
- Kontakt:
Ako ode Andrej, nešto slično ovome zaganjati
https://www.transfermarkt.com/azer-busu ... ler/106039
https://www.transfermarkt.com/edin-fati ... ler/427368
https://www.transfermarkt.com/azer-busu ... ler/106039
https://www.transfermarkt.com/edin-fati ... ler/427368
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Prvi stoper nam je Trako, pored njega imamo jos Martinovica o kom ne znamo nista (moze biti pogodak, moze biti fula), i Anicica koji ima jednu nogu. I nekog momcica iz omladinskog pogona. Jedan stoper, i to dobar, je pod moranje, a ne bi skodio jos jedan, ali npr neko ko moze igrati stopera i zadnjeg veznog, kao milicevic npr svojevremeno. Ili stopera i zakrpiti beka.belosevic23 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:27Mi se ne mozemo nazvati ozbiljnim klubom sve dok nam je prvi stoper Trako.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Tatko u Kolubari
ko drzi ovu Kolubaru dobro placaju od Sadikovica Bagarica Molsa
ko drzi ovu Kolubaru dobro placaju od Sadikovica Bagarica Molsa
Valja ovo uigrati...najduze se znaju od citave ekipe renan i kyeremeh
Momak je prije par dana izjavio da zeli da ostane do ljeta da pomogne ekipi u borbi za europu. Ne znam stvarno zbog cega bi ga sad prodali. Ako su neke dobre pare u pitanju tipa 1m€ ok ali cisto sumnjam da su toliko ponudili. Stvarno glup potez ako ga puste sad.H8Z7 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:14Mislim da je potpuna glupost sad prodati Đokanovića, ne znam od kud ta priča uopšte? Na njegovoj poziciji su u deficitu sa igračima a oni bi ga prodavali (novinari) u jednoj od važnijih sezona u historiji kluba. Prioritet izboriti Europu, a pišu da se prodaje jedan od motora ekipa. Da je ljeto imalo bi smisla ovako nema nikakvog smisla, nonsens žešči.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Znaci spidarovo mladunce igra u prvih 11 svih 90 minuta
Glupost je bila prodat i Mujakica, pa su to uradili za sicuubipara je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:49Momak je prije par dana izjavio da zeli da ostane do ljeta da pomogne ekipi u borbi za europu. Ne znam stvarno zbog cega bi ga sad prodali. Ako su neke dobre pare u pitanju tipa 1m€ ok ali cisto sumnjam da su toliko ponudili. Stvarno glup potez ako ga puste sad.H8Z7 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:14Mislim da je potpuna glupost sad prodati Đokanovića, ne znam od kud ta priča uopšte? Na njegovoj poziciji su u deficitu sa igračima a oni bi ga prodavali (novinari) u jednoj od važnijih sezona u historiji kluba. Prioritet izboriti Europu, a pišu da se prodaje jedan od motora ekipa. Da je ljeto imalo bi smisla ovako nema nikakvog smisla, nonsens žešči.
Jesu li naši stigli u Antaliju ?
Ayla čini mi se da je stigla, Renan je u Vilniusu, a ostali ne znam
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vrlo jednostavno brate. Nemaju kvaliteta za dalje, a naši menadžeri razradili biznis u Turskoj. Meni je Turska jedino dobra za metuzaleme tipa Drogbe, Snijedera, Podolskog i slične. Lijepi gradovi, keša namlate sezonu-dvije i vozdra. Ovi naši levati što odu gore i to im je kranji domet u karijeri mi je presmiješno. Kad čujem da neko ode u Tursku, dovoljno mi je.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 15:29Ja stvarno ne znam sta ovi naši igraci vide u toj turskoj ligi? Ili imaju tupave menadzere, da ih ne mogu uvaliti nigdje drugo osim u Bismilaspore.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Domaći su, trenutno je to najbitnije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ozbiljno Balta naše papire ima?
Ako ima to je vrhunski onda. Jer rođen je u Zagrebu.
E ako bi došli Balta i Husić, Čajić i Sarić, e to je onda fakat strašno jaka ekipa.. Ali valja to sve uklopiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.