Glupost da je los u odbrani, jednostavno je kod Dudica igrao bas ofanzivnog beka. Na momente je licilo da igra krilo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
A nije toliko bas ni kriminalan u odbrani. Voli izaci naprijed to samim sobom ostavlja rupu pozadi.
Musa idealan za 3-5-2, full wing back. Musu mozemo fino unovciti, znate da je taj momak vec jednu nepravdu dozivio a mi nismo ko oni
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma iskreno ako ode, nema potrebe za njim da tugujemo. Raja su zaboravila da je imo par kikseva da smo i primili zbog njegovih losih reakcija par golova. Kiks igrac i previse ode naprijed i ostavi rupu pozadi. Ako ce takav biti bolje Mulalic da igra, mlad a moze se prodat.
Neko napisa da niko nikad nije otišao iz Turske u EU, jeste Rijad Bajić znači da se može. Drugo, morate znati da je naš pasoš u EU u rangu afričkih zemalja tako da igrači sa BH pasošem trebaju biti 10 klasa iznad ostalih da bi igrali, jer zauzimaju mjesto stranca.
Dalje, isto kao nekad što je Bodul dizan u zvijezde a na terenu (osim gola želji) nista specijalno nije pokazivao, tako se sad pravi fama oko Avramovskog. Razlika je što je Bodul i igrao, a ovaj i nije. Pa pratite li njegove igre otkako je došao, em je povrijeđen 60% dosadašnjeg boravka u Sarajevu, em je imao samo par dobrih utakmica.
Đokanu sretno da Bog da napravio veliku karijeru!
Zna li se šta je sa Aničićem, jel ozdravio i kad se može očekivati da zaigra?
Dalje, isto kao nekad što je Bodul dizan u zvijezde a na terenu (osim gola želji) nista specijalno nije pokazivao, tako se sad pravi fama oko Avramovskog. Razlika je što je Bodul i igrao, a ovaj i nije. Pa pratite li njegove igre otkako je došao, em je povrijeđen 60% dosadašnjeg boravka u Sarajevu, em je imao samo par dobrih utakmica.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
molim Upravu da shodno uzasnog terena na kojem je nemoguce odrzati bilo kakvu aktivnost a da ne se ne ugrozi zdravlje korisnika te povrsine da se zamoli, prekine taj ugovor ako ga imaju sa Celikom, Gradom Zenicom ili ko vec daje najam. Koji su prijedlozi terena, Olovo, MGm Farma, sta jos moze? Kad je Real igro na teniskim terenima Una dok su radili Bernabeu mozemo vala i mi u Butmir, montiraj tribinu i vozdra.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
koja tuga da nemas pomocni na Kosevu a da nije umjetna podloga
- 1 9 4 6 -
Top nema sta, od opstine centar nama 100 zelji 50. Od opstine NS zelji 800 milja nama krompir. Ovo je fakat postalo kriminalno, brate ovo su nase pare! O ovome niko ni rijec a malo im za Andreja milion ili slicna cifra.. CccZukanovic je napisao/la: ↑01 feb 2023, 11:26Općina Centar Sarajevo iz godine u godinu obezbjeđuje sve značajnija sredstva za razvoj sporta, iako ta oblast nije u njenoj direktnoj nadležnosti, javlja press služba Općine u saopštenju koje prenosimo u cjelosti.
“Tako je u općinskom budžetu za 2023. godinu izdvojeno dva miliona i 310 hiljada konvertibilnih maraka za podršku sportu.
Za nastavak aktivnosti na realizaciji projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase“ izdvojeno je 300.000 KM.
Podršku iz budžeta Općine u iznosu od 20.000 maraka dobit će i Košarkaški klub Bosna Royal, u iznosu od 100.000 maraka Fudbalski klub Sarajevo, te u iznosu od 50.000 maraka Fudbalski klub Željezničar.
pisao sam ja vec ali izgleda ovo nikome nije problem. Vazno je sto igra Dal. To nam je najveci problem u klubunokee je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:02Top nema sta, od opstine centar nama 100 zelji 50. Od opstine NS zelji 800 milja nama krompir. Ovo je fakat postalo kriminalno, brate ovo su nase pare! O ovome niko ni rijec a malo im za Andreja milion ili slicna cifra.. CccZukanovic je napisao/la: ↑01 feb 2023, 11:26Općina Centar Sarajevo iz godine u godinu obezbjeđuje sve značajnija sredstva za razvoj sporta, iako ta oblast nije u njenoj direktnoj nadležnosti, javlja press služba Općine u saopštenju koje prenosimo u cjelosti.
“Tako je u općinskom budžetu za 2023. godinu izdvojeno dva miliona i 310 hiljada konvertibilnih maraka za podršku sportu.
Za nastavak aktivnosti na realizaciji projekta modernizacije stadiona „Asim Ferhatović Hase“ izdvojeno je 300.000 KM.
Podršku iz budžeta Općine u iznosu od 20.000 maraka dobit će i Košarkaški klub Bosna Royal, u iznosu od 100.000 maraka Fudbalski klub Sarajevo, te u iznosu od 50.000 maraka Fudbalski klub Željezničar.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
Memin sin trenira u Zelji, zato gura
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Balta ima naše papire i kako kažu radilica je na sredini, onda može adekvatno zamjeniti Đokanovića. Čak i ne bi bilo loše jer je Balta jako visok.
A onda dovesti nekog drugog stopera i to je to. Ako može onaj Husić, a Balta destruktivac, onda smo bombona.
A onda dovesti nekog drugog stopera i to je to. Ako može onaj Husić, a Balta destruktivac, onda smo bombona.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
to je nasa politika i izbor. covjek koji zivi na podrucju opcine Centar vodi dijete na treninge u drugi klub i opcinu, i zahvaljujuci svom politickom angazmanu, a koju smo mi omogucili, on promovise ideje suprotne interesa zitelja te opcine. Svaka cast Memis!JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:09Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
- 1 9 4 6 -
Kakav je to moron. Navijas za sarejvo a sin ti u pomozi.ba igraJavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:09Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
FC United Of Manchester !
Pa kad nemaš školu fudbala AFH, gdje ga može upisati? U Bambinose jel?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:18to je nasa politika i izbor. covjek koji zivi na podrucju opcine Centar vodi dijete na treninge u drugi klub i opcinu, i zahvaljujuci svom politickom angazmanu, a koju smo mi omogucili, on promovise ideje suprotne interesa zitelja te opcine. Svaka cast Memis!JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:09Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Memo stari mahalac. Kako god okrenes to je kriminalno. Ja bi sad potpisao sve da iselimo sa opstine Centar. Da napravimo u Novom Gradu i prostorije i neki manji stadion, pusti se suplje price ode identitet kluba, preseli se Juventus sa stadiona, a ne fol mi neka gospoda.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:09Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
najlakse je pare skupljenu u sergiju (porezi i ostalo sto i mi dajemo) dijeliti u socijalnim programima. Jel se mogao na neki drugi nacin izboriti?mnon46 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:20Pa kad nemaš školu fudbala AFH, gdje ga može upisati? U Bambinose jel?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:18to je nasa politika i izbor. covjek koji zivi na podrucju opcine Centar vodi dijete na treninge u drugi klub i opcinu, i zahvaljujuci svom politickom angazmanu, a koju smo mi omogucili, on promovise ideje suprotne interesa zitelja te opcine. Svaka cast Memis!JavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:09
Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
- 1 9 4 6 -
Ne, fokus na njegovo "čovjek koji živi na području općine Centar vodi dijete u drugu općinu"
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
nisu mu to menageri bili. Njega je dobeo Vlado u sarajevo i ne bih pisao detalje, ali imao je djokan dobrih ponuda pa i iz spanije... ali... Onda kad su ovi digli ruke ukljucili se kodro i co ali ni oni nisu uspjeli nista zavrsiti.michplatini je napisao/la: ↑01 feb 2023, 11:03Zato ti se i pojavljuje Turska,on je imao koliko znam ozbiljnije menadžere prethodnih godina( Glušćeviće i Kodru) i od tada je ta priča zapadna Evropa( Belgija,Španija ,Portugal) al očigledno da su svi digli ruke od njega kad ga sad prodaje direktorica (najveća je glupost da igrača prodaje klub,igrača prodaju agenti koji donose klubu ponude za igrača,a tek onda klub dogovara uslove između klubova).On je očigledno izgubio na cijeni u fudbalski ozbiljnim okvirima i sad se svelo da ga nude po Turskoj za 200-300 hiljada,nažalost,loš primjer i za klub u smislu budućih transfera mlađih igrača.
Rijad bajic je otisao i vratio se u roku par mjeseci. Nasi igraci iggraaju po eu, ali ako imaju kvalitet. A ovo sto pljucas po avramu da nam objasnis da je dal bolje je previse providno druze imamo mi oci... Avramovski je za dala u svakom mogucem pogledu fudbalska institucija. Prvo sto na terenu postoji u dva smjera dok dal kad protivnik ima loptu ne postoji (vezni manje), drugo sto avram ima zadnji pas kakav ovaj nece nikad imati i trece, avramovski je fizicki 10 godina ispred dalA. Ja ne znamsta si ti gledao, ali avramovski svaku koju je odigrao vidjelo se da je klasa na terenu i pored nase horor igrre. Protiv famosa je imao dva pasa kakva dal nece imati do 34. godine.kenoHZ je napisao/la: ↑01 feb 2023, 13:41Neko napisa da niko nikad nije otišao iz Turske u EU, jeste Rijad Bajić znači da se može. Drugo, morate znati da je naš pasoš u EU u rangu afričkih zemalja tako da igrači sa BH pasošem trebaju biti 10 klasa iznad ostalih da bi igrali, jer zauzimaju mjesto stranca.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
New day
New deal
Ovo neki hint Aylah?
New deal
Ovo neki hint Aylah?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ako mu je sin talentovan za fudbal ko on za slikanje onda mu zelim da bude kapiten zelje dugo dugo godinaFCUM je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:19Kakav je to moron. Navijas za sarejvo a sin ti u pomozi.ba igraJavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:09Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
Do smrti odani!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, jurisicduska, THEC, Venom i 39 gostiju.