FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li se zvanično, jel Balta ima naše papire ili nema ?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da ce biti ostecenja i nekih popravki, posebnog tretmana - hoce, neizbjezno je kada bude nekoliko desetina hiljada ljudi i masina, oprema, bine od nekoliko hiljada tona
Ali isto tako se od organizatora treba traziti da zastiti teren plocama koje imaju za tu namjenu i onda je proces oporavka laksi
Pa na stadionima sirom svijeta se drze veliki koncerti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vidjecemo Baltu kad krene sezona, ovi komentari ništa ne znače. Po karijeri ne bi trebao biti loš, statistika mu je okej pogotovo kad uzmemo u obzir da su sve te lige bolje od naše. Ovi komentari Poljaka su u rangu komentara sa naših forumskih strucnjaka, bitni ko lanjski snijeg. Samo je teren mjerilo, nek mu je sretno pa valjda ce opravdati povjerenje. Najveća su mi očekivanja od Kenana i Kyerima, tako da jedva čekam ove pripremne. Imam osjećaj da će Gruzijac biti bomba.
Na you tube kanalu Mozzart sport ima dobar intervju s Mamićem. Malo je off ali lijepo je objasnio kako se pravi stadion. Negdje oko 01:04:00 pocinje taj dio.
ma nikakva cifra,dok budu nasi najbolji igraci odlazili za te pare ovako ce bitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:18Koliko znam 600.000€ + 15%.donDondon je napisao/la: ↑01 feb 2023, 16:17OPET PONAVLJAM
prodaja Djokanovica za ove smijesne pare je pokazatelj da nemamo ideje sta i kako u buducnosti,uz ova pojacanja mi cemo biti jaci i Djokanovic samim tim ce biti jaci i bolji
vjerujem da ovim timom mozemo izbaciti u kvalifikacijama konferencije,litvanske,latvijska,islandske,finske,svedske ekipe pa mozda uz neku srecu nesto vise,samim tim bi i rasla cijena igracima.
prodaja Djokanovica za ove pare sto se pominje je smijesno
Što je sasvim dobra cifra.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Iz ovakvog smeca od lige, sa "reputacijom" saveza, takmicenja i svega skupa i ne mozes praviti vece transfere od tog. Mozda jos sekund vece za ponekog bas velikog talenta i to je to.
- FKS -
Moglo bi se opet poceti ici na tekme KK Bosna 

Naravno da je smiješna cifra, ako idemo sa tom pričom. Da je Đokanović igrao recimo u Vojvodini, on bi otišao za najmanje 1 milion ili 1.5 milina Eur i to u Portugal ili Francusku, neku osrednju ekipu. Mi nažalost nemamo takve ljude/konekcije/poznanstva koji će ga preporučiti/uvaliti tamo. Zato se okrećemo onima koje imamo a to su Turska ili neka žlj zemlja. Tako će biti i sa slijedećim mladim igračem. Umjesto da se uzme veća cifra od neke jače EU lige i napravi se platforma za buduće igrače, mi se i dalje vodimo daj šta daš. Piljarski mentalitet.
20 KM kvadrat, izvali organizator oko 110k i rijesi zastitu terena. Bilo je govora o tome.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 feb 2023, 00:11Da ce biti ostecenja i nekih popravki, posebnog tretmana - hoce, neizbjezno je kada bude nekoliko desetina hiljada ljudi i masina, oprema, bine od nekoliko hiljada tona
Ali isto tako se od organizatora treba traziti da zastiti teren plocama koje imaju za tu namjenu i onda je proces oporavka laksi
Pa na stadionima sirom svijeta se drze veliki koncerti
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bujrum brate, sinoć špica bila

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nista protiv tebe ali post ti je bas glup.Stroj1946 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:11Naravno da je smiješna cifra, ako idemo sa tom pričom. Da je Đokanović igrao recimo u Vojvodini, on bi otišao za najmanje 1 milion ili 1.5 milina Eur i to u Portugal ili Francusku, neku osrednju ekipu. Mi nažalost nemamo takve ljude/konekcije/poznanstva koji će ga preporučiti/uvaliti tamo. Zato se okrećemo onima koje imamo a to su Turska ili neka žlj zemlja. Tako će biti i sa slijedećim mladim igračem. Umjesto da se uzme veća cifra od neke jače EU lige i napravi se platforma za buduće igrače, mi se i dalje vodimo daj šta daš. Piljarski mentalitet.
-
- Kontakt:
Skavil smo i mi odlazak npr jukica i drugih pa se za jezik uhvatili.
Kako ne kontate
Bojkotom ne bojkotujete nju il emira,
bojkotujete svoju svetinju,
Sto ne bojkotujete sebe kad stetite klubu na raznim kaznama koje klub placa.
Jedan agent hoce da stavi "12" € da smo platiti za Giorgi Guliashvili
mislim da je to njegova greska. pitao sam ga sta hoce tacno.

Ma kako smijesne pare, gdje vi zivite, tbjrb Nakon sezone u kojoj nismo ni Evropu igrali, iz lige kao što je nasa itd itd tusnuti igraca sa DM pozicije za ove pare plus procenat, je predobar posao. Pa prodao si bolje igrace nego Zrinjski koji je sampion plus odlični nastupi u Evropi.
Bajke i basne su da mi ne dajemo nase omladince ispod bubam, 2 mil €. Umiti se malo hladnom vodom pa doci pisati post!
PS Daj te stopere da se kompletiramo, vakat je..
Bajke i basne su da mi ne dajemo nase omladince ispod bubam, 2 mil €. Umiti se malo hladnom vodom pa doci pisati post!
PS Daj te stopere da se kompletiramo, vakat je..
Vjerovatno uticaj žene, jer mu je punac legenda košpicara i igrač koji imao impozantnu karijeru u "Galati"FCUM je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:19Kakav je to moron. Navijas za sarejvo a sin ti u pomozi.ba igraJavierBosnia je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:09Mislim da je to Memo Haljevac trazio 50k, ali mislim da je vecina namijenjena omladinskom pogonu, nesto je i pripreme spominjao na sjednici.
Memin sin trenira u Zelji, zato gura
- BordoBBoja
- Kontakt:
Treba bojkotovat recimo i lajanje od 3 do 93 minute, bojkotovat lajanje djece kad neko pogrijesi pas, i slicnoPitaristok je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:38Skavil smo i mi odlazak npr jukica i drugih pa se za jezik uhvatili.
Kako ne kontate
(Da ne objasnjavam poslije, ovaj moj post ima veze sa rvojim nickom)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Baš, ne znam što se istok buni. Pa bez pjesme sa sjevera još bolje će se čuti "afirmativne" riječi s tog istog istoka.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:03Treba bojkotovat recimo i lajanje od 3 do 93 minute, bojkotovat lajanje djece kad neko pogrijesi pas, i slicnoPitaristok je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:38Skavil smo i mi odlazak npr jukica i drugih pa se za jezik uhvatili.
Kako ne kontate
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ono je zalosno cuti sta izlazi iz usta jako puno ljudi, koji su nazalost stekli godina, da bar znaju osnove kulture.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:13Baš, ne znam što se istok buni. Pa bez pjesme sa sjevera još bolje će se čuti "afirmativne" riječi s tog istog istoka.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:03Treba bojkotovat recimo i lajanje od 3 do 93 minute, bojkotovat lajanje djece kad neko pogrijesi pas, i slicnoPitaristok je napisao/la: ↑02 feb 2023, 09:38
Skavil smo i mi odlazak npr jukica i drugih pa se za jezik uhvatili.
Kako ne kontate
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh zato i kažem, sad će klub vidjeti šta je podrška u pravom smislu riječi. Znaš ono kad istok zagrmi, kad npr Mulalić uputi pogrešan pasBordoBBoja je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:16Ono je zalosno cuti sta izlazi iz usta jako puno ljudi, koji su nazalost stekli godina, da bar znaju osnove kulture.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:13Baš, ne znam što se istok buni. Pa bez pjesme sa sjevera još bolje će se čuti "afirmativne" riječi s tog istog istoka.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 feb 2023, 10:03
Treba bojkotovat recimo i lajanje od 3 do 93 minute, bojkotovat lajanje djece kad neko pogrijesi pas, i slicno

Igrači će odmah na trening.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Hajdeee, HordasFks, mosarajvosa83, Varijantas8 i 60 gostiju.