Ma i meni je poznat odnekud yebo mater svoju.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
matanisunje je napisao/la: ↑02 feb 2023, 20:42joj cirkusa na ovoj temi, i to netom pred Elvanin rođendan, ali kad nije o politici, neka

-
- Kontakt:
kako da prestanem primati poruke od određenih forumaša..
-
- Kontakt:
- CrniParatici
sta si se prepao StaroModnog Velida, ko da je derpe a ne pedofil

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
smara me prijatelju.. još hoće da na videocalu popricamo.. i kaze mi da sam internet picka..a svjestan je da sam bio juniorski prvak u dzudu u onaj vakat.. smrad obicni koji se grebao od mene za kifle na minhenskim tracnicama za vrijeme rata.. majku mu pedofilskuCrniParatici je napisao/la: ↑03 feb 2023, 12:49sta si se prepao StaroModnog Velida, ko da je derpe a ne pedofil![]()
hvala prijatelju, nisam vidio dosadnijeg covjeka od njega..
-
- Kontakt:
što ću ja u Pančevu majko mila?
- CrniParatici
to je zato sto ne znas Asteriksa i leoreya

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
https://www.oslobo..djenje.ba/vijesti/region/uznemirujuci-video-mladici-mobitelom-snimali-svoje-divljanje-po-cesti-a-onda-su-izgubili-kontrolu-nad-vozilom-832668
Yebo vas onaj koji vas je okotio. Ali moram priznati, simpaticna mi je bila kuknjava u zadnjim sekundama videa. Nista bolje nisu ni zasluzili.

Sva sreca pa niko neduzan nije nastrado.(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Mladići mobitelom snimali svoje divljanje po cesti, a onda su izgubili kontrolu nad vozilom
Dvojica tinejdžera iz Nove Gradiške u Hrvatskoj, od 17 i 16 godina, divljali su sinoć po cesti. Epilog divljanja je da je 17-godišnjak teže povrijeđen, te je nakon pružene medicinske pomoći zadržan na bolničkom liječenju. Drugi tinejdžer je zadobio laše povrede.
Vozeći brzinom daleko veće od dozvoljene preticali su vozila na cesti, a sve su snimali mobitelom. Za volanom je bio stariji od njih, iako nijedan od njih, zbog godina starosti, nema položen vozački ispit.
U jednom trenutku vozač gubi kontrolu nad vozilom i zabija se u stub reklamnog panoa pored ceste. Na snimku se, trenutak prije nesreće, kada su postali svjesni da nemaju kontrolu nad vozilom, čuju povici "Ne, ne,ne,ne...", a onda se čuje zvuk udara vozila u stub i lomljenja metala i stakla, da bi potom nastupio muk.
Yebo vas onaj koji vas je okotio. Ali moram priznati, simpaticna mi je bila kuknjava u zadnjim sekundama videa. Nista bolje nisu ni zasluzili.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
koji idioti, jel to u mjestu odakle je onaj Luka (Hajdučka štorija)?ReX je napisao/la: ↑03 feb 2023, 14:11https://www.oslobo..djenje.ba/vijesti/region/uznemirujuci-video-mladici-mobitelom-snimali-svoje-divljanje-po-cesti-a-onda-su-izgubili-kontrolu-nad-vozilom-832668
Sva sreca pa niko neduzan nije nastrado.(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Mladići mobitelom snimali svoje divljanje po cesti, a onda su izgubili kontrolu nad vozilom
Dvojica tinejdžera iz Nove Gradiške u Hrvatskoj, od 17 i 16 godina, divljali su sinoć po cesti. Epilog divljanja je da je 17-godišnjak teže povrijeđen, te je nakon pružene medicinske pomoći zadržan na bolničkom liječenju. Drugi tinejdžer je zadobio laše povrede.
Vozeći brzinom daleko veće od dozvoljene preticali su vozila na cesti, a sve su snimali mobitelom. Za volanom je bio stariji od njih, iako nijedan od njih, zbog godina starosti, nema položen vozački ispit.
U jednom trenutku vozač gubi kontrolu nad vozilom i zabija se u stub reklamnog panoa pored ceste. Na snimku se, trenutak prije nesreće, kada su postali svjesni da nemaju kontrolu nad vozilom, čuju povici "Ne, ne,ne,ne...", a onda se čuje zvuk udara vozila u stub i lomljenja metala i stakla, da bi potom nastupio muk.
Yebo vas onaj koji vas je okotio. Ali moram priznati, simpaticna mi je bila kuknjava u zadnjim sekundama videa. Nista bolje nisu ni zasluzili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerojatno jest.Moraš imat veze sa Hajdukom ako si ovoliko glup kao njih dvojica a i onaj koji im je omogućio auto tako da je velika šansa da je to neko mjesto hajdučkog tora
- bavariapivo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
vidi se da si ti purger glup ko onaj Đasmin, šta uvlačiš Luku u isti koš sa ovom dvojicom, mislim da nemaju veze s njim i da vjerovatno nisu navijači Hajduka, možda jesu navijači tog kluba za koji ti navijaš
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene rodjak sto radi u hitnoj kaze da uvijek ovi "frajeri" sto divljaju po cesti najvise placu kad se negdje zakucajuReX je napisao/la: ↑03 feb 2023, 14:11https://www.oslobo..djenje.ba/vijesti/region/uznemirujuci-video-mladici-mobitelom-snimali-svoje-divljanje-po-cesti-a-onda-su-izgubili-kontrolu-nad-vozilom-832668
Yebo vas onaj koji vas je okotio. Ali moram priznati, simpaticna mi je bila kuknjava u zadnjim sekundama videa. Nista bolje nisu ni zasluzili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- bavariapivo
- Kontakt:
To su pič.ketine prave, mada mladi su možda se opamete
Koristi li iko ovu msat satelitsku i net njihov ? Vidim imaju arene.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Cini mi se da akisarajevo ima, pitaj njega
migmig, messilla isto
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imam njihovu satelitsku, imaju 12 Arena, vecina u HD, uz to imaju Premier League TV i NBA TV
Ako ispunjavas tehnicke uvjete dodje ciko i namontira u roku dan-dva
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.