Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Marsal » 02 feb 2023, 21:06

StevieG8 je napisao/la:
02 feb 2023, 20:54
Marsal je napisao/la:
02 feb 2023, 19:44
Čije je fotografije uopšte stavio?
Nesto mi poznat ovaj s prvog linka
Ma i meni je poznat odnekud yebo mater svoju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 03 feb 2023, 01:31

matanisunje je napisao/la:
02 feb 2023, 20:42
joj cirkusa na ovoj temi, i to netom pred Elvanin rođendan, ali kad nije o politici, neka
e pa u to ime:
slika
:rol: :rol: :rol:
:salut:

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 03 feb 2023, 08:27

kako da prestanem primati poruke od određenih forumaša..

CrniParatici

Post Postao/la CrniParatici » 03 feb 2023, 12:49

boatenkk je napisao/la:
03 feb 2023, 08:27
sta si se prepao StaroModnog Velida, ko da je derpe a ne pedofil :mrgreen:
slika

slika
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 03 feb 2023, 12:58

CrniParatici je napisao/la:
03 feb 2023, 12:49
boatenkk je napisao/la:
03 feb 2023, 08:27
sta si se prepao StaroModnog Velida, ko da je derpe a ne pedofil :mrgreen:
slika

slika
smara me prijatelju.. još hoće da na videocalu popricamo.. i kaze mi da sam internet picka..a svjestan je da sam bio juniorski prvak u dzudu u onaj vakat.. smrad obicni koji se grebao od mene za kifle na minhenskim tracnicama za vrijeme rata.. majku mu pedofilsku

hvala prijatelju, nisam vidio dosadnijeg covjeka od njega..

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 03 feb 2023, 13:05

što ću ja u Pančevu majko mila?

CrniParatici

Post Postao/la CrniParatici » 03 feb 2023, 14:04

boatenkk je napisao/la:
03 feb 2023, 12:58
hvala prijatelju, nisam vidio dosadnijeg covjeka od njega..
to je zato sto ne znas Asteriksa i leoreya :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 feb 2023, 14:11

https://www.oslobo..djenje.ba/vijesti/region/uznemirujuci-video-mladici-mobitelom-snimali-svoje-divljanje-po-cesti-a-onda-su-izgubili-kontrolu-nad-vozilom-832668
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Mladići mobitelom snimali svoje divljanje po cesti, a onda su izgubili kontrolu nad vozilom

Dvojica tinejdžera iz Nove Gradiške u Hrvatskoj, od 17 i 16 godina, divljali su sinoć po cesti. Epilog divljanja je da je 17-godišnjak teže povrijeđen, te je nakon pružene medicinske pomoći zadržan na bolničkom liječenju. Drugi tinejdžer je zadobio laše povrede.

Vozeći brzinom daleko veće od dozvoljene preticali su vozila na cesti, a sve su snimali mobitelom. Za volanom je bio stariji od njih, iako nijedan od njih, zbog godina starosti, nema položen vozački ispit.

U jednom trenutku vozač gubi kontrolu nad vozilom i zabija se u stub reklamnog panoa pored ceste. Na snimku se, trenutak prije nesreće, kada su postali svjesni da nemaju kontrolu nad vozilom, čuju povici "Ne, ne,ne,ne...", a onda se čuje zvuk udara vozila u stub i lomljenja metala i stakla, da bi potom nastupio muk.
Sva sreca pa niko neduzan nije nastrado.

Yebo vas onaj koji vas je okotio. Ali moram priznati, simpaticna mi je bila kuknjava u zadnjim sekundama videa. Nista bolje nisu ni zasluzili. :cool: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
@igrajlopte 🐦

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 03 feb 2023, 14:20

ReX je napisao/la:
03 feb 2023, 14:11
https://www.oslobo..djenje.ba/vijesti/region/uznemirujuci-video-mladici-mobitelom-snimali-svoje-divljanje-po-cesti-a-onda-su-izgubili-kontrolu-nad-vozilom-832668
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Mladići mobitelom snimali svoje divljanje po cesti, a onda su izgubili kontrolu nad vozilom

Dvojica tinejdžera iz Nove Gradiške u Hrvatskoj, od 17 i 16 godina, divljali su sinoć po cesti. Epilog divljanja je da je 17-godišnjak teže povrijeđen, te je nakon pružene medicinske pomoći zadržan na bolničkom liječenju. Drugi tinejdžer je zadobio laše povrede.

Vozeći brzinom daleko veće od dozvoljene preticali su vozila na cesti, a sve su snimali mobitelom. Za volanom je bio stariji od njih, iako nijedan od njih, zbog godina starosti, nema položen vozački ispit.

U jednom trenutku vozač gubi kontrolu nad vozilom i zabija se u stub reklamnog panoa pored ceste. Na snimku se, trenutak prije nesreće, kada su postali svjesni da nemaju kontrolu nad vozilom, čuju povici "Ne, ne,ne,ne...", a onda se čuje zvuk udara vozila u stub i lomljenja metala i stakla, da bi potom nastupio muk.

Yebo vas onaj koji vas je okotio. Ali moram priznati, simpaticna mi je bila kuknjava u zadnjim sekundama videa. Nista bolje nisu ni zasluzili. :cool: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
koji idioti, jel to u mjestu odakle je onaj Luka (Hajdučka štorija)?

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 feb 2023, 14:54

Vjerojatno jest.Moraš imat veze sa Hajdukom ako si ovoliko glup kao njih dvojica a i onaj koji im je omogućio auto tako da je velika šansa da je to neko mjesto hajdučkog tora

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 03 feb 2023, 16:04

Rosicky je napisao/la:
03 feb 2023, 14:54
Vjerojatno jest.Moraš imat veze sa Hajdukom ako si ovoliko glup kao njih dvojica a i onaj koji im je omogućio auto tako da je velika šansa da je to neko mjesto hajdučkog tora
a moras biti jos gluplji i ovo izvaliti... svaka cast :thumbup:

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 03 feb 2023, 16:22

Rosicky je napisao/la:
03 feb 2023, 14:54
vidi se da si ti purger glup ko onaj Đasmin, šta uvlačiš Luku u isti koš sa ovom dvojicom, mislim da nemaju veze s njim i da vjerovatno nisu navijači Hajduka, možda jesu navijači tog kluba za koji ti navijaš

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 feb 2023, 18:49

ReX je napisao/la:
03 feb 2023, 14:11

Kod mene rodjak sto radi u hitnoj kaze da uvijek ovi "frajeri" sto divljaju po cesti najvise placu kad se negdje zakucaju :)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 03 feb 2023, 20:39

To su pič.ketine prave, mada mladi su možda se opamete

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 feb 2023, 21:31

Koristi li iko ovu msat satelitsku i net njihov ? Vidim imaju arene.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 feb 2023, 21:33

Derdiyok je napisao/la:
03 feb 2023, 21:31
Cini mi se da akisarajevo ima, pitaj njega

migmig, messilla isto
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 feb 2023, 21:43

Derdiyok je napisao/la:
03 feb 2023, 21:31
Imam njihovu satelitsku, imaju 12 Arena, vecina u HD, uz to imaju Premier League TV i NBA TV

Ako ispunjavas tehnicke uvjete dodje ciko i namontira u roku dan-dva
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.