nokee je napisao/la: ↑04 feb 2023, 07:44
Aduka87 je napisao/la: ↑03 feb 2023, 23:37
100.000 za Ziljkica
120.000 za Giorgia
170.000 za Renana
Vjerovatno i za Besima ce biti isto placeno, svaka cast
Šta god bude na kraju sezone, Ismir je pokazao da fakat itekako hoće da nesto napravi s nama. Iako sam i sam na momente bio u duminama..
Svaka čast za ovaj prelazni rok, e vala ako sad nije ubo sa ovim igračima, onda stvarno ne znam..
Iskreno mislim da se tek pravi ekipa za sljedecu sezonu (koliko god to nama vise smijesno izgledalo) i da se do ljeta iskristalise i vidi gdje jos eventualno bude skripalo, pa na sljedecu sezonu bas juris..
Nema šta biti smješno kad i treba gledati u tom pravcu,ova sezona je najneregularnija sezona ikad zbog više razloga,pocevsi od odgodjenih 6/7 utakmica Zrinjskog u startu,od toga da su neke ekipe imale privilegiju pa im se potrefilo po 5+ puta da iskoriste igranje protiv ekipa koje su igrale zaostalu u toj istoj sedmici gdje ih je ta ekipa cekala odmorna ,od toga da je 5+ klubova igralo utakmice na neutralnom terenu,da evo ni dan danas neznamo mi prvi kad cemo se vratiti na svoj teren itd itd.
I treba fokus biti na iducoj sezoni kada prvo budu svi na svojim stadionima i sa istom startnom pozicijom,i ja sam to vec pisao i citirao cak Mujakica koji je to isto rekao iako više neigra ovdje,uigravanje ekipe za iducu sezonu prioritet a duzina ugovora novih igraca mi govori da ce tako i biti.
Zadnja izmjena:
miky_hz, dana/u 04 feb 2023, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".