FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2023, 07:23

pitara je napisao/la:
04 feb 2023, 02:12
490k€ plaćena obeštećenja za igrače ovaj rok, sada ni priča sa Vrančićem i velikom platim nije toliko smiješna
E Bogami golemo,a i nevidjeno do sad,dižu standardi za ligu sto je dobro,Zrinjski je npr isto platio ovog Albanca beka 150 K eura.

Jucer mi nekako drago bi kad se prvi text pojavio za Serbecica i dole piše ima ugovor u Norveškoj ali to za Sarajevo nece biti problem,neralno skroz kad se vratiš samo malo unazad a i nerealno je da imaš takvo nesto u ligi gdje znas igrati utakmice pred 500 ljudi,hvala Ismire :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 feb 2023, 07:37

Kakav bi još hajc bio da se smire strasti na relaciji grupa-Ismir, da se nadje neko srednje rijesenje... i onda sta Bog da!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 feb 2023, 07:44

Aduka87 je napisao/la:
03 feb 2023, 23:37
100.000 za Ziljkica
120.000 za Giorgia
170.000 za Renana
Vjerovatno i za Besima ce biti isto placeno, svaka cast :salut:
Šta god bude na kraju sezone, Ismir je pokazao da fakat itekako hoće da nesto napravi s nama. Iako sam i sam na momente bio u duminama..

Svaka čast za ovaj prelazni rok, e vala ako sad nije ubo sa ovim igračima, onda stvarno ne znam..

Iskreno mislim da se tek pravi ekipa za sljedecu sezonu (koliko god to nama vise smijesno izgledalo) i da se do ljeta iskristalise i vidi gdje jos eventualno bude skripalo, pa na sljedecu sezonu bas juris..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 feb 2023, 07:46

Golemo ✍🙏
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 feb 2023, 07:48

Samo da se izbori Evropa, šteta za kup.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2023, 07:52

nokee je napisao/la:
04 feb 2023, 07:44
Aduka87 je napisao/la:
03 feb 2023, 23:37
100.000 za Ziljkica
120.000 za Giorgia
170.000 za Renana
Vjerovatno i za Besima ce biti isto placeno, svaka cast :salut:
Šta god bude na kraju sezone, Ismir je pokazao da fakat itekako hoće da nesto napravi s nama. Iako sam i sam na momente bio u duminama..

Svaka čast za ovaj prelazni rok, e vala ako sad nije ubo sa ovim igračima, onda stvarno ne znam..

Iskreno mislim da se tek pravi ekipa za sljedecu sezonu (koliko god to nama vise smijesno izgledalo)
i da se do ljeta iskristalise i vidi gdje jos eventualno bude skripalo, pa na sljedecu sezonu bas juris..
Nema šta biti smješno kad i treba gledati u tom pravcu,ova sezona je najneregularnija sezona ikad zbog više razloga,pocevsi od odgodjenih 6/7 utakmica Zrinjskog u startu,od toga da su neke ekipe imale privilegiju pa im se potrefilo po 5+ puta da iskoriste igranje protiv ekipa koje su igrale zaostalu u toj istoj sedmici gdje ih je ta ekipa cekala odmorna ,od toga da je 5+ klubova igralo utakmice na neutralnom terenu,da evo ni dan danas neznamo mi prvi kad cemo se vratiti na svoj teren itd itd.

I treba fokus biti na iducoj sezoni kada prvo budu svi na svojim stadionima i sa istom startnom pozicijom,i ja sam to vec pisao i citirao cak Mujakica koji je to isto rekao iako više neigra ovdje,uigravanje ekipe za iducu sezonu prioritet a duzina ugovora novih igraca mi govori da ce tako i biti.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 feb 2023, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 feb 2023, 07:53

nokee je napisao/la:
04 feb 2023, 07:37
Kakav bi još hajc bio da se smire strasti na relaciji grupa-Ismir, da se nadje neko srednje rijesenje... i onda sta Bog da!
Ismir nece popustiti, Mirzi i Ayli ce vjerovatno suditi na osnovu rezultata na kraju sezone, mada i Mirza kolko god limitiran trener bio nije carobnjak da odmah sve to ukomponuje. Kao sto sam neki dan napisao nadam se da ce do izrazaja doci ovo zdravo poslovanje i top igraci za ovu ligu.
S druge strane ne znam kako se horde mogu vratiti na sjever dok su ovo dvoje u klubu. Oni bi mozda i pogazili svoj stav al bi ih ostale skupine ismijavale narednih deset godina, al opet iz ljubavi prema klubu ja bih sve trpio. Neka borbu nastave na tribini, sastavi brate dvije pjesme i citavo poluvrijeme pjevaj Mirzi i Ayli.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 feb 2023, 08:15

BordoBBoja je napisao/la:
04 feb 2023, 00:10
fks74 je napisao/la:
03 feb 2023, 21:11
boki86 je napisao/la:
03 feb 2023, 20:58
Jbt odlican prelazni rok, klub relativno dobro stoji, navijaci nikad podjeljeniji. Jos gore sto seremo jedni po drugima. Ko je za bojkot, neka bojkotuje, ko nije nek podrzava. Vala smo pravo olicenje drustva i drzave u kojoj zivimo
Boli nekoga qrac za prelazni rok i što klub dobro stoji, nekome je u interesu da s.re i da napada ljude koji nemaju isto mišljenje.
Djipke, opet ti neko drma kavez
Nemoj sine tatu da vrijeđaš.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 04 feb 2023, 08:19

nokee je napisao/la:
Nema srednjeg rjesenja
Zna se zbog cega je bojkot i nece se grupa saget sto je neki garo doso

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 feb 2023, 08:23

esprit24 je napisao/la:
04 feb 2023, 06:14
Kad se vrate sa pripreme, Mirzi treba postaviti ultimatum a to je od 15 utakmica, da mora minimalno 10 pobijediti a ne smije vise od dvije izgubiti :kafa:
Ja bio njemu dao ultimatum : Ako od 15 utakmica ne dobije svih 16,odmah noga,otkaz !! :mrgreen:
Ma da ,ionako je tu samo do ljeta a onda dolazi Safet Susic Pape :mrgreen:

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 04 feb 2023, 08:27

Antikloc je napisao/la:
04 feb 2023, 08:23
esprit24 je napisao/la:
04 feb 2023, 06:14
Kad se vrate sa pripreme, Mirzi treba postaviti ultimatum a to je od 15 utakmica, da mora minimalno 10 pobijediti a ne smije vise od dvije izgubiti :kafa:
Ja bio njemu dao ultimatum : Ako od 15 utakmica ne dobije svih 16,odmah noga,otkaz !! :mrgreen:
Ma da ,ionako je tu samo do ljeta a onda dolazi Safet Susic Pape :mrgreen:
Sramotno je da covjek sjedi na toj klupi ikako a neko bi mu jos i ultimatume davao da vodi 15 utakmica uhljup

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 feb 2023, 08:35

esprit24 je napisao/la:
04 feb 2023, 07:53
nokee je napisao/la:
Ismir nece popustiti, Mirzi i Ayli ce vjerovatno suditi na osnovu rezultata na kraju sezone, mada i Mirza kolko god limitiran trener bio nije carobnjak da odmah sve to ukomponuje. Kao sto sam neki dan napisao nadam se da ce do izrazaja doci ovo zdravo poslovanje i top igraci za ovu ligu.
S druge strane ne znam kako se horde mogu vratiti na sjever dok su ovo dvoje u klubu. Oni bi mozda i pogazili svoj stav al bi ih ostale skupine ismijavale narednih deset godina, al opet iz ljubavi prema klubu ja bih sve trpio. Neka borbu nastave na tribini, sastavi brate dvije pjesme i citavo poluvrijeme pjevaj Mirzi i Ayli.
Ma sta te ima ko ismijavati, tvoj klub i tvoji problemi unutar istog. Iskreno mislim da je stvar toga da Ismir sjedne sa predstavnicima grupe, otvoreno se sve kaze, pa nek se nadje neko kompromisno rijesenje. Zašto to nebi bilo i da se pusti do kraja tekuće sezone i da se na osnovu zacrtanih rezultata sudi komplet upravi. Valjda je neki cilj bio ta Evropa, pa brate ima sanse za nju jos. Evo taj Mirza mi je :sick: al majka mu stara pa nije frajer cetnik mrtvi pa sad da toliko oranisemo po njemu, ok ne treba mu se zaboraviti i eto ni oprostiti al da se zbog njega ne moze ujediniti citav klub ka ostvarenju svima istog cilja. Evo Ismir je pokazao sa ulaganjima dokle je spreman da ide da bi krenuli naprijed, nek i Horde pokazu dokle su spremne da idu da bi klub napredovao. Ako se stavi po strani ego, svima ce biti lakse..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 feb 2023, 08:38

samoSA je napisao/la:
04 feb 2023, 08:19
nokee je napisao/la:
Nema srednjeg rjesenja
Zna se zbog cega je bojkot i nece se grupa saget sto je neki garo doso
Kakav garo covjek skrsio para vise nego od rata pa na ovamo sto se skrsilo. Omalovazavanje nam je uvijek bila jaca strana. Zasto nebi doslo do sredjeg rijesenja? Drzati tvrdoglavo svoje stavove, taman da klub propadne je djecija igra.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 feb 2023, 08:47

.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 04 feb 2023, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 feb 2023, 08:54

Grupa nece popustit sigurno radi ne znam ti kakvih pojacanja. Mirvic je upozoren prije postavljanja Mirze, tri put pozivan na sastanak i nije se odazvao, ja ne znam kome je tu ego do neba i ko treba da pogazi neke stavove. Horde se nece prodat radi jakih pojacanja, to je sigurno.

I fkt jest tuzno sto ovakvi igraci dolaze u ruke Mirzi i sto dolaze na bojkot. Da je imenovan normalan trener, vjerujem da bi na Zrinjski i u Zenicu otislo 4-5 milja, na Kosevu bi bilo 8-10 hladno. A Mirzine izjave i proslost su samo slag na torti, a ta torta je njegova nesposobnost, frajer ima PPM manji od 1.3 u zadnja tri kluba u koja je bio, plus je bez posla 3.5 godine. Ovo je ravno tome da Liverpul sad smijeni Kloppa a zaposli Sem Olardajsa.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2023, 09:07

FK Sarajevo u narednih osam dana igra tri prijateljske utakmice u sklopu zimskih priprema u Antaliji, a svi aktivni članovi bordo kluba mogu ih gledati potpuno besplatno. Sve što trebate uraditi jeste napraviti prijavu na linku:

https://pripreme.fksarajevo.ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2023, 09:10

Sad će utakmica :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Herson

Post Postao/la Herson » 04 feb 2023, 09:14

A koga uopste zanima kakav bi naslov bio da neko drugi radi ovakav prelazni rok? Kome su opste bitni naslovi polupismenih novinara sa nasih portala? Ne znam odakle ljudima volja da raspravljaju o tome. Najbitnije je da je odradjen vrhunski prelazni rok, a clanci, naslovi i misljenja novinara o tome su potpuno irelevantne stvari.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2023, 09:15

Fino izgleda igracki kadar al mnogo puta smo vidjeli da imena nista ne znace. Kad pokazu na terenu da se bore, ginu za bordo dres a onda ce doci i pobjede eh onda moze hajc i sreca. Toliko puta sam se razočarao tako da nema euforija neka nas nakon ove dvije užasne sezone obraduju pobjedama protiv Zrinjskog i Zeljeznicara eh onda cu reci bravo za ekipu, trenera, UO do tad sabur i ravna linija.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 04 feb 2023, 09:21

Svaka im čast na ovim igračima. 50% posla je urađeno, sad treba onih drufih 50% da se poklopi i to je to. Oni koji misle da će sami ovi igrači igrati i da je dovoljno samo da ih pošalješ na teren, onda je to velika zabluda. Mnogo je faktora, od hemije, uigranosti, taktike, fizičke spremnosti itd.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, miguelramos i 43 gosta.