FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nova anketa je aktivna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
U koliko sati je utakmica po nasem vremenu
Nadam se da je ovo zadnji prelazni rok ove vrste,imaju bazu za iducu sezonu ,neki upgrade na ljeto sa 2 plafon igraca i to je to.
Jes ovo raji zanimljivo svaki dan novi igrac ali sa sportske strane nije dobro,ok sad se kao mora,ali nece morati na ljeto,imaju roster dobar,nema se sta okretati više roster niti treba. Treba se ovo uigrat,nije samo nagruhati igrace,sto rece kolega iznad puno je još faktora tu a jedan od njih je i da se stvori izmedju njih ono nešto,drugarstvo i hemija a za to treba vrijeme da se sužive jedni sa drugim.
Jes ovo raji zanimljivo svaki dan novi igrac ali sa sportske strane nije dobro,ok sad se kao mora,ali nece morati na ljeto,imaju roster dobar,nema se sta okretati više roster niti treba. Treba se ovo uigrat,nije samo nagruhati igrace,sto rece kolega iznad puno je još faktora tu a jedan od njih je i da se stvori izmedju njih ono nešto,drugarstvo i hemija a za to treba vrijeme da se sužive jedni sa drugim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igramo u 13:00
-
- Kontakt:
Baš tako novih 7 igraca, novi trener, atmosfera je loša. Igracima treba adaptacija, treba uigrati tim, nije to bas sve lagano kako se misli. Al uglavnom prizečjkujemo i nadamo se najboljem al sabur nema euforije dok ne pokazu na terenu da su dobri, zeleni teren mjerilo sve ostalo je šuplja priča.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:21Svaka im čast na ovim igračima. 50% posla je urađeno, sad treba onih drufih 50% da se poklopi i to je to. Oni koji misle da će sami ovi igrači igrati i da je dovoljno samo da ih pošalješ na teren, onda je to velika zabluda. Mnogo je faktora, od hemije, uigranosti, taktike, fizičke spremnosti itd.
-
- Kontakt:
Ma i prije smo znali skrsiti para vise od ostalih ekipa u ligi pa su rezultati izostali. Polako vidjecemo sve do ljeta. Svasta smo se vec nagledali. Abd da izadjemo u evropu. Ja kad se sjetim kako je prije investitora bilo ovo je sad ljepota ali valjda apetiti nam porasli.nokee je napisao/la: ↑04 feb 2023, 08:38Kakav garo covjek skrsio para vise nego od rata pa na ovamo sto se skrsilo. Omalovazavanje nam je uvijek bila jaca strana. Zasto nebi doslo do sredjeg rijesenja? Drzati tvrdoglavo svoje stavove, taman da klub propadne je djecija igra.
Usput kad kazemo da smo potrosili pare i kupovali treba reci da smo ovaj prelazni rok nesto i prodavali i zaradjivali
Ima jos do pocetka prvenstva. Mozda jos jednom sjednu Hz i Uprava i izglade odnos.
Zimska pauza iz snova, Mirvicu veliko hvala na trudu i radu. Plaćamo obestecenja, dovodimo prave igrače, dešava se nesto o čemu smo sanjali, ali...
stariji navijači će znati o čemu govorim. U sukobu klošar Blekić- Mirza, navijači su podržali debelog klošara Blekica. I **** se sve mirzi, a nije trebalo. Iz toga proizilaze određene izjave i sad je kako jeste. Vjeruje se krmku da klub ima para, u realnosti kasne plate 7 mjeseci, mirza to kaze na presici i umjesto da se **** majka krmku blekicu sto laze, ide hajka na mirzu. I svašta iz tog perioda. Poenta price, pogriješili su svi, hajmo to prevazići i nastaviti dalje. Od natezanja nema ništa, Mirva ima svoj pravac, gura po svome i treba ga podržati. Pola balkana bi ubilo da ima ovakvog čovjeka, a mi fol vagamo svaki potez.
stariji navijači će znati o čemu govorim. U sukobu klošar Blekić- Mirza, navijači su podržali debelog klošara Blekica. I **** se sve mirzi, a nije trebalo. Iz toga proizilaze određene izjave i sad je kako jeste. Vjeruje se krmku da klub ima para, u realnosti kasne plate 7 mjeseci, mirza to kaze na presici i umjesto da se **** majka krmku blekicu sto laze, ide hajka na mirzu. I svašta iz tog perioda. Poenta price, pogriješili su svi, hajmo to prevazići i nastaviti dalje. Od natezanja nema ništa, Mirva ima svoj pravac, gura po svome i treba ga podržati. Pola balkana bi ubilo da ima ovakvog čovjeka, a mi fol vagamo svaki potez.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I dalje nemamo "dirigenta" na sredini terena. Fali nam srce ekipe.
-
- Kontakt:
Nekako na ovo selektivno dovođenje igraca gledam kao odgovor na bojkot.
Ostace zabiljezeno da raja ni 30% nije u transu u kakvom bi realno bili da nije sto jeste.
Kad pogledas ko je sve dosao i na kakav nacin djeluje ne realno.
Dio zasluga za ovaj prelazni rok pripisujem hordama.
Bilo kako bilo neko novo Sarajevo poprima sve vece obrise po svemu sto gledamo u posljednje vrijeme.
Ostace zabiljezeno da raja ni 30% nije u transu u kakvom bi realno bili da nije sto jeste.
Kad pogledas ko je sve dosao i na kakav nacin djeluje ne realno.
Dio zasluga za ovaj prelazni rok pripisujem hordama.
Bilo kako bilo neko novo Sarajevo poprima sve vece obrise po svemu sto gledamo u posljednje vrijeme.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit će dovođenja i na toj poziciji uskoroOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:49I dalje nemamo "dirigenta" na sredini terena. Fali nam srce ekipe.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Hoce li doci Cajic/Vrancic?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:49I dalje nemamo "dirigenta" na sredini terena. Fali nam srce ekipe.
Provjereno mega pojacanje za kojeg smo takodjer platili finu sumu.
Naredni put razmislite kada budete vrijedjali serbecica poslije 2 utakmice stagnacije, a uzdizali mrtvog lazica i traku.
Ovo jos nije zapamceno u nasoj ligi..
Naredni put razmislite kada budete vrijedjali serbecica poslije 2 utakmice stagnacije, a uzdizali mrtvog lazica i traku.
Ovo jos nije zapamceno u nasoj ligi..
NEMA NAZAD
Naravno da niko nece popustiti. I ne treba. Ova sezona je ionako propala. No,vrijeme ce uciniti svoje. Mirza je ionako prelazno ,rjesenje,na ljeto ce biti bivsi,bez obzira rezultat. Isto mislim da Hadzicu istecu svi ugovori,pa ce biti trajno odstranjen. Tako da ce se sami od sebe ispuniti dva od tri zahtjeva HZ. Ostace Ajlah. No doci ce jos igraca,novi trener. Nove ambicije,napad na duplu,mozda Evropa. Tako da ce onda na ljeto sazrijeti vrijeme za pomirbu. Svako ce uciniti mali pomak ka kompromisu i sve ce biti OK. A sada nas ostavite da uzivamo u svadjanjunapoleon72 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 08:54Grupa nece popustit sigurno radi ne znam ti kakvih pojacanja. Mirvic je upozoren prije postavljanja Mirze, tri put pozivan na sastanak i nije se odazvao, ja ne znam kome je tu ego do neba i ko treba da pogazi neke stavove. Horde se nece prodat radi jakih pojacanja, to je sigurno.
I fkt jest tuzno sto ovakvi igraci dolaze u ruke Mirzi i sto dolaze na bojkot. Da je imenovan normalan trener, vjerujem da bi na Zrinjski i u Zenicu otislo 4-5 milja, na Kosevu bi bilo 8-10 hladno. A Mirzine izjave i proslost su samo slag na torti, a ta torta je njegova nesposobnost, frajer ima PPM manji od 1.3 u zadnja tri kluba u koja je bio, plus je bez posla 3.5 godine. Ovo je ravno tome da Liverpul sad smijeni Kloppa a zaposli Sem Olardajsa.

Sto se duze svadjas,mirenje bude ljepse !!

-
- Kontakt:
Ti k'o iz pracke,polako ba...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:53Bit će dovođenja i na toj poziciji uskoroOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:49I dalje nemamo "dirigenta" na sredini terena. Fali nam srce ekipe.![]()
Ne moras momentalno sve reci..

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znam da je Buco uvijek za varijantu da nam bude jaka sredina, pa rek’o da ga obradujemTrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:59Ti k'o iz pracke,polako ba...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:53Bit će dovođenja i na toj poziciji uskoroOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:49I dalje nemamo "dirigenta" na sredini terena. Fali nam srce ekipe.![]()
Ne moras momentalno sve reci..![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne bih se slozio, ovo je ravno tome da PSG zaposli Dinu Djurbuzovica da Messiju baca hvalospjevkenapoleon72 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 08:54Ovo je ravno tome da Liverpul sad smijeni Kloppa a zaposli Sem Olardajsa.

stvarno je tuzno, pored tolikih ulaganja u kadar da se mjesto trenera nije bolje rijesilo. I zbog rezultata, i zbog odnosa sa navijacima. **** majku ako niko nece stavi Janjosa, garantujem da ce imat bolje rezultate od ovog klauna, a navijaci ce ga maksimalno podrzati.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
karino botovskakenoHZ je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:47Zimska pauza iz snova, Mirvicu veliko hvala na trudu i radu. Plaćamo obestecenja, dovodimo prave igrače, dešava se nesto o čemu smo sanjali, ali...
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], johntravolta123, perodeformero, SamoDaKazeem, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 66 gostiju.