Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Šta koristite za razbuđivanje
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja 3-4 dnevno pijem. Kontam vise nije dobro za zdravlje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- CrniParatici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nema vrste energya u Bosni da nisam probao, i nekoliko kad sam bio u luxemburgu ne znam ni kako se zovu
Od ovih low cost Rodeo mi je najpitikiji, ovo sve ostalo je prešećereno. Neke vrste Monstera mi se gade, skoro sam išao u Mostar 20 do 3 navecer se krecalo iz Sa , popijem do dole ,u povratku mu neka znoba safatala
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- AshburtonG
- Kontakt:
To je jedini porok kojem se stalno vracam. Znam ne popit ni kap alkohola mjesecima, ne ganjat picetinu mjesecima, droge vec godinama ne konzumiram, al ima nesto u yebenim energetskim napicima bez secera sto mi ne da ni 3 dana izdrzat. Bas evo ove sedmice probao i vec u srijedu sam imao takve glavobolje da to nije normalno. Probao sam kofein u tabletama i kafu, ali od jednog dobijem osjetno povisenu temperaturu, a od drugog kenjam u roku od par minuta.

Vjerovatno sam ovisan o nekom umjetnom zasladjivacu kojeg svi koriste.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i onda kazu omladina pada i umire od vakcina 

Don't believe the hype.
I ja sam doslovno ovisan o tim sranjima, ne mozes prestat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- ASD
- Kontakt:
I ja isto, pogotovo ako imam kakvih obaveza.AshburtonG je napisao/la: ↑05 feb 2023, 14:11To je jedini porok kojem se stalno vracam. Znam ne popit ni kap alkohola mjesecima, ne ganjat picetinu mjesecima, droge vec godinama ne konzumiram, al ima nesto u yebenim energetskim napicima bez secera sto mi ne da ni 3 dana izdrzat. Bas evo ove sedmice probao i vec u srijedu sam imao takve glavobolje da to nije normalno. Probao sam kofein u tabletama i kafu, ali od jednog dobijem osjetno povisenu temperaturu, a od drugog kenjam u roku od par minuta.
Bukvalno sam se počeo kriti dok ih konzumiram od porodice i prijatelja.
Uvjerio sam se za vrijeme korone koliko naši ljudi poju enerdžije. Ja svaki dan išao u Bingo da to kupim tada, više puta je bila nestašica jer su ljudi sve pokupovali.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
matanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja sam se bio navukao na onu Guaranu zelenu, ne volim slatkasta pica pogotovo ne energy i uspijem se rijesiti tog sranja. Medjutim, ko za qrac probam Fast energy dragon fruit i mada ne volim takve slatkaste kombinacije ovaj mi se svidi nenormalno. Inace imam cluster migrene i tih par sedmica bukvalno svaki dan pijem energy jer su mi spas, gadi mi se svaki nakon par sedmica i drzi te to nakon sto prodje cluster jos par sedmica da ih ne mogu ocima smisliti i onda se vrati opet zelja.ASD je napisao/la: ↑05 feb 2023, 15:23I ja isto, pogotovo ako imam kakvih obaveza.AshburtonG je napisao/la: ↑05 feb 2023, 14:11To je jedini porok kojem se stalno vracam. Znam ne popit ni kap alkohola mjesecima, ne ganjat picetinu mjesecima, droge vec godinama ne konzumiram, al ima nesto u yebenim energetskim napicima bez secera sto mi ne da ni 3 dana izdrzat. Bas evo ove sedmice probao i vec u srijedu sam imao takve glavobolje da to nije normalno. Probao sam kofein u tabletama i kafu, ali od jednog dobijem osjetno povisenu temperaturu, a od drugog kenjam u roku od par minuta.
Bukvalno sam se počeo kriti dok ih konzumiram od porodice i prijatelja.
Uvjerio sam se za vrijeme korone koliko naši ljudi poju enerdžije. Ja svaki dan išao u Bingo da to kupim tada, više puta je bila nestašica jer su ljudi sve pokupovali.![]()
Nesto ima zarazno u njima, jel to zasladjivac, kofein, taurin ili neka druga stvar ne znam. Bas se da navuci lako na to smece.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma sigurno neki zasladjivaci. Jer npr ja suplementiram kofein i taurin sa strane u drugim oblicima, pa sam opet ovisnik hahah
Pogotovo ove sugarfree verzije. Kod ovih klasicnih, znas da je u pitanju secer, a ovamo aspartam i jos milion vrsta tih umjetnih zasladjivaca su sigurno jos gori i bude jos vecu reakciju tijela, jer ih ne nalazis u drugim namirnicama. Npr. dok nije dosla navala ovog no sugar pokreta, nikad nisam konzumirao toliko energetskih napitaka. Gotivio sam ih, ali nisam pio u ovolikim kolicinama.
Pogotovo ove sugarfree verzije. Kod ovih klasicnih, znas da je u pitanju secer, a ovamo aspartam i jos milion vrsta tih umjetnih zasladjivaca su sigurno jos gori i bude jos vecu reakciju tijela, jer ih ne nalazis u drugim namirnicama. Npr. dok nije dosla navala ovog no sugar pokreta, nikad nisam konzumirao toliko energetskih napitaka. Gotivio sam ih, ali nisam pio u ovolikim kolicinama.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Meni je taj aspartam odvratan, aftertaste kao da pijem varikinu a ne zasladjeno piće. Ako konzumiram sugar-free, onda gledam da nije zasladjeno njime ne jer je nezdrav (svi su) već zbog te bljutavosti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Marsal
- Kontakt:
To su obični mitovi o aspartamu i svaki iole ozbiljniji naučnik ih je odbacio kao neosnovane. Pa šta mislite kako dijabetičari godinama zaslađuju kafu i piju sokove npr?
Da bi aspartam bio štetan, ukoliko ste muško prosječne težine, dnevno biste trebali pit preko 70 limenki pića zaslađenih sa njim.
To je 70 limenki Cole Zero ili nekog energy pića po danu određen broj godina da možda osjetite posljedice.
Da bi aspartam bio štetan, ukoliko ste muško prosječne težine, dnevno biste trebali pit preko 70 limenki pića zaslađenih sa njim.
To je 70 limenki Cole Zero ili nekog energy pića po danu određen broj godina da možda osjetite posljedice.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BosniaBoston
- Kontakt:
One huxol tabletice su saharin čini mi seMarsal je napisao/la: ↑05 feb 2023, 16:40To su obični mitovi o aspartamu i svaki iole ozbiljniji naučnik ih je odbacio kao neosnovane. Pa šta mislite kako dijabetičari godinama zaslađuju kafu i piju sokove npr?
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 10 gostiju.