FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa dobro je ovo, nije toliko očajno. Još kad skontaš da nisu disciplinovani, da iskaču iz linija kao mazge, ovi naprijed Francis i Renan gledaju, nema igre u napadu, presing, spuste se.u sredinu i stoje. Ovi nazad Ilija i Balta ne zna se koje više na vi sa loptom, prenosa i protoka lopte nema, loš odabir pasova imaju. Avramovski jedini prolazi, al čovjek predaleko, mogli bi još Šahinović i Ziljkić ostalo, realno ni za klupe po igri.
Fizički su mrtvi, umjesto da su sad najspremniji. Taktički, e tu nas tek nema.
Da se razumijemo igrali smo i ranije sa protivnicima slične jačine, ali nikad nisi ovako inferioran bio. Recimo Celtic je ravan ovom Shakhtaru.
Da se razumijemo igrali smo i ranije sa protivnicima slične jačine, ali nikad nisi ovako inferioran bio. Recimo Celtic je ravan ovom Shakhtaru.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vracaj ga u Wislu..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Fasovat ću šećer zbog tatinog idiota, yebem mu sve.
A očito da je Balta došao u svojstvu Makovog havera iz FC Koper i da su mu minute zagarantovane. Yebem mu još jednom i Baltu i sina raspalog, klošar mrtvi i on i svi koji ga brane.
Dopuštamo mu da sina gura, dopuštamo da havere svojih sinova dovodi, nek još za Maka plati Slobodi i nek pokaže da može šta hoće. Fuj šta dočekasmo.
A očito da je Balta došao u svojstvu Makovog havera iz FC Koper i da su mu minute zagarantovane. Yebem mu još jednom i Baltu i sina raspalog, klošar mrtvi i on i svi koji ga brane.
Dopuštamo mu da sina gura, dopuštamo da havere svojih sinova dovodi, nek još za Maka plati Slobodi i nek pokaže da može šta hoće. Fuj šta dočekasmo.
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 08 feb 2023, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Jel realno sta lik radi, gdje je nabi hahahahahahahaaahajhaHH
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovako su mogli i trenirat i bez utakmice,nabij im loptu i nek je ganjaju,ista stvar.
Balta je baš baš slabo okretan,ako mu pobjegne prvi pas nema šanse da se pohvata.Mislim da ce mu i ritam naš PL biti prebrz
Mislim da njegov dolazak ima veze sa onim sto je rekao da u ekipi poznaje Dala,da se druze od ranije tako nešto je rekao
Balta je baš baš slabo okretan,ako mu pobjegne prvi pas nema šanse da se pohvata.Mislim da ce mu i ritam naš PL biti prebrz
Mislim da njegov dolazak ima veze sa onim sto je rekao da u ekipi poznaje Dala,da se druze od ranije tako nešto je rekao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
u jednoj recenici - nista ne valja.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:18Pa dobro je ovo, nije toliko očajno. Još kad skontaš da nisu disciplinovani, da iskaču iz linija kao mazge, ovi naprijed Francis i Renan gledaju, nema igre u napadu, presing, spuste se.u sredinu i stoje. Ovi nazad Ilija i Balta ne zna se koje više na vi sa loptom, prenosa i protoka lopte nema, loš odabir pasova imaju. Avramovski jedini prolazi, al čovjek predaleko, mogli bi još Šahinović i Ziljkić ostalo, realno ni za klupe po igri.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Šta očekuješ sa Mirzom na trenerskoj poziciji?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:16Kakva je ovo formacija sa Baltom,Avramoskim,Keymerijahom,Ziljkicem i ovim mladucentom? Sta ocekujete sa Salcinom na beku i sa jednim def veznim protiv Sahtjora?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ne gledam utakmicu ali budite realni to su pripremne utakmice i sve je moguce. Kad budemo igrali protiv timova iz nase lige to ce nam biti pravo mjerilo
Šta je s Baltom, ne možeš biti ovoliki kloc nikako, kako si nagurao 12 godina karijere jbg. Na hjar da je ovo samo loš dan za njega al sreća pa je posudba
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dal i njegov haver Balta ni blizu prve postave ne smiju bit eventualno 15 min kad vodimo 4-0
- ElCartel11
- Kontakt:
Masnokosi vec pokazuje svoje znanje. Na ovakvog protivnika je lik krenuo sa dva ofanzivna vezna i jednim destruktorom. Dobijes propuh u vezi i ne mogucnost iznosenja lopte.
Pa da smo ovako u ligi izasli svako bi nam uvslio gol a kamoli ovi ludjaci sa ovim presingom
Pa da smo ovako u ligi izasli svako bi nam uvslio gol a kamoli ovi ludjaci sa ovim presingom

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dal je jedan mali,sebicni pacov....oliveira sam na stoji on napuca preko gola
-
- Kontakt:
Idemo kao svaka utakmica dosad 2 ekipa se vraća
Ovaj balta 5 kardinalnih grešaka već.
Dal mi ide na q više sa soliranjem i šutanjem iz svih pozicija, zbog njega je zavaljen avram.
Ziljkic mudonja, najbolji
Dal mi ide na q više sa soliranjem i šutanjem iz svih pozicija, zbog njega je zavaljen avram.
Ziljkic mudonja, najbolji
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jadno je sad, jadno će i ostati, jer čičkovo ima za cilj samo da Liverpoolovog bisera utopi.
Kako god, hvala za pp 3+.
Kako god, hvala za pp 3+.

The saddest thing in life is wasted talent.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
naso sam Miljacku u catu
kodno ime Dzile hz gori mu baklja
E bas bi se s njim usrecili onako sporim, pa ovaj je bar primio 2-3 lopte i probao probiti...BordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:20Ja kad sam rekaonda Hamza treba prije renana, ajlici i mirzici me napadosenapoleon72 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:15Renan qrac od ovce do sad, ne govorim samo za ovu tekmu. Pogledajte highlightse svake tekme do sad, ne ucestvuje u pressingu, hoda na 40m od gola dok krila i mladunce izlaze gore.
NavijaaaaaaaaaaajBegovicRamiz je napisao/la: ↑08 feb 2023, 16:21naso sam Miljacku u catu
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu