FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 09 feb 2023, 18:16

Dobro je dok samo prdim da nebude srecka onda je tek belaj.Kome je ovo dobro svaka mu cast.To je ta ljubav prema Želji.Samo da se ne ugasimo a kako cemo igrat i ko će igrat nema veze bitno je da igra za Zelju.Halo dosta vise Sutjeski Banovica i ostalih buranija.Znas li ti ko je Željo bio a sta sad dozivljavamo.Nema para kriv onaj kriv onaj i hajmo u krug.Dokle ba vise.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 feb 2023, 18:16

@Barba
"Nikada se ne raspravljaj s glupim ljudima. Oni će te povući dolje, na svoj nivo, a tu će te pobijediti iskustvom."
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 feb 2023, 18:19

Hansestadt je napisao/la:
09 feb 2023, 18:15
KANA je napisao/la:
09 feb 2023, 18:00
On će sigurno pratiti ovo sve, ali to ću mu svakako reći na sastanku poslije, da se zna, jer kad svi se mogu na glavu bacati možeš i ti, tako da, ne znam, možda je i spreman da to radi, ispričao je Mulalić.

ima li kod ovog ista da se ne baca na glavu :damn: to mu je sva taktika pogini ,baci se ,udari .Evo Dzenis ti se bacao 20 utakmica i sta smo sa tim dobili :damn: ali nece on to nikad skontati ,Plafon mu je da bude pomocni trener i nista vise apsolutno.
Ja sam uvjek bio za Hodzica kao prvu opciju, pa onda onog Alijagica ili nekog drugog perspektivnog napadaca. Ali mislim da je Mulalic u pravu trebaju da se ocekivanja odma razjasne sa Hodzicem da kasnije nemas neki problema. Moje misljenje da je Hodzic top motivisan jer se zeljan igre i dosao je kuci, ali bitno je manage expectations radi nas i radi njega.
mozes to drugacije reci majku mu **** i bacanje na glavu :damn: sad bi se pojeo .Nebi me cudilo da on i nebi ni volio da Ara dodje ,jer nece biti pd tolikim pritiskom,moze opet ona njegova jadikovanja .....
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 feb 2023, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 09 feb 2023, 18:19

KANA je napisao/la:
09 feb 2023, 18:09
Barba **** njega nemoj se bezveze radi debila nervirati
Kad sam budala.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 feb 2023, 18:20

BarbareZeljin je napisao/la:
09 feb 2023, 18:19
KANA je napisao/la:
09 feb 2023, 18:09
Barba **** njega nemoj se bezveze radi debila nervirati
Kad sam budala.
ali prava :D vidim dobar si sa Dejan-om jeste Vas brat spojio sta je ono onako .

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 feb 2023, 18:24

KANA je napisao/la:
KANA je napisao/la:
On će sigurno pratiti ovo sve, ali to ću mu svakako reći na sastanku poslije, da se zna, jer kad svi se mogu na glavu bacati možeš i ti, tako da, ne znam, možda je i spreman da to radi, ispričao je Mulalić.

ima li kod ovog ista da se ne baca na glavu :damn: to mu je sva taktika pogini ,baci se ,udari .Evo Dzenis ti se bacao 20 utakmica i sta smo sa tim dobili :damn: ali nece on to nikad skontati ,Plafon mu je da bude pomocni trener i nista vise apsolutno.
Ja sam uvjek bio za Hodzica kao prvu opciju, pa onda onog Alijagica ili nekog drugog perspektivnog napadaca. Ali mislim da je Mulalic u pravu trebaju da se ocekivanja odma razjasne sa Hodzicem da kasnije nemas neki problema. Moje misljenje da je Hodzic top motivisan jer se zeljan igre i dosao je kuci, ali bitno je manage expectations radi nas i radi njega.
mozes to drugacije reci majku mu **** i bacanje na glavu :damn: sad bi se pojeo .Nebi me cudilo da on i nebi ni volio da Ara dodje ,jer nece biti pd tolikim pritiskom,moze opet ona njegova jadikovanja .....
Mulalic bi ga trebao da zna, on ga je trenirao u juniorima, a tu je i Bekric i ostali igraci. Fer je reci da zalaganje treba da bude na nivou, uz postovanje drugih igraca sto su tu, to mi svi ocekujemo, a vjerujem da ce to i Hodzic ispostovati. Mislim i on je zeljan igre, tako da nebi to trebao da bude problem.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 feb 2023, 18:26

Alipasino je napisao/la:
09 feb 2023, 18:16
Dobro je dok samo prdim da nebude srecka onda je tek belaj.Kome je ovo dobro svaka mu cast.To je ta ljubav prema Želji.Samo da se ne ugasimo a kako cemo igrat i ko će igrat nema veze bitno je da igra za Zelju.Halo dosta vise Sutjeski Banovica i ostalih buranija.Znas li ti ko je Željo bio a sta sad dozivljavamo.Nema para kriv onaj kriv onaj i hajmo u krug.Dokle ba vise.
Zeljo je uvjek igrao protiv Sutjeske. Ako hoces neke strane protivnike, onda se ide u Antaliju ili slicne destinacije, a to kosta. Samo ne vidim da npr Siroki Brijeg trenira negdje ekskluzivno ili igraju protiv zvucnih protivnika, ali imaju dobre rezultate.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 09 feb 2023, 18:27

09 feb 2023, 18:07
Hulahopka je napisao/la:
09 feb 2023, 17:10
09 feb 2023, 16:50

Pa sreca da drze. Inace ako ponove stvari slicne kao sa tobom sad sto dopustaju,desice im se opet neki egzodus sa portala i foruma. Uspijeli su da najcitaniji podforum svedu na par ljudi. I naravno doci ce da opominju opet nekog od nas. Jer ti i slicni i jeste projekat ovog portala.
Ja nemam problem sa tvojim pisanjem. Cesto sam znao uci u diskusiju sa tobom. Nije uredu da se kacis na postove ljudima izvrcuci njihove rijeci.
To sto pises i tvoja uloga je tvoj problem.
Druze ti prozivas ljude koji pisu ozbiljne stvari.
Ti nisi svjestan kakvu si ti kolicinu gluposti napisao u zadnjih par postova.
Ja ti opet kazem da ovi sto te drze,samo sebi skacu u stomak. Ali eto boli me ****.
Glupost je sa tobom uopste ulaziti u raspravu. Ti sve radis samo da pravis i izmisljas problem. Ti ces najbolje namjere nastojati da iskrivis.
Za razliku od vas jedino sam vas označio kao.lobotomce i to nije ništa laz,čista istina. A takvi kao ti lobotomci odredjuje ko sta smije pisati i zato da bi pisali svi na lobotomiji morate da pišete jedno te isto. A to je Amar lopov, Miske gospodin. I to je cijela vaša spika. Vama je valjda to normalno da tamo obilježate ljude kako vi želite. I za tvoju informaciju za razliku od vas ja pisem istinu dok vi lažete ljude. Završeni investitori. Uprava radi odličan posao. Bore se. Plate redovne po vama ,ali u ku.rcu i tako da ne nabrajam više vaše gluposti.

I šta sad trebam ja da bi se svidio tebi i.ostalim ublehasima treba da pišem da je amar lopov, mulalic debil, da malic veze nema,da treba otjerati Galica itd. da bi ti se svidio. To.mozes ovoj djeci iz pm pisati .. Znas koliko mene u životu zanimas ti,zgembo popuslic i ostali lobotomci,ko lanjski snijeg. Ali šefove glumite na lobotomiji..
Najgora je stvar kad neko neuk sebi daje na vaznosti.
Ti si nekog oznacio za nesto. Ti si takvu kolicinu gluposti napisao da je to zalosno.
Besmisleno je tebi pisati da ja ni sa kim nemam veze i da kakve sam ja rasprave vodio.
Besmisleno je jer tebe to nit zanima niti ti mozes shvatiti to. Tvoj cilj nije da nekog shvatis vec da furas svoje za sta te neko zaduzio.
Ti da imas malo razuma,shvatio bi sta sam pisao.
Ja sam neko ko je etiketiran kao ljubitelj Amara.
I ti sad meni pises kako sam ustvsri ovo drugo.
Ti koji evo pozivas na istinu i pravdu. I niko ti ne valja.
Sve to pada u vodu jer se dirnuo Amar.
Pises da svako grijesi. Pa sto umanjujes Amarove marifetluke.
Ili kao i on imas problem ega da mozda nisi upravu za nesto.
Ja nikad nisam naveo da ova uprava radi super. Cak sam napisao da je ekipa cesto bila prepustena sama sebi.
Ali kako sa tobom pricati,kad ti pravis neprijatelje i tamo gdje ih nema.
Nikad se nisi sa nekim usaglasio.
Pa jel moguce da su svi debili a samo ti upravu.
Pa de ti druze udji u sredi ovo sve.
Daj da se svi mi maknemo ,ti vrijedis za sviju.
Ti si toliko ofiran. Covjek koji je promijenio 20 nickova.
Satro te obrisu i odmah sutra si vec tu.
Nisi ti naivan sekunde jedne. Ti si opasan igrac.
Ogledalo naseg drustva. Nas nazivas botovima. Gobels bi ti pozavidio majstore.
Čim vidim prvu rečenicu ne čitam više. Ti si neko ko odredjuje ko je neuk. Dosta za danas debilizama s kompleksasima Vozdra
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 09 feb 2023, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Joseph21
Kontakt:

Post Postao/la Joseph21 » 09 feb 2023, 18:28

KANA je napisao/la:
KANA je napisao/la:

Pa kako je pricao o njemu, ja sam sad ubjeđen da nece doci, kako je Mulalic govorio, tacno se vidi da ne bi volio da dodje
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 feb 2023, 18:33

09 feb 2023, 18:24
KANA je napisao/la:

Mulalic bi ga trebao da zna, on ga je trenirao u juniorima, a tu je i Bekric i ostali igraci. Fer je reci da zalaganje treba da bude na nivou, uz postovanje drugih igraca sto su tu, to mi svi ocekujemo, a vjerujem da ce to i Hodzic ispostovati. Mislim i on je zeljan igre, tako da nebi to trebao da bude problem.
to bi trebalo da se podrazumijeva , sjednes kao insan razgovaras sa momkom a ne ovako ,Bacaj na galvu,gdje mu je glava ,forma u padu ...... .( kao da mi sve to i ne znamo )Hajde sve i to nego najgore sto frajer ne vidi dalje od tog poginuti ,baciti se na glavu .... dokaz je Dzenis .Kazem evo na sve pristajem ,da si trenutno nas najbolji izbor,nemamo para ,dati cu ti podrsku kao i svim do sada trenerima ali brate prestani vise lupati sa izjavama i glupostima
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 feb 2023, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 feb 2023, 18:35

Joseph21 je napisao/la:
09 feb 2023, 18:28
KANA je napisao/la:

Pa kako je pricao o njemu, ja sam sad ubjeđen da nece doci, kako je Mulalic govorio, tacno se vidi da ne bi volio da dodje
isti dojam majke mi ,one ce njemu reci da se baca na glavu :puke: on ili bas lupa gluposti ili se boji pritiska

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 feb 2023, 18:37

KANA je napisao/la:
09 feb 2023, 18:33
KANA je napisao/la:

to bi trebalo da se podrazumijeva , sjednes kao insan razgovaras sa momkom a ne ovako ,Bacaj na galvu,gdje mu je glava ,forma u padu ...... .Hajde sve i to nego najgore sto frajer ne vidi dalje od tog poginuti ,baciti se na glavu .... dokaz je Dzenis .Kazem evo na sve pristajem ,da si trenutno nas najbolji izbor,nemamo para ,dati cu ti podrsku kao i svim do sada trenerima ali brate prestani vise lupati sa izjavama i glupostima
frajer kao da sprema igrače na prvu liniju u bahkmut :rol: a ne za fudbalsku utakmicu, bolje mu je da utuvi u onu svoju tintaru da bi mogao nekad krilima mjesta zamijeniti et cajnoslu da vjdi sta bi bilo za početak :hmmmmm:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 feb 2023, 18:39

KANA je napisao/la:
09 feb 2023, 18:33
KANA je napisao/la:

to bi trebalo da se podrazumijeva , sjednes kao insan razgovaras sa momkom a ne ovako ,Bacaj na galvu,gdje mu je glava ,forma u padu ...... .Hajde sve i to nego najgore sto frajer ne vidi dalje od tog poginuti ,baciti se na glavu .... dokaz je Dzenis .Kazem evo na sve pristajem ,da si trenutno nas najbolji izbor,nemamo para ,dati cu ti podrsku kao i svim do sada trenerima ali brate prestani vise lupati sa izjavama i glupostima
Mozemo mi pricati sta hocemo, ali mislim da je upravo jezik ili nivo kulture jednog fudbalera. Cast pojedinim koji gravitiraju vecem nivou, ali tako je to. Dok je Mulalic tu, svi igraci su pristali da igraju i vratili se, Stilic se vratio, Cocalic itd. Odavno nisam vidio ovaku harmoniju medju igracima i trenerima kao sad, nisam cuo neke vece nesuglasice, a culo bi se sve. Sve te stvari uzimamo zdravo za gotovo, i zaboravimo te neke stvari koje znace za ekipu.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 09 feb 2023, 18:46

Svaka cast dobili smo tri od cetiri pripremne utakmice
Nema sta podrska treneru i igracima
Sad su naredu ostali da rade nesto
Da investitore nadju
Trebaju nam imena u klubu bivsi igraci,privatnici, zeljovci, radnici …
Mnogo imamo zaposlenih, a malo ih meda daje
Zasto klub zvanicno dzeki ne da neke ovlasti
Ne mislim da trazimo pare
nego nek neke odluke on donosi
Kad mogu donositi svakakvi, moze i on vala
Plus ugled kluba bi se digao na veci nivo

A nase je da napunimo Grbavicu protiv Leotara i da clanske nekako povezemo s kartom i da povecamo broj istih

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 feb 2023, 18:49

Manijakalnost99 je napisao/la:
09 feb 2023, 18:46
Da investitore nadju

A nase je da napunimo Grbavicu protiv Leotara i da clanske nekako povezemo s kartom i da povecamo broj istih
kakve bgt odluke dzeko da ti donosi da placa uplatnice za vodu i struju na stadionu :urnebes: :urnebes: , da covjek ne povjeruje sta neki ljudi pisu :tokralju:

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 09 feb 2023, 18:51

Robust je napisao/la:
09 feb 2023, 18:49
Manijakalnost99 je napisao/la:
09 feb 2023, 18:46
Da investitore nadju

kakve bgt odluke dzeko da ti donosi da placa uplatnice za vodu i struju na stadionu :urnebes: :urnebes: , da covjek ne povjeruje sta neki ljudi pisu :tokralju:
Ne mora dzeko moze i neko drugi s dobrom reputacijom
Pogledaj malo vece klubove i vidi sta rade
Nek npr on bira trenere u omladinskim slekcijama

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 09 feb 2023, 18:55

Samo nama treba Ivkovica, Kostica i slicnih ali svaka tri mjeseca da budu treneri u klubu. Slatkorijecivi.. nek te ubjedjuju da je Vistica, Pozder igraci.
Sta fali sto ce se "bacati na glavu", kamo srece da su to radili u Krupi ili Mostaru 3:3 ili tokom prosle sezone pa nam ne bi Zrinski, Sarajevo, Borac izgledali kao ekipe iz Bundes lige.
Uhvatiite se Edisa ko mutavi, sta je on to dobio?
Beka iz trece svedske lige, Drlju nepoznanica svima nama, 32odisnjeg Krpica 15 dana pred Leotar ili Armina Hodzica odigrao zadnju tekmu prije dvije godine vidno psihicki nespremnog cak 7 dana do utakmice sa Leotarom.. vala ako ne osvoji kup ili ne bude drugi treba da ga je stid.
Malo manje pitarluka (bahatost bez razloga i na osnovu pripremnih) ne bi bilo lose, a vise podrske Zelji tj.igracima i ss.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 09 feb 2023, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2023, 18:56

Armin Hodzic da je iole ozbiljan da zaigra i bude nam od koristi, tj. da je njemu fudbal u glavi on bi odavno bio u Konjicu. Gospodin dolazi 9 dana pred pocetak polusezone, a zadnji fudbalski trening odradio u proslom vijeku.

Ne zna se ko je neozbiljniji, on ili ljudi u klubu. Taman su se nasli. Bolje nek se uhvate Santosa i neka pregovaraju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 feb 2023, 18:57

I kao takav će prekucati ligu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2023, 19:02

irfo je napisao/la:
09 feb 2023, 18:57
I kao takav će prekucati ligu
Ili je blizi tome da postane mladja verzija Ermina Zeca pa da prekuca svako 16 kolo kad zaigra od povreda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Nyema1921, sebalos i 47 gostiju.