Ne znam kome ti objasnjavas. Ljudima koji pogledaju utakmicu i misle da se razumiju u funkcionisanje kluba.Hansestadt je napisao/la: ↑09 feb 2023, 19:48Trebali bi da se umijemo i opet razmislimo, hocemo li Marka Obradovica:
https://www.transfermarkt.com/marko-obr ... eler/74302
Ili Armina Hodzica:
https://www.transfermarkt.com/armin-hod ... ler/166753
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
I sta bi na sastanku danas jel zavrsen Armin
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Adi Huremovic, hvala joj da mi je lakse doci da ga raskucam.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Al prati dama sve sto se desava oko kluba
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Da li će @Hulahopka tražiti njen ban sa Facebooka, spominjući usput kako piše sa više lažnih profila, kako je kompleksaš, lobotomac i usput joj dati još neki epitet? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Ja Hurme ublehasa
sta je ovo covjece

-
- Kontakt:
Castim te Laro.
E duša.draga. Kako je on samo opasan19vendetta87 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:36Jel ti se nije ofirno vise javljati ovdje? Lobotomac, odjavi se za sva vremena ili bar napravi novi account pa komentarisi da bude manja sramota![]()

-
- Kontakt:
Osjecam se prozvanimBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:41Nemojte svasta pisat onaj iz konjica ce vam reci da navijate za cigane. On je na treningu gledo neke kombinacije nezapamcene al gracanica je prejaka za to. Treba samo pisat u kost, najjaci smo sve cemo zgazit
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 09 feb 2023, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
E nek si postavio svoju sliku

Ti si nasa ayla larice lariceeeee
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ocigledno sam te trefio u srž cim to ponovo spominjes.. je*o li te husref da te je*oBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:41
Nemojte svasta pisat onaj iz konjica ce vam reci da navijate za cigane. On je na treningu gledo neke kombinacije nezapamcene al gracanica je prejaka za to. Treba samo pisat u kost, najjaci smo sve cemo zgazit

a koliko se moglo vidjeti na izvjestaju golman izvuko 3 4 gola mi fulali 3 4 gola.. kako je sve ulazilo protiv sutjeske danas nije htjelo nista i boze moj zivot ide dalje

sta mislis da udarimo bojkot zbog ovog rezultata ? a ja.. ti si vec u jednom bojkotu.. valjda.. jer me ne bi cudilo ni da svojima ledja okrenes

Mi smo Željini, Željo je naš !
Jao hakere kompjut0re hulahopka obrisali mi komentar ekspresno ljudi zaci hulahopac je urednik športšport.ba provjerono al pisat cu jedan te isti kometar ako treba milion puta da vidi levat da sam veca budala od njega
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- manijacikonjic87
- Kontakt:
nije prvi put da se zbog pitarske čarapice brišu ljudima komentari tako da opusti se i uživaj

Mi smo Željini, Željo je naš !
"Suti levatino botovska dobro si prosao ayla bi ti udarila na muskost i pozvala na sake
Tako je glasio moj izbrisani komentar sve isto od a do ž znaci nije bilo nikakvo vrijeđanje to levat je cinjenica a ne uvreda al eto i ako je vrijedjanje kako je tako brzo izbrisan posto iste sekunde znaci da je lik ima pristup administraciji ovog foruma
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, perodeformero i 63 gosta.