Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:09
Amcho1 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 22:48
Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 21:40
Meni je jos pao u ocima nakon ovog. Sam sebi postavio pitanja i odgovorio na njih. Fol voli hz a odbija 3 puta sastanak s njima. Mirzu nije ni pomenuo. Hvali se kako pravi rekordne transfere i zaradjuje pa kasnije pise kako trosi svoje pare. Polako nas seli u Butmir. Predvidja kako cemo dominirati ligom a mi nikad gori. Haj to ce se valjda popraviti. Bojkot i nije zbog rezultata
Fino ti je čovjek rekao, nema ucjena, nema manipulacije i nema ličnih interesa. Još je dodao da je spreman za konverzaciju. Da ti pojasnim još nešto, moraš uložiti da bi zarađivao, normalno da je uložio svoje pare (nisu tvoje možda?). Gdje postoji model da neko baca milione, a ne očekuje dobit?
svaka cast sto je ulozio pare ali nije trebao Mirzu dovesti. Bezveze se inati i tjera raju. Imam skoro 300 karti sa utakmica a mnoge nidam sacuvao. Sta sam vremena izgubio skakajuci po utakmicama. Sta sam mladje raje vodio na utakmice i usmjerio ih na pravi put. I poslove sam gubio zbog Sarajeva. Mozda to nije za Tebe ili Mirvica nesto i moje misljenje je nebitno ali za mene su Hz uvijek ispred Mirze i Ayle koji nisu ulozili nista a samo muzu Mirivica i klub
Jbga 95% ljudi nije za Mirzu uključujući i mene, ali otići će i on. Mirvića je razljutilo što su ga svi počeli ucjenjivati, samo je zato Mirza tu kao poruka da ucijene nema. Pojeo bi go... da ga je odma otjerao, prvo šalje o sebi lošu sliku prema vani "tjera trenera bez i jedne odigrane utakmice, drugo "pada pod pritiskom i nema svoje ja i svako može upravljati sa njim i njegovim odlukama", povrh svega bude isprozivan na najbrutalniji način kroz dopis, da se povezuje sa političkim strankama, da se povezuje sa kriminalcima, da je gatara it'd. U ovom trenutku samo loš rezultat može otjerati Mirzu i to je to. Ako budemo pobjeđivali super, svi sretni, ako budemo gubili ode Mirza i većina bude zadovoljna i opet sretna.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.