Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Amcho1
-
Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:09
Amcho1 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 22:48
Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 21:40
Meni je jos pao u ocima nakon ovog. Sam sebi postavio pitanja i odgovorio na njih. Fol voli hz a odbija 3 puta sastanak s njima. Mirzu nije ni pomenuo. Hvali se kako pravi rekordne transfere i zaradjuje pa kasnije pise kako trosi svoje pare. Polako nas seli u Butmir. Predvidja kako cemo dominirati ligom a mi nikad gori. Haj to ce se valjda popraviti. Bojkot i nije zbog rezultata
Fino ti je čovjek rekao, nema ucjena, nema manipulacije i nema ličnih interesa. Još je dodao da je spreman za konverzaciju. Da ti pojasnim još nešto, moraš uložiti da bi zarađivao, normalno da je uložio svoje pare (nisu tvoje možda?). Gdje postoji model da neko baca milione, a ne očekuje dobit?
svaka cast sto je ulozio pare ali nije trebao Mirzu dovesti. Bezveze se inati i tjera raju. Imam skoro 300 karti sa utakmica a mnoge nidam sacuvao. Sta sam vremena izgubio skakajuci po utakmicama. Sta sam mladje raje vodio na utakmice i usmjerio ih na pravi put. I poslove sam gubio zbog Sarajeva. Mozda to nije za Tebe ili Mirvica nesto i moje misljenje je nebitno ali za mene su Hz uvijek ispred Mirze i Ayle koji nisu ulozili nista a samo muzu Mirivica i klub
Jbga 95% ljudi nije za Mirzu uključujući i mene, ali otići će i on. Mirvića je razljutilo što su ga svi počeli ucjenjivati, samo je zato Mirza tu kao poruka da ucijene nema. Pojeo bi go... da ga je odma otjerao, prvo šalje o sebi lošu sliku prema vani "tjera trenera bez i jedne odigrane utakmice, drugo "pada pod pritiskom i nema svoje ja i svako može upravljati sa njim i njegovim odlukama", povrh svega bude isprozivan na najbrutalniji način kroz dopis, da se povezuje sa političkim strankama, da se povezuje sa kriminalcima, da je gatara it'd. U ovom trenutku samo loš rezultat može otjerati Mirzu i to je to. Ako budemo pobjeđivali super, svi sretni, ako budemo gubili ode Mirza i većina bude zadovoljna i opet sretna.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
NazorUso
-
Kontakt:
U siroki ce ici i zarmen u trenerci juvente
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Tele33
-
Kontakt:
mirzatele je napisao/la: ↑10 feb 2023, 00:10
MIRVICU ODLAZI
mirzatele dolazi
Samo naprijed Saraj'vo!
-
Antikloc
-
Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 21:11
Evo rekao Mirvic da ulaze svoje pare i da voli sve navijace,slobodno kaze nek mu se jave ovi sto su spremni da uloze svoj novac ili vise od njega,eto vam prilike zivota,bolje nego ovdje da palamudite kako ce neko svoj novac trosit ili hocel objavit sta na instagramu. Nadam se da ce mu se javiti veliki broj ovih pljuvaca, da pokazu covjeku kako se to radi.
Meni je jos pao u ocima nakon ovog. Sam sebi postavio pitanja i odgovorio na njih. Fol voli hz a odbija 3 puta sastanak s njima. Mirzu nije ni pomenuo. Hvali se kako pravi rekordne transfere i zaradjuje pa kasnije pise kako trosi svoje pare. Polako nas seli u Butmir. Predvidja kako cemo dominirati ligom a mi nikad gori. Haj to ce se valjda popraviti. Bojkot i nije zbog rezultata
Fino ti je čovjek rekao, nema ucjena, nema manipulacije i nema ličnih interesa. Još je dodao da je spreman za konverzaciju. Da ti pojasnim još nešto, moraš uložiti da bi zarađivao, normalno da je uložio svoje pare (nisu tvoje možda?). Gdje postoji model da neko baca milione, a ne očekuje dobit?
Nisu pare ni njegove !
Dok nije Tati Tanu otisao na noge ,zaposljavao je Mirzu i kupovao igrace iz Igmana
Kloshar nema za kifle !!
Ocekivati dobit i investirati je jedno a biti bezobrazan,bahat i egocentricni idiot je drugo. Ako je iko zaradio na nama ,zaradio je Tan a nikada nije dao nijednu neprimjerenu izjavu.
Mirvic je rekao i da su bitne i ulaznice i clanske i fan shop. Bitne su i nase pare. Skoro svaki dan dobijam poziv na viber za uclanjenje. Ali kurko. Dok se ne vrati dignitet i dostojanstvo klubu i navijacima,,dok se od kluba prestane praviti kupleraj nedojebanih narkomanica ,samo bojkot !!
-
Unknown11
-
Kontakt:
I ja bih Ayli polizao dupe, i ne samo dupe... Ne bi bila prva, a bogami ni zadnja.
-
Stroj1946
-
Kontakt:
Svaki navijac je vrsta investitora svom klubu, samo na drugi nacin. Ako odes i clansku uzmes, platis, odes u fan shop, platis, na utakmici kartu, platis. Indirektno ucestvujes u investiranju kluba. Samo sto nemas dokument da si investitor kao on, nego to radis na volonterskoj bazi. Ovo sto Mirvic prica je totalna glupost. A iskreno se u doba kad je bilo sve mirno i islo kao po loju, znalo se uzeti ogroman novac od fan shopa, ulaznica, clanskih itd. Sto sad nije tako? Nek se zapita malo.....
-
ubipara
-
Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 08:24
Svaki navijac je vrsta investitora svom klubu, samo na drugi nacin. Ako odes i clansku uzmes, platis, odes u fan shop, platis, na utakmici kartu, platis. Indirektno ucestvujes u investiranju kluba. Samo sto nemas dokument da si investitor kao on, nego to radis na volonterskoj bazi. Ovo sto Mirvic prica je totalna glupost. A iskreno se u doba kad je bilo sve mirno i islo kao po loju, znalo se uzeti ogroman novac od fan shopa, ulaznica, clanskih itd. Sto sad nije tako? Nek se zapita malo.....
Kakve gluposti napisa covjek na sabahu
-
Tatamata1946
-
Kontakt:
Postao/la Tatamata1946 » 10 feb 2023, 08:30
Amcho1 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:31
Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:09
svaka cast sto je ulozio pare ali nije trebao Mirzu dovesti. Bezveze se inati i tjera raju. Imam skoro 300 karti sa utakmica a mnoge nidam sacuvao. Sta sam vremena izgubio skakajuci po utakmicama. Sta sam mladje raje vodio na utakmice i usmjerio ih na pravi put. I poslove sam gubio zbog Sarajeva. Mozda to nije za Tebe ili Mirvica nesto i moje misljenje je nebitno ali za mene su Hz uvijek ispred Mirze i Ayle koji nisu ulozili nista a samo muzu Mirivica i klub
Jbga 95% ljudi nije za Mirzu uključujući i mene, ali otići će i on. Mirvića je razljutilo što su ga svi počeli ucjenjivati, samo je zato Mirza tu kao poruka da ucijene nema. Pojeo bi go... da ga je odma otjerao, prvo šalje o sebi lošu sliku prema vani "tjera trenera bez i jedne odigrane utakmice, drugo "pada pod pritiskom i nema svoje ja i svako može upravljati sa njim i njegovim odlukama", povrh svega bude isprozivan na najbrutalniji način kroz dopis, da se povezuje sa političkim strankama, da se povezuje sa kriminalcima, da je gatara it'd. U ovom trenutku samo loš rezultat može otjerati Mirzu i to je to. Ako budemo pobjeđivali super, svi sretni, ako budemo gubili ode Mirza i većina bude zadovoljna i opet sretna.
Ucijenili ga Mirza ili mi i on izabrao Mirzu. Do tad imao podrsku na svakoj utakmici bez obzira na najgore rezultat otkad se igra ova liga poslije rata. Tad Mirzu niko nije volio i bio je pritisak zasto Hz ne reaguju a sad svi prave pritisak na Hz zasto reaguju i svima je sad Mirza ok
Kako je njemu tesko pojesti go... u vezi Mirze tako je i nekim navijacima tesko i nazalost imamo pat poziciju iz koje sjever najvise gubi. To mi je najvise krivo. Za Mirvica se ne brinem
-
NajvecaRadosti
-
Kontakt:
Postao/la NajvecaRadosti » 10 feb 2023, 09:14
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 19:48
ZipSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2023, 19:13
Mirza ako ovo prezivi, prejebat ce i Jakirevica u ovoj ligi...
4/4, citirajte me
Ne zato što je spidar neki znalac, nego zato što mora pročepiti, vrijeme je.
Ispod 8/12 bodova nek se ne nadamo Evropi ali drug daj Boze da mi ovdje vise od 4 otkinemo.Sve je moguce ali vidjet cemo.Uvjeren sam da ekipa ima dobre temelje ali pitanje je koliko ce trebati vremena da se sve uklopi i poslozi.Sa trenerom kojeg imamo i sa strpljenjem nas koji smo pukli vise nakon svega tesko ce ovo ici ako ne krenemo odma dobro i stvorimo neku euforiju.Mora procepiti vise yebemu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
joker90
-
Kontakt:
Klub taoc Varešanović familije! Free FKS!
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
FCUM
-
Kontakt:
mnon46 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 22:41
Sultan sad spreman na sastanak sa Hordama?
daj pomirenje neko da gori kosevo sa zrinjskim
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
SviUNapad1jeAFH
-
Kontakt:
Postao/la SviUNapad1jeAFH » 10 feb 2023, 09:37
FCUM je napisao/la: ↑10 feb 2023, 09:28
mnon46 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 22:41
Sultan sad spreman na sastanak sa Hordama?
daj pomirenje neko da gori
Koševo sa zrinjskim
MGM Farm Arena*
-
esprit24
-
Kontakt:
Za ove tri kuci se ne sikiram, bitno je listicu prevalit nekako, ocekujem Bilbiju na centru, dat mu jedno 10 k nek nam se prikloni ako bude trebalo

prosijake sa grbavice cemo svakako razvaliti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
f0rest1946
-
Kontakt:
Postao/la f0rest1946 » 10 feb 2023, 09:59
Ima li od Cajica i Sarica ista?
-
morensa
Antikloc je napisao/la: ↑10 feb 2023, 07:26
Nisu pare ni njegove !
Dok nije Tati Tanu otisao na noge ,zaposljavao je Mirzu i kupovao igrace iz Igmana
Kloshar nema za kifle !!
Ocekivati dobit i investirati je jedno a biti bezobrazan,bahat i egocentricni idiot je drugo. Ako je iko zaradio na nama ,zaradio je Tan a nikada nije dao nijednu neprimjerenu izjavu.
Mirvic je rekao i da su bitne i ulaznice i clanske i fan shop. Bitne su i nase pare. Skoro svaki dan dobijam poziv na viber za uclanjenje. Ali kurko. Dok se ne vrati dignitet i dostojanstvo klubu i navijacima,,dok se od kluba prestane praviti kupleraj nedojebanih narkomanica ,samo bojkot !!
Mene su samo tvoji komentari natjerali da se uključim na forum. Ti očigledno si neko blizak Mirviću jer znaš da je klošar i da nema para jer nema drugog objašnjenja za tvoje komentare. Dragi druže Antikloc da nema Mirvića mi bi sad igrali sa juniorima i ti to znaš ili jednostavno voliš da kontriraš. Ti si jednom prilikom napisao da si uspješan privatnik onda ne bi bilo loše da skupiš još takvih pa da lijepo kupiš dionice kluba. Jednom si i napisao da si stariji navijač onda valjda i znaš da su svi navijači imali priliku da kupe glas/dionice Sarajeva i da se tada skupilo ukupno 108.000 KM. Iskreno se nadam da će Mirvić ostati što duže a da ćeš ti jednako toliko morati trpiti viber pozive.
Zadnja izmjena:
morensa, dana/u 10 feb 2023, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 10 feb 2023, 10:20
Prve 4 utakmice skor 1-2-1
Tako je kako je. Ekipa je cijela nova skoro, lud je ko misli da ce se ovo brzo uigrati pogotovo sa onim glupanom na klupi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
joker90
-
Kontakt:
morensa je napisao/la: ↑10 feb 2023, 10:19
Antikloc je napisao/la: ↑10 feb 2023, 07:26
Nisu pare ni njegove !
Kloshar nema za kifle !!
Mene su samo tvoji komentari natjerali da se uključim na forum. Ti očigledno si neko blizak Mirviću jer znaš da je klošar i da nema para jer nema drugog objašnjenja za tvoje komentare. Dragi druže Antikloc da nema Mirvića mi bi sad igrali sa juniorima i ti to znaš ili jednostavno voliš da kontriraš. Ti si jednom prilikom napisao da si uspješan privatnik onda ne bi bilo loše da skupiš još takvih pa da lijepo kupiš dionice kluba. Jednom si i napisao da si stariji navijač onda valjda i znaš da su svi navijači imali priliku da kupe glas/dionice Sarajeva i da se tada skupilo ukupno 108.000 KM.
Natjerali te komentari o Mirvicu da se ukljucis na forum, a ne potreba da pises i navijas za FKS? Zanimljivo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
Benkara21
-
Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 10:20
Prve 4 utakmice skor 1-2-1
Tako je kako je. Ekipa je cijela nova skoro, lud je ko misli da ce se ovo brzo uigrati pogotovo sa onim glupanom na klupi.
4-0-0 bilo bi svega
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ne igramo kup, tu će naši biti odmorniji u odnosu na ostale iz vrha.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️