FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
76
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 155

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 10 feb 2023, 00:44

Selam paše i pašinice, pomoz Bog pitarima i ostalim.

Honajjjj e.m
Ovaj. s.b
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 10 feb 2023, 00:46

manijacikonjic87 je napisao/la:
10 feb 2023, 00:14
Baza1921 je napisao/la:
10 feb 2023, 00:10
Jao hakere kompjut0re hulahopka obrisali mi komentar ekspresno ljudi zaci hulahopac je urednik športšport.ba provjerono al pisat cu jedan te isti kometar ako treba milion puta da vidi levat da sam veca budala od njega
nije prvi put da se zbog pitarske čarapice brišu ljudima komentari tako da opusti se i uživaj :D
banovat ce mi profil haker spletkaros al yebo forum vidimo se u konjicu brate hercegovacki 💙✌️
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 feb 2023, 01:04

Nema nama nafake s Sabljom on je tvrdoglav i nema viziju.
Stavlja igrace na pozicije koje im nisu prirodne.
Pripreme sta reci o protivnicima :damn:

Imamo dobru ekipu ali :D nema ba šanse da honaj nas uspije odvesti u el.

Laro volimo te hejbet :ljepota:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 10 feb 2023, 02:27

Al mojne niko da dira hulahopku pacenik brate ba drzava nam je teska radja bolesnike i pacenike ljudi se bacaju sa zgrada bacaju se u miljacku u gohvna se bacaju ljudi da si olaksaju u miljacku nabujalu zamisli i sad treba nekog zbog komentara ganjati jest da je izazvao zulum na temi al jbg valjda nece vise kad se zna identitet i valjda ce paziti sta pise halalite mu i ja sam bio kreten svadjo se po forumu s pitarima nije to fazon jest ovo dobra platforma za organizovati navijacke obracune al nije to fazon valjda je fazon i svrha foruma razmjena stavova i zajebancija mada mnogi ovo koriste da hejtaju i kenjaju cak je i bilo nasilje neko je i dobio po tamburi na kraju al jbg al ispalo je normala tj. dobro po mene skroz nije me niko osmekao to je super mogla me naci policija i sad ako se sta desi njemu ne morate ga vi koji mu prijetite ovde zlo nanjeti moze neko drugi i vama ce policija doci naci ce vam ip adresu a moze i ovoj curi doci murija a mozda i nije on taj adi huremovic sta znas mozda cura nekog tipuje da slomimo pogresnu osobu sto joj se zamjerila pa navijace huska a mozda i ako je pravi profil i prava cura i dama mozda ipak nece da dodje do nasilja nego samo zeli ko i svi samo da prestane s radom toksicnim i mozda nije ni ona znala da ljudi ga bas toliko mrze i da ima ljudi da ga traze duzi period da ga slome.
Hulahopka nastavi rad s profila al budi fin mozda nisi ti taj lik eto ako bi bash da ostanes anoniman al vidis kakva je situacija takva da moze nayebat neki adi huremovic pa pazi jaro ja bi tako volio da se rijesi diplomatski ako je moguce tako nek pise i dalje ako mu to hrani ego al nemoj kenjat vise ba pravi si bot samo jedno te isto pises ko robot ja sam se promjenio mozes se i ti dohavizati vala
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Austinpowers
Kontakt:

Post Postao/la Austinpowers » 10 feb 2023, 03:54

Baza1921 je napisao/la:
10 feb 2023, 02:27
Al mojne niko da dira hulahopku pacenik brate ba drzava nam je teska radja bolesnike i pacenike ljudi se bacaju sa zgrada bacaju se u miljacku u gohvna se bacaju ljudi da si olaksaju u miljacku nabujalu zamisli i sad treba nekog zbog komentara ganjati jest da je izazvao zulum na temi al jbg valjda nece vise kad se zna identitet i valjda ce paziti sta pise halalite mu i ja sam bio kreten svadjo se po forumu s pitarima nije to fazon jest ovo dobra platforma za organizovati navijacke obracune al nije to fazon valjda je fazon i svrha foruma razmjena stavova i zajebancija mada mnogi ovo koriste da hejtaju i kenjaju cak je i bilo nasilje neko je i dobio po tamburi na kraju al jbg al ispalo je normala tj. dobro po mene skroz nije me niko osmekao to je super mogla me naci policija i sad ako se sta desi njemu ne morate ga vi koji mu prijetite ovde zlo nanjeti moze neko drugi i vama ce policija doci naci ce vam ip adresu a moze i ovoj curi doci murija a mozda i nije on taj adi huremovic sta znas mozda cura nekog tipuje da slomimo pogresnu osobu sto joj se zamjerila pa navijace huska a mozda i ako je pravi profil i prava cura i dama mozda ipak nece da dodje do nasilja nego samo zeli ko i svi samo da prestane s radom toksicnim i mozda nije ni ona znala da ljudi ga bas toliko mrze i da ima ljudi da ga traze duzi period da ga slome.
Hulahopka nastavi rad s profila al budi fin mozda nisi ti taj lik eto ako bi bash da ostanes anoniman al vidis kakva je situacija takva da moze nayebat neki adi huremovic pa pazi jaro ja bi tako volio da se rijesi diplomatski ako je moguce tako nek pise i dalje ako mu to hrani ego al nemoj kenjat vise ba pravi si bot samo jedno te isto pises ko robot ja sam se promjenio mozes se i ti dohavizati vala
Joj buraz al ti je teska prica, stavi ga na ignore i stavi nekad tacku il zarez. I rijeseno
Gure Juvo
VTZ

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 10 feb 2023, 07:59

Sablja kao trener veze nema i svojim trenerskim umijecem ne treba biti ni pomocni trener, a ne glavni trener (to je posebno pokazao u prvom mandatu kad je imao space shuttle ekipu a mi izvisili), ali opet treba covjeku i dati sansu jer budimo realni on je preuzeo Zelju kad niko nije htio i sad ga treba istrpiti do kraja sezone... i nakon toga ako ne izbori Evropu nabiti ga nogom jer objektivno ima 3 ili 4 ekipu po kvaliteti... sa Arom ako potpise to ide na next level jer je u pitanju najbolji igrač lige...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 feb 2023, 08:17

Sad u ligi Zrinski, Sarajevo, Borac, Tuzla imaju jaci tim od tebe. Ko nas je do sad vodio? Kako to da imamo sansu za Evropu.
I sa tom space shuttle ekipom imao jedan remi i poraz i oni ga smjene da bi Kostica doveli jer bolje prica od Edisa. Kup te izbacila ekipa sa igracima koji su nam i danas mokri san (Krpic, Ordagic, Saric..). Haj ti naa ugodi, najvece pojacanje covjek jos trening nije odradio sa ekipom..

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 10 feb 2023, 08:20

Kompromis je napisao/la:
10 feb 2023, 07:59
Sablja kao trener veze nema i svojim trenerskim umijecem ne treba biti ni pomocni trener, a ne glavni trener (to je posebno pokazao u prvom mandatu kad je imao space shuttle ekipu a mi izvisili), ali opet treba covjeku i dati sansu jer budimo realni on je preuzeo Zelju kad niko nije htio i sad ga treba istrpiti do kraja sezone... i nakon toga ako ne izbori Evropu nabiti ga nogom jer objektivno ima 3 ili 4 ekipu po kvaliteti... sa Arom ako potpise to ide na next level jer je u pitanju najbolji igrač lige...
Ako želite da vas niko ne replicira čak ni Lora, i ako ste pravi zeljovac morate ovako da pišete. Ovo su pravi navijači.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 feb 2023, 08:23

KANA je napisao/la:
09 feb 2023, 19:15
zeljovolimte je napisao/la:
09 feb 2023, 18:55
Samo nama treba Ivkovica, Kostica i slicnih ali svaka tri mjeseca da budu treneri u klubu. Slatkorijecivi.. nek te ubjedjuju da je Vistica, Pozder igraci.
Sta fali sto ce se "bacati na glavu", kamo srece da su to radili u Krupi ili Mostaru 3:3 ili tokom prosle sezone pa nam ne bi Zrinski, Sarajevo, Borac izgledali kao ekipe iz Bundes lige.
Uhvatiite se Edisa ko mutavi, sta je on to dobio?
Beka iz trece svedske lige, Drlju nepoznanica svima nama, 32odisnjeg Krpica 15 dana pred Leotar ili Armina Hodzica odigrao zadnju tekmu prije dvije godine vidno psihicki nespremnog cak 7 dana do utakmice sa Leotarom.. vala ako ne osvoji kup ili ne bude drugi treba da ga je stid.
Malo manje pitarluka (bahatost bez razloga i na osnovu pripremnih) ne bi bilo lose, a vise podrske Zelji tj.igracima i ss.
brate a sta je on to bolji od Ivkovica, Kostica i ostalih nista .Ovo sad sto smo tu negdje u utrci za evropu sto su pitari odigrali katastrofalnu polusezonu,Velez ,Borac .Imao je onaj niz 6 utakmica pred punim stadionom bez pobjede ,ono glupo odmaranje igraca protiv Radnika gdje je 10 hiljada ljudi otislo razocarano,ne davanje sanse Jaganjcu,kocevicu i ostalim vec guranje debila do kraja sezone iako nam nije nista znacilo , milion katasrofalnih izmjena,postavki...... Nego raja je prepoznalo situaciju i daju podrsku klubu maksimalnu hvala bogu pa je tako ,ali kazem evo na sve pristajem ali bar izbroj do 10 prije nego sto das izjavu majku mu ****.
Kocevic i Jaganjac nikad nisu ugovor sa FKŽ potpisali. U klubu su bili mnogo prije nego je Edis preuzeo. Zar samo on nosi odgovornost? Gdje je SD?
Ne sjecsm se neke utakmice da nas je protivnik nadigrao mozda Velez 1:3 i Siroki 0:1, ostale utakmice smo bili manje vise ravnopravni. Brate kakve izmjene da napravi na klupi mu Haracic, Tuce, Hajdarevic, ubaci ono sto ima.
Pa davali smo podrsku covjeku koji je svjesno ostetio klub i koji nije na treninge dolazio..
Ima li sta da je on dobro uradio ili su zs to odgovorni Tuce, raja, splet okolnosti, druge ekipe, a on je odgovoran sto Bender dribla na 40m od gola?

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 10 feb 2023, 09:13

Ma ja prvi nisam za Mulalića generalno, ali je trenutno u ovoj našoj "mane rapa" varijanti najbolja opcija.

Mi imamo velike zahtjeve i očekivanja od kluba, ali definitivno da su šanse za ovakav napredak i stabilizaciju jako male i da nas može izvući investitor (ne vidim ko će investirati, a ne pitati se ništa) ili da uprava stvarno radi dobar posao i nekako stabilizuje klub (treba vremena i vremena...).

Naša jedina opcija je privatizacija i prodavanje nekome. Sve je to lijepo, Željo, narodni klub, klub navijača... I ja sam za to, ali hoćemo i rezultate i to. Mislim da ne ide...

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 10 feb 2023, 09:15

Kako otkriše ime i prezime Hulahopke, više ništa ne piše i ne sere seronja.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 feb 2023, 10:03

I jeste seronja samo za politike, da soli drugima pamet a sam nije nista napravio

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 10 feb 2023, 11:07

slika

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 10 feb 2023, 11:26

3000 :opaopa: :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš !

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 10 feb 2023, 11:29

12345678922 je napisao/la:
10 feb 2023, 09:15
Napisi mi u pm molim te hahaha

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 10 feb 2023, 11:29

inzomni je napisao/la:
10 feb 2023, 11:29
na zvanicnoj fb stranici objava za druzenje u scc.. imas u komentarima :D :bih:

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 10 feb 2023, 11:36

inzomni je napisao/la:

Jos samo da skontamo pod kojim nikom se krije ovaj zalizani Tuzlak iz odgovora na kom 🤣🤣

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 10 feb 2023, 11:41

inzomni je napisao/la:
10 feb 2023, 11:36
inzomni je napisao/la:

Jos samo da skontamo pod kojim nikom se krije ovaj zalizani Tuzlak iz odgovora na kom 🤣🤣
ili ima nik ili mu je familija treće nema :urnebes:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 feb 2023, 11:41

Redovno pljuje druge kako nista nisu uradili, kako se politika uvukla u klub i slicno. Kad on sam politicar, sjedi po citav dan u nekom lokalnom uredu na racun gradjana, i sere pa sere.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 10 feb 2023, 11:52

Svaki 10.post pročitam.. ne pada mi na pamet da gledam gluposti i rasprave sa onim indijancem.
Bolje pišite šta je sa Arom..neko mi zatišje, niko ništa ne piše.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Levin, tiagofaria25 i 43 gosta.