Mislim da Savez nece dati da iko igra u Zenici, da bi sačuvali teren za utakmicu reprezentacije protiv Islanda 23. marta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Sad ce nas ubjedjivat da nije uzeo ni marke jer je "sporazumni raskid", ne uzimaju u obzir da sporazum ukljucuje 150+ hiljada KM.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Bolje da smo u Kiseljak uzeli stadion
kostur uzeo vise nego sto smo Andreja prodali 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Suljića dodajemo na listu kao još jednog od neuspješnih povratnika koji su u drugom mandatu samo bacili mrlju na ono prethodno lijepo sjećanje na njih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uhljup
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
vidi se po objavi kako nas napusta da je napisano reda radi . Znaci uzeo nas je lopatom
FC United Of Manchester !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pravi primjer opanka kad se potpeti, pa misli da je štikla. Yebem ga u usta ona žgoljava.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- skullcrusher
- Kontakt:
Suljicu majmune sve dobro sto si uradio izbrisao si, daleko budi od FKS i Koseva papcino
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Dobro. Razisli se.i sad stavimo ga ad acta i recimo da je schoopack!
-
- Kontakt:
Sretno šefe i javi nam se što prijeSenner je napisao/la: ↑10 feb 2023, 10:39Braćo moja sa svih tribina.
Nakon svih sikirancija koje nosi život, a Boga mi i tekme voljenog kluba, dodjoše neke stvari na naplatu
Za par dana moram raditi operaciju na srcu tj. dva bajpasa je potrebno uraditi. Kasnije idu dva dana inducirane kome, onda hospitalizacija 15 dana, pa onda aBd kući.
Niko od ljudi koji idu pod nož (a posebno mi koji se skroz da tako kažem otvaraju) ne znaju hoće li se probuditi ili ne, tako da od svih vas ovom prilikom tražim HALAL ako sam nekoga uvrijedio ili naljutio, a sve je bilo u tom nekom ludilu i ljubavi FK Sarajevo.
Moja želja je da zanemarimo sve dušmane oko nas, da se neke stvari stave na stranu barem ovaj dio polusezone, jer našim igračima koji nose sveti grb na dresu je potrebna podrška bez obzira ko bio na klupi, direktorskoj poziciji i sl...
Još jednom veliki pozdrav i selam svim pitarima pa se ako Bog da čujemo kada sve ovo prodje.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE![]()

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Nije mi jasno ko je ocekivao nesto od njega uopste. Lik prije dolaska kod nas nije mogao klupu izborit u madjarskom drugoligasu, nego visio po tribinama.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Sad mi u glavi ona izjava kad je dolazio kako se vratio da pomogne klubu.
Nisam imao ni do sad neke lijepe uspomene kad je on u pitanju. Uvijek sam mrzio igrace koji obavezno imaju par poteza viska.
Isto i Saric koji se priziva, par dobrih poteza i obavezno pretjera i sve usere na kraju.
Sami smo krivi do sad smo se trebali opametiti s povratnicima pa ako se vec moraju vratiti bar neki kraci ugovor potpisati, manje su sanse da cemo zaliti jer nam je neko povratnika uzeo nakon pola godine nego da se ponovi situacija kao sa Suljicem.
**** ih sve a posebno ove sto krenu sa nekom patetikom kako vole klub i da su dosli da pomognu a na kraju od jednog Ikica koji je dosao iz Sirokog imas vise koristi i jos ce se nesto i zaraditi.
**** ljubav i pomoc nema mi nista mrze nego kad me neko ko fol voli i zeli pomoci

You are someone else I am still right here
- napoleon72
- Kontakt:
Nikad nijedan povratnik nije bio ni 50% igraca koji je otisao odavde. Dupovac jedino, al je u prvom mandatu bio bas rupa, kasnije malo manja rupa uz jednu vrhunsku polusezonu kod Vinka. Ovo ostalo horor. Sutra da se Cimi i Rahman u paketu ponude, ne treba ih dovodit...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vala ok ako su komentari realni, ovo vec lupas...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma Rahmana bih sa jednom nogom primo odmah nazad u klubnapoleon72 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:44Nikad nijedan povratnik nije bio ni 50% igraca koji je otisao odavde. Dupovac jedino, al je u prvom mandatu bio bas rupa, kasnije malo manja rupa uz jednu vrhunsku polusezonu kod Vinka. Ovo ostalo horor. Sutra da se Cimi i Rahman u paketu ponude, ne treba ih dovodit...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Benjolos, EastMadness, Evander, riki46, Sinfoc1986 i 83 gosta.