Ma to ti je još par mjeseci jer Dal 23 maja puni 22 god i do tada će vjerojatno biti prodan, Mulalic i Sahinovic 2 igraca U-21.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:44Yebo ga dan, pokvariste mi euforiju kad se sjetih da mora onaj mamlaz igrati. Da se mislilo igrati sa Mulalićem na beku to bi se i uigravalo. Ovako ima alibi da Avdija mora igrati jer je kapiten i da nema boljeg U-21 od svog mongoloidnog sina.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Od tih 10k realno bice skoro pola zeljovciZipSarajevo je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:37Tvoje je da bojkotujes, tako su ti rekli tako onda i radi.
Bit ce lijepo kad dodje 10k na Kosevo, a ono ko biva bojkot![]()
E yebiga evo euforije opet
Daj prošite to Koševo eto plusa sljedeće sedmice.

Daj prošite to Koševo eto plusa sljedeće sedmice.
Samo naprijed Saraj'vo!
Do kraja sezone se vodi kao U21, bitna je samo godina rođenja tj. Da je rođen 2001 godine, iduća sezona 2002 će biti to zaštićeno godišteAmcho1 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:45Ma to ti je još par mjeseci jer Dal 23 maja puni 22 god i do tada će vjerojatno biti prodan, Mulalic i Sahinovic 2 igraca U-21.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:44Yebo ga dan, pokvariste mi euforiju kad se sjetih da mora onaj mamlaz igrati. Da se mislilo igrati sa Mulalićem na beku to bi se i uigravalo. Ovako ima alibi da Avdija mora igrati jer je kapiten i da nema boljeg U-21 od svog mongoloidnog sina.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uživajte bordo braćo. Živi, zdravi i veseli bili! Tek sutra ćemo shvatiti šta je danas napravljeno.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ako je u biljeŽku, onda neka ga.amkeivke je napisao/la: ↑10 feb 2023, 21:29Kako je lijepo pročitat, i veselit se svim ovim pojačanjima, i sad umjesto da se slavi sve to, i igrač kalibra Vrančiča, ne mi moramo lupat o Dalu...Slažem se Avramovski je klasa, al dečko je odigrao 9 utakmica ove sezone, jedinu čitavu protiv Slobode i izgubimo 2-0...9 utakmica bez gola bez asista. Da ima Dal ovdje takve brojke vi bi mu blokade u klub postavili. Postavite se malo u kožu "investitora". Dal 21 godina, Daniel 28 za koji dan, Dal ugovor na tri godine, Daniel do kraja godine, Dal zdrav nema kroničnih povreda, Daniel gdje god je bio povrede su ga sijeckale...i koga možeš isforsirat i napravit igrača, i na kraju prodat i uzet nek ozbiljan novac? Dal je igrao kod svih trenera, makedonac Vasoski je rekao da je Dal perspektiva za reprezentacije, u sloveniji pred početak ove sezone na pripremama ga gledao skaut ozbiljnog kluba i zapisao u bilježku, vjerovatno s nekim razlogom. Pa zato popustite oko Dala više, po vama ako su svi ostali dobri, lahko če se jedan loš igrač poput Dala u našoj ligi "švercat" pored tolikog kvaliteta.
Salim se bruda, zapisao mu covjek ime, da ga nadje na YT i da pokazuje igracima kako se ne trebaju ponasati na terenu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ja ljudi jos ne mogu vjerovat da nam Vrancic dolazi, nekako nerealno zvuci, necu vjerovat sve dok ne šarne, ipak je ovo prejako ime za naše lige.
Boze na hajr, ne znam jel ikad skuplja ekipa igrala za nas..
svi u napad jedan je HASE !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ja ne mogu da zaspem, dok ne vidim da je ozvaničeno.SedrenikHz je napisao/la: ↑11 feb 2023, 02:24Ja ljudi jos ne mogu vjerovat da nam Vrancic dolazi, nekako nerealno zvuci, necu vjerovat sve dok ne šarne, ipak je ovo prejako ime za naše lige.
-
- Kontakt:
Mirno spavaj i odmori preko vikenda, u ponedjeljak bi trebalo biti predstavljanje.Lucas je napisao/la: ↑11 feb 2023, 02:33Ja ne mogu da zaspem, dok ne vidim da je ozvaničeno.SedrenikHz je napisao/la: ↑11 feb 2023, 02:24Ja ljudi jos ne mogu vjerovat da nam Vrancic dolazi, nekako nerealno zvuci, necu vjerovat sve dok ne šarne, ipak je ovo prejako ime za naše lige.
PS. Pišem ti da mirnno spavas, a ja u 02:49 gledam Vrančićeve isječke na YouTube.
Nevjerovatna bolest

Ovako za titulu u maju

- napoleon72
- Kontakt:
Nije, ovo je apsolutni rekord lige.SedrenikHz je napisao/la: ↑11 feb 2023, 02:24Ja ljudi jos ne mogu vjerovat da nam Vrancic dolazi, nekako nerealno zvuci, necu vjerovat sve dok ne šarne, ipak je ovo prejako ime za naše lige.
Isto tako mislim da nikad u historiji fudbala nije stvoren veci disbalans izmedju kvaliteta trenera i rostera. Ne mogu se nacudit nikako, kao da danasnji City ili PSG trenira Mehmed Bazdarevic.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Koliko je bagra ljubomorna pa govore vrancic najgori igrac rijeke bio, da ce kod nas Jos gori biti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A sta ako ne dođe?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nek ovi sa ovog portala jedu muda, sto nam dolaze igraci, jest im krivo sestre mi fuj kakvi jadovi, normalno da cemo slaviti sto dovodimo ovakvog igraca .. nek su ara i krpis atomski napad.. bogalji plavi 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Boga mi, najedoh se vanagoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:07GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jan 2023, 17:13Kako je ovu raju lako naložiti.. Kakav Vrančić i bakrači, jeste li vi normalni? Lik ima odličan CV, svjetlosnim godinama ispred nas, što kvalitetom, što lovom. Ima on finih godina, to stoji, ali i pored toga može naći neki fin klub na osnovu biografije. Ne mora to biti nikakva atraktivna liga, ali da plaćaju odlično, to svakako. Treba ovdje doći i igrati za 15K eura, smiješno.
Šta ste se odmah nafurali i nasjeli, ja kontao viđen na aerodromu s šalom. Manite se šupljih i nerealnih priča, okrenimo se realnim opcijama.![]()

- belosevic23
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:20Sama ti plata može sve reći.. 180 hiljada maraka mjesečno bog temosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:18Ma pojam je ovaj Vrancicev CV i za malo vece klubove od nasFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:14
To su najveci debili na dunjaluku, ne znam sto se cudis. Pricaju za Vrancica da je los da nije igrao itd a svrsavaju na mrtvog Aru. I jos more primjera gdje se sami brukaju![]()
Ne lupajte cifre bezveze, pa u rijeci nije imao 300k e godišnje a da ovdje ima milion e
U Engleskoj bratebelosevic23 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 08:34MortemHz je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:20Sama ti plata može sve reći.. 180 hiljada maraka mjesečno bog temosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:18
Ma pojam je ovaj Vrancicev CV i za malo vece klubove od nas![]()
Ne lupajte cifre bezveze, pa u rijeci nije imao 300k e godišnje a da ovdje ima milion e
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ma sve ok, u pravu si. Vise sam mislio na motiv igranja plBiH a do neki dan si igrao plEngleske. Ako on bude pravi (motiv) bice najvece pojacanje ikad. Ako bude izlazio na teren samo da izadje, bice jos jedan sto uze para i ode.. Mada koliko amo mu mi i mogli ponuditi kesa, ne vjerujem da su to neke prevelike cifre..ZipSarajevo je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:33Nemas vise livada, bar 80% utakmica ce biti igrsno na hibridu. Tako da to vise nece biti alibi.nokee je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:45Strasno dobro je ovo za klub sa vise strana, marketinga, promocine, buduce prodaje igraca itd. Ipak je lik igrao Premier ligu eng.
S druge strane vrijeme ce pokazati koliko ce on imati motiva za ove nase livade jer je on ipak u godinama kad tesko vise moze ocekivati neki bum i povratak u ligu 5, tipa ko Jajalo kad je dosao sa dosta manje godina pa se opet vratio na veliku scenu.. Bilo kako bilo, teren je jedino mjerilo i nikakve euforije ne smije biti,!
Tuzla1 i 2, BL, Mostar 1 i 2, Sarajevo 1 i 2.... Vise ce biti utakmica na vrhunskom terenu nego na livadi...
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Inspiracija i 9 gostiju.