FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dinamo je zaradio zbog sposobnih ljudi kao Mamic. Kad to budemo imali,napravit ćemo i mi. Igraca kao Ara,Stila,Coca koji igraju za sicu je jako malo i neće biti dovijeka.
- MocMahale444
Jbga da smo mogli dovesti dobrog golmana onda bi prekucali ali opet moram priznati cener.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jos Nedo da šarne i imamo ekipuu 

-
- Kontakt:
Tako jeRaonffa je napisao/la: ↑11 feb 2023, 14:28Pravilo je dobro, samo se naši moraju navići da daju mlađima više šanse, yebiga mora se srediti omladinski pogon da u svakoj izlaznoj generaciji juniora dobiješ makar dva igrača za prvi tim.
Ne mislim da dobiješ dva igrača svake godine koje ćeš kroz neki period prodati za dobre pare, nismo Dinamo, ali da se kontinuirano daje šansa mladima to treba postati neko pravilo.
Mada treba možda modifikovati to pravilo u smislu da recimo imaš pravo da ti jedan igrač do 21 bude stranac ili nešto slično. Jer evo mi imamo Santosa i Amoaha koji su u21 igrači, a generalno su među boljim u timu, a nikakve koristi od njih nemaš za to pravilo.
Pa to onda nebi inalo smisla,zato o jeste to pravilo u 21 za domace igrace da dobijaju priliku da se razvijaju..kako bi imalo smisla stranca razvijati...praviti igraca za drugu reprezentaciju...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 17:40Tako jeRaonffa je napisao/la: ↑11 feb 2023, 14:28Pravilo je dobro, samo se naši moraju navići da daju mlađima više šanse, yebiga mora se srediti omladinski pogon da u svakoj izlaznoj generaciji juniora dobiješ makar dva igrača za prvi tim.
Ne mislim da dobiješ dva igrača svake godine koje ćeš kroz neki period prodati za dobre pare, nismo Dinamo, ali da se kontinuirano daje šansa mladima to treba postati neko pravilo.
Mada treba možda modifikovati to pravilo u smislu da recimo imaš pravo da ti jedan igrač do 21 bude stranac ili nešto slično. Jer evo mi imamo Santosa i Amoaha koji su u21 igrači, a generalno su među boljim u timu, a nikakve koristi od njih nemaš za to pravilo.![]()
-
- Kontakt:
Danas 192 nova člana 

-
- Kontakt:
Admine,do kad će vas ovaj mali kompleksas vrijeđati? Sudo zvani razredjivac?
-
- Kontakt:
Ma šta kažeš Lare tiHulahopka je napisao/la: ↑11 feb 2023, 19:18Admine,do kad će vas ovaj mali kompleksas vrijeđati? Sudo zvani razredjivac?

Željezničar za život cijeli!
kad smo kod Mamica
ja stvarno ne znam, kako ovaj covjek ovako uspjesan sa fudbalerima, nije mi jasno, pa ja ne znam jeli ikad bio profesionalni igrac, jeli ikad bio trener igdje a stvorio je tonu igraca hrvatskoj

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pa takvik mozgovima Lara jeste maksimum. Idi kupi razredjivac odnesi na jugSudoHusika je napisao/la: ↑11 feb 2023, 19:38Ma šta kažeš Lare ti![]()
![]()
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 11 feb 2023, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Propali inzinjer se uvalio u politiku, classic
-
- Kontakt:
Jednostavno gleda ko je najbolji , a ne ko mu je rodjak
Najbolje uzima od trenera do omladinaca i to kad pomijesas dobijes igrace u buducnosti
Kaze mamic da nije trenera ne bi bilo ovog svega
Ma kakav Mamic, bolje znaju naše bosnje što imaju dvaest maraka u džepu i u sve se razumije. Levat Mamic. Nacija ko je sve zna i u sve se razumije, a inače smo zadnji u svemu.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 11 feb 2023, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sa jedne strane je dobro jer mladi igrac dobije sansu i sakuplja iskustvo, a sa druge je lose jer ne tjera mladog igraca da se trudi i bude bolji od starijeg kolege i time zasluzi minute na terenu. Nego samo biti bolji od drugog omladinca, a to je lose. Igrac treba da igra jer to zasluzuje, a ne jer mora. Savez ako zeli dobro mladim igracima, neka kopiraju sistem iz Austrije. Dopuste ekipama da imaju B timove koji ce se takmiciti u rangovima ispod Premijer lige BiH i da igrac ima mogucnost igrati i za A i za B ekipu kluba istovremeno.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Jest igrao AMFLegendaIvica je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:22Edise jesi to ti?farisbond245 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:56Beganovic je igrao prednjeg veznog u Slobodi i dao je 6 golova umjesto Štile jer ne moze Štila 90 min
Beganovic nije igrao AMF u slobodi nego je bio napadac i desno krilo. Kako god, pored ovakog napada i krila kakvih imamo Beganovic nema mjesta ni na klupi. Bude li edis njega gurao pored ovakvih igraca onda treba obojicu nabiti nogom prije nego se sezona zavrsi.
Prestanite ba spominjati Beganovica kao nekog faktora. Lik nije za fudbala. Nek odradi ugovor do ljeta i cao.
@igrajlopte 🐦
zasjesti svi ukljuceni oko Zelje i pazljivo slusati sta prica, zapisivati i uciti pa da neko uspije to primjeniti na Zelji

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- MocMahale444