Jbg I mi smo slavili odlazak Melunovića, pa čovjek kasnije u Srbiji bljesnuo. Nadati se istom scenariju (čitaj bljesku) sa Baltom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jbg I mi smo slavili odlazak Melunovića, pa čovjek kasnije u Srbiji bljesnuo. Nadati se istom scenariju (čitaj bljesku) sa Baltom
Bukvalno je to sva poenta. Dolazila su krupna imena pa nista. Dosao je Tatar kojeg niko nije uzimao za ozbiljno pa je eksplodirao i to pazi iz druge hrvatske lige. A sad je eto glavni argument sto je ovaj dosao iz druge poljske lige. Uostalom kod nas nema nikakvih pravila, neko se uklopi, neko ne. Ili te sivilo ugusi ili te dobra forma ekipe digne. Uostalom ovaj momak ima 3 respektabilne sezone u sloveniji iza sebe, ne vidim sto ne bi mogao igrati i nasu ligu ali otom potom. Ima vremena da se vidi sve.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:13Eto slave hrvati odlazak i Vrancica i proglasuju ga najgorim u HNLu pa jel los?
Slavili su neki i ovdje Kapicev odlazak pa ne mislim da je los igrac u sustini
Pustimo momka nek se pokaze teren je jedino mjerilo
U onom timu Rijeke iz jeseni ni Casemiro ne bi došao do izražaja, večina igraca je bila živi očaj, trener iz Italije u rangu Nikole Nikića. Vrancic je još bio solidan, 2 asistencije i 1 gol.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:13Eto slave hrvati odlazak i Vrancica i proglasuju ga najgorim u HNLu pa jel los?
Greška.Lucas je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:34U onom timu Rijeke iz jeseni ni Casemiro ne bi došao do izražaja, večina igraca je bila živi očaj, trener iz Italije u rangu Nikole Nikića. Vrancic je još bio solidan, 2 asistencije i 1 gol.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:13Eto slave hrvati odlazak i Vrancica i proglasuju ga najgorim u HNLu pa jel los?
Neki dan se ovdje javio neki lik iz Slovenije, kaže da je Balta tri sezone u Koperu bio beton na zadnjem veznom. Treba ipak uzeti u obzir da smo igrali protiv najjačeg tima istočne Evrope, a on je protiv njih bio jedini zadnji vezni.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:45Kod Balte kad vidiš prijem lopte i samu njenu kontrolu vidiš da je lik operisan od fudbala. Daj Bože da grijesim ali po onome sto je prikazao on nije za ozbiljnog fudbala.
Brate ima valjda negdje pdf Stupcanice, tamo si upuceniji, mozda mozes fakat biti neki insajder tamo.. Evo mozda vam Smajlagic dodje..NazorUso je napisao/la: ↑11 feb 2023, 23:51Ima DV10, on ce to sve nama buraz. Da mu Allah podari lijepog zdravlja, pa da uzmemo milione, ionako ga prati pola Evrope kako rekose upuceni...nokee je napisao/la: ↑11 feb 2023, 23:03Super Vrancic al ko ce nam trcati u ekipi, tacnije u sredini terena? Djokan bi pokrio i vjerovatno slabije trcanje Vrancica, ovako ako smo na Baltu osudjeni.. Cirjak meni nije ta pozicija.. Protiv slabijih ok Cirjak Vrancic Avram ispred, protiv jacih vec nisam siguran. Tu je mali disbalans..
Cinim se da su igrali konferencija ligu a mi u dalje maštamo o tome.
Od 29 igraca u rosteru 19 stranaca,mi se natežemo kako i gdje 5 ih uklopitbordobijeli je napisao/la: ↑12 feb 2023, 08:45Cinim se da su igrali konferencija ligu a mi u dalje maštamo o tome.
Čovjek igrao u dobrim klubovima, ne vjerujem da su svi pogriješili. Sačekajmo koju utakmicu, onda mu treba PsOvati.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:45Kod Balte kad vidiš prijem lopte i samu njenu kontrolu vidiš da je lik operisan od fudbala. Daj Bože da grijesim ali po onome sto je prikazao on nije za ozbiljnog fudbala.
ne mozes porediti te stvari nikako...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:01Jbg I mi smo slavili odlazak Melunovića, pa čovjek kasnije u Srbiji bljesnuo. Nadati se istom scenariju (čitaj bljesku) sa Baltom![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.