Gledaj ovo, yebo majku sebi raspalu !!! Nek igra njegovo mladunce, ionako su sami sebi svrhaNirton je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:01Tačno tako, momak će ispaštat jer njegov mali mora igrat. A Mulalić je 5 puta korisniji na desnom beku nego Dal na 10ki, još mlađi tri godine.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:59Jedva je dočekao da Mulalić nešto zayebe da može reći Dal je najbolja U-21 opcija. Samo ne znam misli li on dobro tom svom sinu ikako, da na njega jednom ovako zagalami, a ne da ga hvali samo, možda bi se i trznuo (sumnjam).
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
On nekom nešto yebe. Yebem ti tog sina invalida što ga guraš a i tebe mentalnog invalida
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Možda Mirza i ode prije prvenstva . Ovo je kriminalno. Mirvicu pogledaj malo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- skullcrusher
- Kontakt:
Kad god se dovede trener u narednih 15 dana bit ce bolje od svega onoga sto slijedi ako on ostane. Mirva jos nije kasno, nikad nije kasno za sutanje ove narkomancine majkj mu ****
NEMA NAZAD
Sarajevo je u moje vrijeme bilo gradski klub ali se u medjuvremenu nakotilo toliko papaka koji za njega navijaju da je to za proucavati. Necu vise pisati na ovoj temi jer je jednoumlje
Ne nazire se nista da bi to moglo dobro izgledati....po svemu sudeci ide patnja i dalje
Ovaj retard očigledno konta avrama staviti na MC, nauštrb svog sina
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Dzile original.
Bruda daj znak brate

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Sta ovi ba pisu protiv Zrinjskog 28. to pada utorak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A sta smo do sada drug dovodili od 96 te pa na ovamo? Melunovice, sunjevarice, Kraisnike itd. Sta vam je ba? Ovo sto je dovedeno je svetlosna godina ispred onih prelaznih rokova prije. Pitanje jedino koje je ispravno hoce li to nas vrli trener znati iskombinovati.. To je jako upitno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:49
U tome je sva bit .oci im zamazu nekim sklj imenima dovedi ih na kilu i glupi bosnjo opet popusi neke reorganizacije ..koje pusimo vec godinama i opet ima neko da se javi da brani ove koji se samo okoristavaju o klub..
Za ova dva crnca sto su dosla niko nikad nije cuo do sada za njih je Benko Ronaldno licno
Ova utakmica ko utakmica sta ste mogli vidjeti i sta ste ocekivali? Douglasa Costu umjesto Francisa?
Jasno je da pojedini jedva cekaju raspad, samo da dodju ovdje da napisu "e jesam vam rekao" kakav Ismir itd. Pisite slobodno i kad ide i kad ne ide, ne zavlacite se u rupe.. Tu smo da diskutujemo i kad ide i kad ne ide
-
- Kontakt:
Fuj
Momak je svaku utakmicu i vise nego korektan.Uvijek daje sve od sebe i trudi se mali.Da su normalni uslovi uz golmana bi bio taj drugi U21 igrac ali jok.Enedin ce biti odlican igrac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 12 feb 2023, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Taj period od 96 koju pominjes ne moze se porediti sa sadasnjim stanjem u svim segmentima ..I najblizi grupama smo bili ipak kada su se jele virsle i kada je stativa djelila u cluzu od uspjeha.nokee je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:28A sta smo do sada drug dovodili od 96 te pa na ovamo? Melunovice, sunjevarice, Kraisnike itd. Sta vam je ba? Ovo sto je dovedeno je svetlosna godina ispred onih prelaznih rokova prije. Pitanje jedino koje je ispravno hoce li to nas vrli trener znati iskombinovati.. To je jako upitno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:49
U tome je sva bit .oci im zamazu nekim sklj imenima dovedi ih na kilu i glupi bosnjo opet popusi neke reorganizacije ..koje pusimo vec godinama i opet ima neko da se javi da brani ove koji se samo okoristavaju o klub..
Za ova dva crnca sto su dosla niko nikad nije cuo do sada za njih je Benko Ronaldno licno
Ova utakmica ko utakmica sta ste mogli vidjeti i sta ste ocekivali? Douglasa Costu umjesto Francisa?
Jasno je da pojedini jedva cekaju raspad, samo da dodju ovdje da napisu "e jesam vam rekao" kakav Ismir itd. Pisite slobodno i kad ide i kad ne ide, ne zavlacite se u rupe.. Tu smo da diskutujemo i kad ide i kad ne ide
I u to vrijeme bez para su igrala imena pristojna Sarajeva npr ja bi uvijek Jahovica prije uzeo koji je na virslama igrao i opet ginuo nego ove brazilce za koje niko nikad nije cuo ..
I nakon svake sezone i istih neuspjeha uvijek ista opravdanja a jedini koji koristi od svega imaju su ljudi koji vode klub od dine selimovica do sad ove kuje a klub stagnira cak sta vise i nazaduje jer tabela i gol razlika ovakva rijetkost je bila i u virslama !
-
- Kontakt:
Evo sada šta je problem, a ovo se kod nas javlja godinama unazad. Nekvalitet trenera uništava igrače, za naše uslove potrošili smo masu dobrih igrača...
Primjera radi u današnjem sastavu, Avramovski je zavaljen na zadnjeg veznog što ni u snovima ne može igrat. Onda kad ne pokaže pravu igru, bit će Avramovski flop, promašaj itd
Evo gledam danas Renan, to je igrač koji voli prostor, voli da mu se lopta gurne u prostor. Čovjeku neko treba napravit priliku da bi je on realizovao... Međutim zbog lošeg iznošenja lopte, loše kreacije i zbog loše ideje u samoj igri čovjek se konstantno vraćao po loptu i pomagao organizaciju, a time se dodatno troši i stalno je daleko od gola. Na kraju će biti i on promašaj i flop jer raja fudbal posmatra površinski, zanemaruje ove neke stvari. Mi smo danas preko Renana bar jedno 8 ili 9 puta iznijeli loptu sa svoje polovice dok je to recimo trebao da radi Dal kao što je birvaktile radio Rahman.
Žao mi je što zbog površinskog posmatranja fudbala i nestručnosti trenera prije svega, trošimo masu dobrih igrača i karakternih momaka.
Primjera radi u današnjem sastavu, Avramovski je zavaljen na zadnjeg veznog što ni u snovima ne može igrat. Onda kad ne pokaže pravu igru, bit će Avramovski flop, promašaj itd
Evo gledam danas Renan, to je igrač koji voli prostor, voli da mu se lopta gurne u prostor. Čovjeku neko treba napravit priliku da bi je on realizovao... Međutim zbog lošeg iznošenja lopte, loše kreacije i zbog loše ideje u samoj igri čovjek se konstantno vraćao po loptu i pomagao organizaciju, a time se dodatno troši i stalno je daleko od gola. Na kraju će biti i on promašaj i flop jer raja fudbal posmatra površinski, zanemaruje ove neke stvari. Mi smo danas preko Renana bar jedno 8 ili 9 puta iznijeli loptu sa svoje polovice dok je to recimo trebao da radi Dal kao što je birvaktile radio Rahman.
Žao mi je što zbog površinskog posmatranja fudbala i nestručnosti trenera prije svega, trošimo masu dobrih igrača i karakternih momaka.
Ne zna to on druze, djaba se trudis. On FKS prati od kako je qrva na celu kluba !Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:36Taj period od 96 koju pominjes ne moze se porediti sa sadasnjim stanjem u svim segmentima ..I najblizi grupama smo bili ipak kada su se jele virsle i kada je stativa djelila u cluzu od uspjeha.nokee je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:28A sta smo do sada drug dovodili od 96 te pa na ovamo? Melunovice, sunjevarice, Kraisnike itd. Sta vam je ba? Ovo sto je dovedeno je svetlosna godina ispred onih prelaznih rokova prije. Pitanje jedino koje je ispravno hoce li to nas vrli trener znati iskombinovati.. To je jako upitno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 17:49
I u to vrijeme bez para su igrala imena pristojna Sarajeva npr ja bi uvijek Jahovica prije uzeo koji je na virslama igrao i opet ginuo nego ove brazilce za koje niko nikad nije cuo ..
I nakon svake sezone i istih neuspjeha uvijek ista opravdanja a jedini koji koristi od svega imaju su ljudi koji vode klub od dine selimovica do sad ove kuje a klub stagnira cak sta vise i nazaduje jer tabela i gol razlika ovakva rijetkost je bila i u virslama !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bravo! I to su sve bitni cimbenici sto nam je igra za urac.ajdohordas je napisao/la: ↑12 feb 2023, 18:38Evo sada šta je problem, a ovo se kod nas javlja godinama unazad. Nekvalitet trenera uništava igrače, za naše uslove potrošili smo masu dobrih igrača...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, Hajdeee, HariTz, Jabroni, mosarajvosa83, riki46 i 19 gostiju.