jedinom sarajevskom klubu kome ne mogu uzeti ni bod je zeljo... nasa fijalala, jbg...UPS je napisao/la:Al' kad OlimpiC proradi
vas u par navrata cak i pobjedili

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jedinom sarajevskom klubu kome ne mogu uzeti ni bod je zeljo... nasa fijalala, jbg...UPS je napisao/la:Al' kad OlimpiC proradi

Dule 078 je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1-Onako kako to samo Drina zna,u 94.min
 ...Realno mislim da će ovo da bude jedna dobra utakmica za Drinu
...Realno mislim da će ovo da bude jedna dobra utakmica za Drinu  ....bar 2-0 za Drinu....Kako neko napisa u prethodnim post-ovima ''Biće Drina Hit proljeća''
....bar 2-0 za Drinu....Kako neko napisa u prethodnim post-ovima ''Biće Drina Hit proljeća'' 
 )
 )mozda i najrealnije od svih sto sam procitaoDule 078 je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1-Onako kako to samo Drina zna,u 94.min
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" 1-Leotar domacinska ekipa
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" 1-Slavija ce imati problema (nazalost) da izbori opstanak,iako je trenutno 5.
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" 1-Velez blagi favorit u gradskom derbiju
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1-Olimpik redovno pusta Zeljeznicaru,da se ne zamaraju. Koliko znam nikad nisu ni bod uzeli,bez obzira gdje se igralo.A i da nema toga,Zeljo je,mnogo,mnogo bolji.Najsigurniji kec kola.
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1,Volio bih da Celik pobjedi.
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Travnik kod kuce rijetko propusta ovakve prilike.
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 2,Bilo bi glupo da napisem bilo sta drugo
Dule 078 je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1-Onako kako to samo Drina zna,u 94.min
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" 1-Slavija ce imati problema (nazalost) da izbori opstanak,iako je trenutno 5.
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1-Olimpik redovno pusta Zeljeznicaru,da se ne zamaraju. Koliko znam nikad nisu ni bod uzeli,bez obzira gdje se igralo.A i da nema toga,Zeljo je,mnogo,mnogo bolji.Najsigurniji kec kola.
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 Travnik kod kuce rijetko propusta ovakve prilike.
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 2,Bilo bi glupo da napisem bilo sta drugo

pa dobro upravu si ali on je napisao to kao navijackifukara87 je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1-Onako kako to samo Drina zna,u 94.min
Sve je realno samo ovo zadnje nije realno, jer mislim da je Siroki Brijeg dosta jaci u odnosu na jesen

Masta cini svasta.UPS je napisao/la:Al' kad OlimpiC proradi
A sta zeljo se nije pojacao vec otjera pola ekipe nisi dovoljno upucen da o to procjenjujesAldinn je napisao/la:TRAVNIK - ZVIJEZDA......... 1 Ove mesare niko nemoze dobiti kuci,osim ako prodaju,ko sirokom prosle godine
DRINA - BUDUCNOST.........1 Drina mora da se vadi
LEOTAR - RUDAR P...........1 Slicno ko travnik,niko oh nemoze dobit,osim kad ustasama prodaju,ko Zrineskom prija par sezona
SLOBODA - SLAVIJA..........1 Bolje sloboda
VELEZ - ZRINJSKI.............1 Nadam se,a mislim da mogu do 3 boda
ZELJEZNICAR - OLIMPIC.....x Zeljo los,Olimpik se pojacao
CELIK - SARAJEVO...........x2 Milsim da encemo izgubit,mada je Celik dobra ekipa
SIROKI B - BORAC BL....... x Tvrda utakmica
 1
   1Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.