FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Propo je transfer.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nije propalo nista. potpisao je ugovor sa nama ali jos nije klub objavio
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ne uklapa se u takticke zamisli masnokosog linijasa
- muhamedhulk
- Kontakt:
Krokodil vjecni kontras 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
MortemMortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2023, 19:44Čuj izvlakuša, pa botino glupa neću 4 minute nakon početka utakmice napisati da je katastrofa, vidjet ću ja to sa Hajrom a ti pokušaj završiti sa narkomanom da te vrati na forum..
Nećeš ti više pisati na ovoj temi jer si banovan a ne zbog toga jer vlada jednoumlje. Dobro znaš da ne smiješ pisati na temi FK Sarajevo na šta si upozoren više puta ali to nije bilo dovoljno pa vrijeđaš te iste navijače, tako ne može.
Još ću vas samo jednom ljudski zamoliti da prestanete sa prepucavanjem na ličnom nivou i da prestanete praviti cirkus od teme!
Bukvalno sam vam prepustio jednu temu za te stvari iako to ne bi trebao raditi. Koliko puta sam napisao da imate opciju da dodate gnjavatora, da preskočite post ako vam se isti ne sviđa? Ostali forumaši koji bi željeli nešto normalno pročitati ne bi trebali ispaštati radi vas ali pošto ste moje molbe izignorisali otprilike nekih 100 puta od sad ćemo ovako pa ćemo vidjeti kome će prije dosaditi. Ovo je i posljednja opomena pred ban a ako nešto nije jasno možete mi se obratiti preko pp. Sa ovim postom završavam ovu raspravu, vratimo se temi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Napokon čovječe!MortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2023, 19:44Čuj izvlakuša, pa botino glupa neću 4 minute nakon početka utakmice napisati da je katastrofa, vidjet ću ja to sa Hajrom a ti pokušaj završiti sa narkomanom da te vrati na forum..
Nećeš ti više pisati na ovoj temi jer si banovan a ne zbog toga jer vlada jednoumlje. Dobro znaš da ne smiješ pisati na temi FK Sarajevo na šta si upozoren više puta ali to nije bilo dovoljno pa vrijeđaš te iste navijače, tako ne može.
Još ću vas samo jednom ljudski zamoliti da prestanete sa prepucavanjem na ličnom nivou i da prestanete praviti cirkus od teme!
Bukvalno sam vam prepustio jednu temu za te stvari iako to ne bi trebao raditi. Koliko puta sam napisao da imate opciju da dodate gnjavatora, da preskočite post ako vam se isti ne sviđa? Ostali forumaši koji bi željeli nešto normalno pročitati ne bi trebali ispaštati radi vas ali pošto ste moje molbe izignorisali otprilike nekih 100 puta od sad ćemo ovako pa ćemo vidjeti kome će prije dosaditi. Ovo je i posljednja opomena pred ban a ako nešto nije jasno možete mi se obratiti preko pp. Sa ovim postom završavam ovu raspravu, vratimo se temi.
SARAJEVO SIAMO NOI
-
- Kontakt:
Danas je dogovorena nova prijateljska utakmica, a kako SportSport.ba saznaje protivnik će biti rumunski drugoligaš Poli Iasi. Utakmica je zakazana za sutra, 15. februar 2023. godine. Njen početak planiran je u 15 sati prema centralnoevropskom računanju vremena.
Da nekoga i pobjedimo,znamo i ko ce poceti nebil ga zabio ovoj nejacibordobijelisampion je napisao/la: ↑14 feb 2023, 20:30Danas je dogovorena nova prijateljska utakmica, a kako SportSport.ba saznaje protivnik će biti rumunski drugoligaš Poli Iasi. Utakmica je zakazana za sutra, 15. februar 2023. godine. Njen početak planiran je u 15 sati prema centralnoevropskom računanju vremena.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Babin sin počinje to znamo a Avram bi ovaj put mogao i braniti.miky_hz je napisao/la: ↑14 feb 2023, 20:33Da nekoga i pobjedimo,znamo i ko ce poceti nebil ga zabio ovoj nejacibordobijelisampion je napisao/la: ↑14 feb 2023, 20:30Danas je dogovorena nova prijateljska utakmica, a kako SportSport.ba saznaje protivnik će biti rumunski drugoligaš Poli Iasi. Utakmica je zakazana za sutra, 15. februar 2023. godine. Njen početak planiran je u 15 sati prema centralnoevropskom računanju vremena.![]()

Koliko god se neko trudio, neće zaustaviti napredak Fk Sarajevo.
Vrancic zapratio dzafica na ig 
Dok sviraa radio, Vrančić Mariooo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzafa kad je to vidio odmah kafu popio
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Mi smo ga ugasili za europu zabije li dalara gol sutra
Prema Faktoru, derbi sa konama igramo u Doboju kod Kaknja

Pozdrav bordo braco.
Moze li neko napraviti graficki prikaz po pozicijama koji gdje igraci igraju? Ovo odlazenje dolazenje nisam sve stigao upratiti gdje ko igra, na koga se moze racunat, gdje smo jos tanki itd...Graficki bi to bilo puno jasnije. Hvala
Moze li neko napraviti graficki prikaz po pozicijama koji gdje igraci igraju? Ovo odlazenje dolazenje nisam sve stigao upratiti gdje ko igra, na koga se moze racunat, gdje smo jos tanki itd...Graficki bi to bilo puno jasnije. Hvala
Sarajevo dobilo ogromno pojačanje
Iskusni veznjak Mario Vrančić pridružio se prema našim saznanjima pripremama Sarajeva u Antaliji, te je potpisao ugovor sa Bordo timom.
Vrančić bi trebao biti najveće pojačanje Sarajeva u sjajnom prelaznom roku u kojem je Bordo tim potpuno izmijenio ekipu, a njegovim dovođenjem sastav će vjerovatno biti i kompletiran.
Vrančić je tokom jeseni igrao za Rijeku u HNL kao posuđen igrač Stokea iz Engleske. Nakon okončanja polusezone u Rijeci su se odlučili na potpunu rekonstrukciju i podmlađivanje ekipe, pa je Vrančić napustio klub.
U bogatoj karijeri nastupao je za nekoliko klubova u Bundesligi i Engleskoj, a šest puta je nosio i dres reprezentacije BiH.
Iskusni veznjak Mario Vrančić pridružio se prema našim saznanjima pripremama Sarajeva u Antaliji, te je potpisao ugovor sa Bordo timom.
Vrančić bi trebao biti najveće pojačanje Sarajeva u sjajnom prelaznom roku u kojem je Bordo tim potpuno izmijenio ekipu, a njegovim dovođenjem sastav će vjerovatno biti i kompletiran.
Vrančić je tokom jeseni igrao za Rijeku u HNL kao posuđen igrač Stokea iz Engleske. Nakon okončanja polusezone u Rijeci su se odlučili na potpunu rekonstrukciju i podmlađivanje ekipe, pa je Vrančić napustio klub.
U bogatoj karijeri nastupao je za nekoliko klubova u Bundesligi i Engleskoj, a šest puta je nosio i dres reprezentacije BiH.
Sta cekaju s predstavljanjem koji k.urac 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], iliyaa8, miguelramos, OzmoodPinglewood, Tarapi, UltraNorth i 74 gosta.