FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima ilija srca 

Ilija mudonja 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nadam se da ga je stigao na kraju Ilija.
Svaka čast.

Svaka čast.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Je li ok Frane?
Naravno da su fekalije rumunske pocele se udarat i ulijetat ko mesari na prijateljskoj utakmici. Ilija 

-
- Kontakt:
Ilija kapiten, danas sam pisao da nemamo boraca u ekipi i stvarno tako mislim. Previse mekušaca i lagani igraca. Zelimo ratnike u bordo dresu
Start koji se desava u pl bh u 97% utakmica,, nista strasno da bi se utakmica prekinula..
Slab je ovo fight, al da cigani rumunski lazu to nista cudno nije..
Pickast prekid, posebno alo se uzme +28 C dok u bosni minus hara a podloga zaledjena e kad te tu boanski mesar slaci ubice i ono malo morala sto je plasticni uvas ugradio
Slab je ovo fight, al da cigani rumunski lazu to nista cudno nije..
Pickast prekid, posebno alo se uzme +28 C dok u bosni minus hara a podloga zaledjena e kad te tu boanski mesar slaci ubice i ono malo morala sto je plasticni uvas ugradio
ovakvih startoova ima hiljade u ligi ... zbog ovoga se gospodski izadje a ne pravi se tuča na terenu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vjerojatno je zbog reakcije njihovog igrača i što je krenuo prema našoj klupi naši reagovali ovako
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- skullcrusher
- Kontakt:
Ko kaze da su zapoceli nasi tucu haha, neka su im muda pokazali vidi se da su cigani pravi, da im se nije mozda izvinut trebalo covjek mase i zalijece se na nasu klupu
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
I neki dan protiv nekoga kad smo igrali brat zagalamio na njihovog poslije starta nad nasim igracem orilo se

Svaka cast Ilija

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
A ovi smradovi što su danas pola dana sra.li po momcima, ismijavali i šprdali bez da su pogledali video nek se dobro sagnu cijeloj našoj ekipi. Fuj kako ste odvratni sa svojim preseravanjem niste ni svjesni.
Momci kakvi god su, opet su pokazali zajedništvo i mu.da.
I neka se zakuhalo i neka su stali u odbranu saigrača.
Da se ovo desilo na nekoj drugoj utakmici i da se nije stalo u zaštitu igrača vi bi opet sra.li kako su **** ekipa.
Momci kakvi god su, opet su pokazali zajedništvo i mu.da.
I neka se zakuhalo i neka su stali u odbranu saigrača.
Da se ovo desilo na nekoj drugoj utakmici i da se nije stalo u zaštitu igrača vi bi opet sra.li kako su **** ekipa.
Naši su krivi, ja ,,vjerujem" ciganima iz rumunije.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Opet pricamo bez da znamo sta se desavalo ranije. Mozda je od prvog do tog 17 min bilo 5-6 grubih startova. Ne lici mi ova nasa reakcija na to da je bio prvi grub start. Ili mozda vazi ona pa nije mu nista slomio sto bi prekidali?
Potuce se raja na terminu, a ne kad gledas hoce li ti neki mesar unistiti karijeru na pripremnoj utakmici. Nema te ekipe koja nekada nije napravila neko sranje na terenu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Zamene tuca sastavni dio team bildinga, al ovo je meni izgledalo zenski
Treba svake godine u antali imat mma meceve tako da nasi pritivnici u pl bh znaju da smo tu
Danas je bordo bjeli prico o krupicu dedici zuki, ljudi stocem udaraju ko tayson u najbolje doba i onda pitaju hoces jos
Treba svake godine u antali imat mma meceve tako da nasi pritivnici u pl bh znaju da smo tu
Danas je bordo bjeli prico o krupicu dedici zuki, ljudi stocem udaraju ko tayson u najbolje doba i onda pitaju hoces jos
Bolji im je ovo trening bio nego jutarnji 

Ilija... Kakva promjena pravca u trku

Ilija... Kakva promjena pravca u trku
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, MaroonBjelave, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, WeekendOffender i 39 gostiju.