Potpuno si upravu za tog idiota, trebalo ga je bas dobro nalemati ali isto je trebalo i onog momka sto je uletio protiv borca pa prekinuta tekma zbog njega itd.itd. Ima tih budala mnogo kojima nije mjesto niti na jednoj od tribina. PozzIstinasamo123 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:15Najvece zlo ste vi mongoloidi sa istocne tribine djelom i zapadne koji 90 posto vas bodrite klub socnim psovkama .senad82 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:07Ovo nema veze sa Ajlom niti sa upravom. Niko na svijetu ne vrijedja svoje kao mi nase bez ikakvog osnova i ikakvog dokaza. Brujali ste 90% danas kako je Dal bio u pitanju, kako je kokain heroin i koje sve gluposti branio mladunce. Sramite se svi do jednoga. Zaboli mene za Mirzom ali ovakve pogrdne rijeci, uvrede i sta sve ne u zivotu svom nisam vidio. Kao da Vam ljudi iz usta koru hljeba uzimaju. Strasno, sramite se svi koji tako govorite, gdje Vam je razum djeco. Vi niste ni rodjeni bili kad su bile virsle. Imat cete jednog dana svoje “mladunce” pa bi Vas bas volio vidjeti hocete li dozvoliti komsiji, ucitelju,treneru da Vam se istresa na dijete? Nagledao sam se ja mnogo takvih sto po skolama sto po treninzima. Sjetit cete se ovog posta sigurno nekad.
Vi takvi kao sto ste trenutno ste najvece zlo u i oko kluba i samo se bojim kakav cete belaj napraviti medju rajom na tekmama koji ne dijele vase misljenje. Daj Boze da sve dobro bude a ja j.bem i ajlu i mirzu i emira a i vas takve bez mozga i postovanja.
Jedini belaj koji se trebao uraditi je doci jos odavno i udarati te koji na taj nacin bodre klub ..
Nije vam stadion kosevo mjesto gdje svoje frustracije jedino mozete lijeciti i trovati i igrace i cjeli klub kojima nije do igre nakon vase podrske ...
I cude se sto npr bilbija ode i postane u zrinskom sto postane ...samo se sjetite one jedne tekme i onog majmuna sa zapada kada mu je sestru psovao culo se do parkinga tamo..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
F.K. SARAJEVO
Nije ovde stvar o utakmici, treningu .... Ovde ljudi pišu da podrzavaju sto napokon pokazuju muda kao TIM, pokazuju zajednistvo i jedan ua drugog su tu. Toga nije bilo u ovoj polusezoni ama bas nimalo.
A sto neki jedva čekaju da upetljaju i Mirzu, Ajlu iz nekakvog **** razloga samo da bi se i dalje blatilo i sralo to je drugi par opanaka.
Ovde sta god da se napiše spominje se bojkot i kroz to se gleda. Zato i jesmo mudo od ovce i dajemo alat razniraznim pačenicima iz svakakvih vukojebina da te jebu gdje stignu....
Konstatno par likova svaku mogucu priliku koriste i je.bu za bojkot ama bas svaku stvar vezanu za klub. Brate bojkotuj ako hoćes, al ne seri na svaku mogucu stvar vezanu za Sarajevo bilo ona dobra ili loša. Bojkot, lična stvar, al ne mogu da vjerujem da se toliko poganluka za voljeni klub moze pisati, to je nevjerovatno.
Živi mi bili
A sto neki jedva čekaju da upetljaju i Mirzu, Ajlu iz nekakvog **** razloga samo da bi se i dalje blatilo i sralo to je drugi par opanaka.
Ovde sta god da se napiše spominje se bojkot i kroz to se gleda. Zato i jesmo mudo od ovce i dajemo alat razniraznim pačenicima iz svakakvih vukojebina da te jebu gdje stignu....
Konstatno par likova svaku mogucu priliku koriste i je.bu za bojkot ama bas svaku stvar vezanu za klub. Brate bojkotuj ako hoćes, al ne seri na svaku mogucu stvar vezanu za Sarajevo bilo ona dobra ili loša. Bojkot, lična stvar, al ne mogu da vjerujem da se toliko poganluka za voljeni klub moze pisati, to je nevjerovatno.
Živi mi bili

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Covjek mu uklizao sa obadvije u naletu na ebenoj prijateljskoj i kao to je ništa.. 

Slazem se. Takvih tuca sa laksim povredama bude svaki vikend u gradu. Samo "istjerati" pravdu do kraja

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kažu start na loptu
Jest, a čovjek ga pokupi otvorenim klizećim sa dvije noge. Da se nije ovako odreagovalo i zaštitilo svog vlastitog igrača, možda bi na sljedećem startu bila puknuta noga.
Ali naći će pojedini svaku glupost da opravdaju svoje bljuvotine. Danas je bilo kako heroin brani mladunče, sigurno je start na manekena Dala bio, vidjeli da gubimo pa prekinuli, nisu smjeli naši nastavit, mi krivi za incidente mi napali njihove bez razloga itd itd... Sad kad je video snimak izašao na vidjelo okreće se priča o lošoj igri, bojkotu i ostalim stvarima koje veze nemaju sa ovom današnjom situacijom.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:18Sahinovic
Avdija Serbecic Martinovic Radovic
Cirjak Balta
Avramovski Dal Ziljkic
Oliveira
Vrlo vjerovatno, mozda i Vrancic odmah upadne umjesto Balte. Po meni propuh sredina.
A radi Dala mi je zao jer on treba igrati vise bocno, mlad je za 10ke za koju trebas biti prekaljen igrac.. on treba da bude u situacijama kao ovaj veceras mali iz BvBa Adeyemi. Kad je vec brz, prodoran. Idealno za njega i za nas
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I nadam se da mu je babo vidio kako je “ispratio” igraca. Radi onakvih gluposti primam gol, pada moral ekipe itd. Fkt mora malo zapeti ako sad nece gristi kad ce 

- 1 9 4 6 -
- napoleon72
- Kontakt:
Dal ako vec mora igrat, bolje da bude na krilu. Ni za Francisa ni Guliashvilija ne znamo kakvi su i kako ce se snaci u nasoj ligi, al zato Avramovskog itekako poznajemo i znamo kakav majstor moze bit kad igra svoju poziciju. Svakako ce, ako ce vec Cirjak, Balta, Martinovic i Renan bit barem u zapisniku svaku tekmu (ako vec ne i u prvoj postavi), ostat jos jedan slot za stranca. Tu ce se valjda fajtat Musa, Gulisa i Kyeremeh.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 feb 2023, 23:16napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:18Sahinovic
Avdija Serbecic Martinovic Radovic
Cirjak Balta
Avramovski Dal Ziljkic
Oliveira
Vrlo vjerovatno, mozda i Vrancic odmah upadne umjesto Balte. Po meni propuh sredina.
A radi Dala mi je zao jer on treba igrati vise bocno, mlad je za 10ke za koju trebas biti prekaljen igrac.. on treba da bude u situacijama kao ovaj veceras mali iz BvBa Adeyemi. Kad je vec brz, prodoran. Idealno za njega i za nas
Al s krila babukino malo ne moze solirat i rokat sa svih pozicija kao sto moze sa 10ke, tako da...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Yebeš Dala, ali šta Mirza glumi sa Belminom na golu ?
Pa to će bit genocid nad Muhamedom ako ga skloni iz prve postave radi Belmina kojem se malo brani, malo ne brani.
Pa to će bit genocid nad Muhamedom ako ga skloni iz prve postave radi Belmina kojem se malo brani, malo ne brani.
Tebe neko iz hordi bas maltretirao kad si bio mali. Svaki drugi upis kontra hordiZipSarajevo je napisao/la: ↑15 feb 2023, 23:10Rekle horde da nista ne valja u klubu, pa moraju se ponasati u skladu sa preporukama. Nije bitno sta vidis svojim ocima, vec sta su ti rekli da pricas i pises.

Anksioznost, forumska. BU!
- FKS -
- NisamInSajder
- Kontakt:
Eh smiješno ovo danas fakat. Ovo je kao djeca iz osnovne kad igraju na ulici lopte, pa onaj čija je lopta kad ne ide po njegovom, naljuti se i uzme loptu. Start više čist nego za žuti. Milijardu istih, a milion gorih se pretrpjelo i na prijateljskim, a pogotovo u ligi.
Ali eto, bacila se kost na ovo. A što rezultatski i igrom nikad pripreme nisu odrađene to neka stoji po strani.
Ali eto, bacila se kost na ovo. A što rezultatski i igrom nikad pripreme nisu odrađene to neka stoji po strani.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bolje napustiti teren protiv rumunskog drugoligasa, nego biti porazen protiv rumunskog drugoligasa. #PonosanDoNeba
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bilo je u prijateljskim, na pocetku sezone med i mlijeko sve sto se sinergije ticeHamagara je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:48Nije ovde stvar o utakmici, treningu .... Ovde ljudi pišu da podrzavaju sto napokon pokazuju muda kao TIM, pokazuju zajednistvo i jedan ua drugog su tu. Toga nije bilo u ovoj polusezoni ama bas nimalo.
Živi mi bili![]()
Imamo konverzaciju na diplomatskom nivou,da se sjebes ibogami,nama ne trebaju golubarnici I njima slicni pored nas samih,brate bolje da ima svako svoje misljenje,pa makar bilo I naopako al nek ga ima,nego da vlada jednoumlje,I brate ispostuj ga,ne moras ga odmah na prvu vrijedjat,psovat it'd...svak nek svoje fura BOJKOT-bojkotuj,ovaj ide na tekme,idi brate navijaj,bodri tvoja stvar,al jok ja cu tebi objasnit sta ces ti radit I tako u nedogled,I svaki dan ispocetka,dokle vise

Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 16 feb 2023, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nevezano za trenutnu situaciju ali neki se bas izdaju koliko malo poznaju fudbal. Ko god je igrao fudbal trebao bi znati da je uklizavanje sa obadvije u naletu nedopustivo, pogotovo u prijateljskim susretima.ajdohordas je napisao/la: ↑15 feb 2023, 23:16Kažu start na loptu
Jest, a čovjek ga pokupi otvorenim klizećim sa dvije noge. Da se nije ovako odreagovalo i zaštitilo svog vlastitog igrača, možda bi na sljedećem startu bila puknuta noga.
Ali naći će pojedini svaku glupost da opravdaju svoje bljuvotine. Danas je bilo kako heroin brani mladunče, sigurno je start na manekena Dala bio, vidjeli da gubimo pa prekinuli, nisu smjeli naši nastavit, mi krivi za incidente mi napali njihove bez razloga itd itd... Sad kad je video snimak izašao na vidjelo okreće se priča o lošoj igri, bojkotu i ostalim stvarima koje veze nemaju sa ovom današnjom situacijom.
Dovoljno je zakasniti jednu stotinku u proklizavanju i ode sve u pm
Šta tek reci za one degenerike koji su prekinuli utakmicu protiv Bate Borisovasenad82 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:43Potpuno si upravu za tog idiota, trebalo ga je bas dobro nalemati ali isto je trebalo i onog momka sto je uletio protiv borca pa prekinuta tekma zbog njega itd.itd. Ima tih budala mnogo kojima nije mjesto niti na jednoj od tribina. PozzIstinasamo123 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:15Najvece zlo ste vi mongoloidi sa istocne tribine djelom i zapadne koji 90 posto vas bodrite klub socnim psovkama .senad82 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:07
Ovo nema veze sa Ajlom niti sa upravom. Niko na svijetu ne vrijedja svoje kao mi nase bez ikakvog osnova i ikakvog dokaza. Brujali ste 90% danas kako je Dal bio u pitanju, kako je kokain heroin i koje sve gluposti branio mladunce. Sramite se svi do jednoga. Zaboli mene za Mirzom ali ovakve pogrdne rijeci, uvrede i sta sve ne u zivotu svom nisam vidio. Kao da Vam ljudi iz usta koru hljeba uzimaju. Strasno, sramite se svi koji tako govorite, gdje Vam je razum djeco. Vi niste ni rodjeni bili kad su bile virsle. Imat cete jednog dana svoje “mladunce” pa bi Vas bas volio vidjeti hocete li dozvoliti komsiji, ucitelju,treneru da Vam se istresa na dijete? Nagledao sam se ja mnogo takvih sto po skolama sto po treninzima. Sjetit cete se ovog posta sigurno nekad.
Vi takvi kao sto ste trenutno ste najvece zlo u i oko kluba i samo se bojim kakav cete belaj napraviti medju rajom na tekmama koji ne dijele vase misljenje. Daj Boze da sve dobro bude a ja j.bem i ajlu i mirzu i emira a i vas takve bez mozga i postovanja.
Jedini belaj koji se trebao uraditi je doci jos odavno i udarati te koji na taj nacin bodre klub ..
Nije vam stadion kosevo mjesto gdje svoje frustracije jedino mozete lijeciti i trovati i igrace i cjeli klub kojima nije do igre nakon vase podrske ...
I cude se sto npr bilbija ode i postane u zrinskom sto postane ...samo se sjetite one jedne tekme i onog majmuna sa zapada kada mu je sestru psovao culo se do parkinga tamo..
vidim vec par postova pises istu glupost... odes fino na pravilnik fudbalski, pravila suđenja i vidjet ces da ovo nije faul.. a to za "zakasni sekundu", pa i veceras da je onaj iz dortmunda zakasnio sekundu bio bi penal al posto nije zakasnio, nije penal.harixs je napisao/la: ↑16 feb 2023, 00:41
Nevezano za trenutnu situaciju ali neki se bas izdaju koliko malo poznaju fudbal. Ko god je igrao fudbal trebao bi znati da je uklizavanje sa obadvije u naletu nedopustivo, pogotovo u prijateljskim susretima.
Dovoljno je zakasniti jednu stotinku u proklizavanju i ode sve u pm
Dakle, ovaj sivonja je prvi dosao do lopte, sve poslije toga se u fudbalu smatra inercijom i nije prekrsaj. Kraj price.A ti nastavi pisati da je faul, 10x grubljih faulova je bilo ito bez da dirne se lopta u ligi pa se ne sjecam da smo napustali teren.
Dakle, uzivate u ovim stvarima tj palite se na ove stvari kao sto su hvatanje za vrat, **** majke, tuce, ganjanje po terenu i onda i ne zasluzujete bolje od toga... nekada je ovo bio gospodski kllub, klub manira i kada je protivnik stoka pustena sa lanca. Danas ocito je furka da izgledamo ko pusteni s lanca i da hajlajt priprema bude napustanje utakmice i tuca sa protivnikom iz druge rumunske lige koji je vodio protiv nas. A to sto cijele pripreme izgledamo isto ili jos i gore nego polusezonu iza nas, to nema veze.
I da me neko ne bi smjestao medju bojkotasi/nebojkotasi, nisam ni jedno ni drugo, ja cu ici ako mi se ide, i na mene ne moze uticati ni lijevi ni desni. Samo s fudbalske strane, za ove stvari napustati pripremnu utakmicu na ovaj nacin je fin nacin da se izbjegne bruka i skrene sa onoga sto je cilj priprema a to je uigravanje i da se vidi neki rad. Uigravanja nema s glave a kako se radi, vidi se na terenu sve. A vi nastavite traziti dalu poziciju na terenu, izmisljati razloge zasto protiv Sahtjora kojeg prate desetine skauta ne dobiju sansu akademci al zato mladunce odigra 65 minuta... samo pod tepih pa kasnije "joj joj bili ste u pravu"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne vidi se jasno na snimku, ko nije ispratio svog igraca kod primljenog gola ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.