FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

harixs
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harixs » 16 feb 2023, 06:02

Pantelija je napisao/la:
16 feb 2023, 02:58
harixs je napisao/la:
16 feb 2023, 00:41

Nevezano za trenutnu situaciju ali neki se bas izdaju koliko malo poznaju fudbal. Ko god je igrao fudbal trebao bi znati da je uklizavanje sa obadvije u naletu nedopustivo, pogotovo u prijateljskim susretima.
Dovoljno je zakasniti jednu stotinku u proklizavanju i ode sve u pm
vidim vec par postova pises istu glupost... odes fino na pravilnik fudbalski, pravila suđenja i vidjet ces da ovo nije faul.. a to za "zakasni sekundu", pa i veceras da je onaj iz dortmunda zakasnio sekundu bio bi penal al posto nije zakasnio, nije penal.
Dakle, ovaj sivonja je prvi dosao do lopte, sve poslije toga se u fudbalu smatra inercijom i nije prekrsaj. Kraj price.A ti nastavi pisati da je faul, 10x grubljih faulova je bilo ito bez da dirne se lopta u ligi pa se ne sjecam da smo napustali teren.

Dakle, uzivate u ovim stvarima tj palite se na ove stvari kao sto su hvatanje za vrat, **** majke, tuce, ganjanje po terenu i onda i ne zasluzujete bolje od toga... nekada je ovo bio gospodski kllub, klub manira i kada je protivnik stoka pustena sa lanca. Danas ocito je furka da izgledamo ko pusteni s lanca i da hajlajt priprema bude napustanje utakmice i tuca sa protivnikom iz druge rumunske lige koji je vodio protiv nas. A to sto cijele pripreme izgledamo isto ili jos i gore nego polusezonu iza nas, to nema veze.

I da me neko ne bi smjestao medju bojkotasi/nebojkotasi, nisam ni jedno ni drugo, ja cu ici ako mi se ide, i na mene ne moze uticati ni lijevi ni desni. Samo s fudbalske strane, za ove stvari napustati pripremnu utakmicu na ovaj nacin je fin nacin da se izbjegne bruka i skrene sa onoga sto je cilj priprema a to je uigravanje i da se vidi neki rad. Uigravanja nema s glave a kako se radi, vidi se na terenu sve. A vi nastavite traziti dalu poziciju na terenu, izmisljati razloge zasto protiv Sahtjora kojeg prate desetine skauta ne dobiju sansu akademci al zato mladunce odigra 65 minuta... samo pod tepih pa kasnije "joj joj bili ste u pravu"
Reci samo da se šališ sa tim poredzenjem Lige Šampiona i prijateljskom utakmicom sa nekim mesarima, ali stvarno.
Jos jedan prijedlog, ako se misliš bavit scoutingom jer vidim da se ubacujes na svaku i barataš sa nekim terminima, toplo preporučujem malo manje emocija, pojede to malo znanja sto pokušavaš predstavit.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 16 feb 2023, 07:39

Hamagara je napisao/la:
15 feb 2023, 22:48
Nije ovde stvar o utakmici, treningu .... Ovde ljudi pišu da podrzavaju sto napokon pokazuju muda kao TIM, pokazuju zajednistvo i jedan ua drugog su tu. Toga nije bilo u ovoj polusezoni ama bas nimalo.

A sto neki jedva čekaju da upetljaju i Mirzu, Ajlu iz nekakvog **** razloga samo da bi se i dalje blatilo i sralo to je drugi par opanaka.

Ovde sta god da se napiše spominje se bojkot i kroz to se gleda. Zato i jesmo mudo od ovce i dajemo alat razniraznim pačenicima iz svakakvih vukojebina da te jebu gdje stignu....

Konstatno par likova svaku mogucu priliku koriste i je.bu za bojkot ama bas svaku stvar vezanu za klub. Brate bojkotuj ako hoćes, al ne seri na svaku mogucu stvar vezanu za Sarajevo bilo ona dobra ili loša. Bojkot, lična stvar, al ne mogu da vjerujem da se toliko poganluka za voljeni klub moze pisati, to je nevjerovatno.

Živi mi bili :salut:
:thumbup:

Ljudi kontaju prekinula se utakmica zbog ovog jednog starta, koji jeste idiotan za prijateljsku utakmicu, vidis da svjesno ide debil krkanski, nebitno jel zakasnio ili nije. Prekinuta je jer su tenzije od pocetka bile velike, prekinuta je jer ko bi je nastavio poslije ganjanja po terenu obje ekipe i strucni stabova, klupa..

Ovdje se tacno ponavljaju isti likovi koji cekaju svaki momenat da ga okrenu na negativu, kakav god da je isti. Pozitivno nece vidjeti nista. Nervira me Mirza? Itekako.. Ali me ne mora nervirati i sve ostalo zbog toga..

Opet ponavljam neki bi ovdje sad da dotaknemo dno (Celik) samo da kazu jesam vam ja govorio. Bojim se da se previse negative priziva ovdje, samo jer te nerviraju neki ljudi u klubu. Nerviraju ba i mene, ali zelim klubu najbolje bez obzira na sve!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 feb 2023, 07:45

Prekinuta utakmica i gotovo. Ni prva, ni zadnja. Vazno je ugovoriti drugu i sto bolje se uigrati za Zrinjski

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 16 feb 2023, 08:51

Hajdeee je napisao/la:
15 feb 2023, 23:35
ZipSarajevo je napisao/la:
15 feb 2023, 23:10
harixs je napisao/la:
15 feb 2023, 22:48
Covjek mu uklizao sa obadvije u naletu na ebenoj prijateljskoj i kao to je ništa.. :bow:
Rekle horde da nista ne valja u klubu, pa moraju se ponasati u skladu sa preporukama. Nije bitno sta vidis svojim ocima, vec sta su ti rekli da pricas i pises.
Tebe neko iz hordi bas maltretirao kad si bio mali. Svaki drugi upis kontra hordi :mrgreen:
Anksioznost, forumska. BU!
Ti mi psovao, pa mi krivo i ja to tako u inat sad pisem.
Al lijepo da si jos na forumu, bez kazne :kafa:

Tebi ako se ne svidja sta neko pise, i ne ide ti u prilog, ti slobodno preskocis. Ja imam pravo da kazm sta mislim, ti imas pravo da sumnjas u to, da ti se ne svidja ili svidja, boli me qurac.

Horde su, trenutno, najlosiji segment kluba.

Uostalom, koliko ste nisko pali vidi se i po ovom prizivanju oko prekida utakmice, od poluinformacija koji se ovde sire samo da bi se sto vise ljudi okrenulo protiv kluba. Al valjda je to ta ljubav prema klubu, mozda mi to jos ne znamo ali naucit cemo. Mozda mi gresimo a vi ste upravu :kafa:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 feb 2023, 09:00

joker90 je napisao/la:
16 feb 2023, 00:00
Bolje napustiti teren protiv rumunskog drugoligasa, nego biti porazen protiv rumunskog drugoligasa. #PonosanDoNeba
Jesu pisali 0-3 za nas?
Koševo Zapad

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 feb 2023, 09:16

Shategabri je napisao/la:
16 feb 2023, 09:00
joker90 je napisao/la:
Bolje napustiti teren protiv rumunskog drugoligasa, nego biti porazen protiv rumunskog drugoligasa. #PonosanDoNeba
Jesu pisali 0-3 za nas?
Pisali su šta je Ilija htio, samo da prestane ganjat onog jadnika.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 16 feb 2023, 09:20

Alen Halilovic? Nisam siguran da nam treba, ali.bio bi jos jedna transfer bomba u svakom slucaju.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 feb 2023, 09:26

joker90 je napisao/la:
16 feb 2023, 09:16
joker90 je napisao/la:
Jesu pisali 0-3 za nas?
Dayton?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2023, 09:30

JVVVST je napisao/la:
16 feb 2023, 09:20
Alen Halilovic? Nisam siguran da nam treba, ali.bio bi jos jedna transfer bomba u svakom slucaju.
Ne bi, on nije mogao proći ljekarski u prosječnoj ekipi grčke lige. Svaka njemu čast što je dogurao do Barselone i Milana ali nije to to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 feb 2023, 09:31

JVVVST je napisao/la:
16 feb 2023, 09:20
Ma to je mrtav igrac brate, bila bi bas glupost da ga mi pokusavamo ozivjet, a prije da bi bio bomba za svlacionicu nego transfer bomba. Svakako smo navaljali previse igraca, furamo se na Chelsea. Pa ja se na FMu mucim kako uklopit sve ovo, na polusezoni imam 10 nezadovoljnih igraca jer ne mogu svi u roster a kamoli na teren. :mrgreen:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 feb 2023, 09:32

napoleon72 je napisao/la:
16 feb 2023, 09:26
joker90 je napisao/la:
16 feb 2023, 09:16

Jesu pisali 0-3 za nas?
Dayton?
Srećom, ovaj Ilija je razumniji.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 feb 2023, 09:36

Tatamata1946 je napisao/la:
16 feb 2023, 07:45
Prekinuta utakmica i gotovo. Ni prva, ni zadnja. Vazno je ugovoriti drugu i sto bolje se uigrati za Zrinjski

Imaju stupcanicu u antaliji. Imaju Suljicevu ekipu Tobola. POD Hitno organizovati utakmicu! A Belaj ni prvi ni posljednji. Neka smo prekinuli, trebali smo odmah i izaci bez incidenta. VJerovatno je od pocetka bilo na noz. Drugoligasi + rumunski firauni. Helem Mozda to malo unaprijedi ekipu. Mada u potpunosti kontam sta i Pantelija misli reci.
Kao da smo se sakrili iza belaja, treba da se uigramo a mi Trosimo vrijeme. Klub nam je u prilici ostati duze od predvidjenog u Antaliji i to trebamo iskoristiti.
Pod hitno prijateljku organizovati. Nama igraci jos ne znaju imena jedni drugima a ne kako disu na terenu...
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 feb 2023, 09:41

Mirza Prandeli uranio - nadam se da citas forum uz jutarnju kafu. Jesi li razmislio o prijedlogu poludesno? Pusti makedonskog totija na desetku, pa ekipa ga tako zove jbm mu misa.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 16 feb 2023, 09:42

Benkara21 je napisao/la:
15 feb 2023, 22:28
https://spo..rt..1.oslob..odjenje.ba/**/fudbal/premijer-liga-bih/video-procurio-snimak-kako-su-napadnuti-strucni-stab-i-fudbaleri-sarajeva-836307
Obrišite tačke
Ko ga ovo na kraju videa zaganjao :rol:
Ovaj žuti što bježi, dobar za krila, kako je brz, ili je to samo kada je zort guzici :crazy:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 16 feb 2023, 09:57

Pantelija je napisao/la:
16 feb 2023, 02:58
harixs je napisao/la:
16 feb 2023, 00:41

Nevezano za trenutnu situaciju ali neki se bas izdaju koliko malo poznaju fudbal. Ko god je igrao fudbal trebao bi znati da je uklizavanje sa obadvije u naletu nedopustivo, pogotovo u prijateljskim susretima.
Dovoljno je zakasniti jednu stotinku u proklizavanju i ode sve u pm
vidim vec par postova pises istu glupost... odes fino na pravilnik fudbalski, pravila suđenja i vidjet ces da ovo nije faul.. a to za "zakasni sekundu", pa i veceras da je onaj iz dortmunda zakasnio sekundu bio bi penal al posto nije zakasnio, nije penal.
Dakle, ovaj sivonja je prvi dosao do lopte, sve poslije toga se u fudbalu smatra inercijom i nije prekrsaj. Kraj price.A ti nastavi pisati da je faul, 10x grubljih faulova je bilo ito bez da dirne se lopta u ligi pa se ne sjecam da smo napustali teren.

Dakle, uzivate u ovim stvarima tj palite se na ove stvari kao sto su hvatanje za vrat, **** majke, tuce, ganjanje po terenu i onda i ne zasluzujete bolje od toga... nekada je ovo bio gospodski kllub, klub manira i kada je protivnik stoka pustena sa lanca. Danas ocito je furka da izgledamo ko pusteni s lanca i da hajlajt priprema bude napustanje utakmice i tuca sa protivnikom iz druge rumunske lige koji je vodio protiv nas. A to sto cijele pripreme izgledamo isto ili jos i gore nego polusezonu iza nas, to nema veze.

I da me neko ne bi smjestao medju bojkotasi/nebojkotasi, nisam ni jedno ni drugo, ja cu ici ako mi se ide, i na mene ne moze uticati ni lijevi ni desni. Samo s fudbalske strane, za ove stvari napustati pripremnu utakmicu na ovaj nacin je fin nacin da se izbjegne bruka i skrene sa onoga sto je cilj priprema a to je uigravanje i da se vidi neki rad. Uigravanja nema s glave a kako se radi, vidi se na terenu sve. A vi nastavite traziti dalu poziciju na terenu, izmisljati razloge zasto protiv Sahtjora kojeg prate desetine skauta ne dobiju sansu akademci al zato mladunce odigra 65 minuta... samo pod tepih pa kasnije "joj joj bili ste u pravu"
E i ti vala pises nekad gluposti. "nekada je ovo bio gospodski klub" pa sta su trebali. Da su se sklonili, povukli bilo bi "gledaj piiicki mrtvi", ovako se pofajtali "gledaj ko pusteni s lanca". Znaci nevalja kako god okrenes! Pocela utakmica i ovi udaraju od pocetka, prijateljaka utakmica! Ok neces se sklanjati ali neces ni ko krkan ici ipak imas obzira da je prijateljska i da je prvenstveno bitno da se izbjegnu povrede, pa sve ostalo. Ovdje vidis da se ovaj zaletio ko sivonja da pokupi i igraca i loptu i bas s namjerom, nebitno jel ispravan start, jel zakasnio ili ne! Prijateljska utakmica je..

Osim toga ko bi nastavio utakmicu poslije citavog haosa i ganjanja po terenu?! Nije to bio samo ovaj start jedan kako ga ti predstavi ovdje, jednostavno utakmica od pocetka bila sa tenzijama i vozdra. Ne znam fakat jel moguce da se ovoliko drami oko svega..
Neuigranost, strucni stab, bezidejnost u igri.. Sve to razumijem, ali dramiti sto se prekinula utakmica s nakim debilima, i predstavljati to kao prekinuli jer au gubili.. Pa smijesno stvarno!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 16 feb 2023, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 feb 2023, 09:59

Trebao nam se desiti "Elvir Koljic" da bi pojedini "strucnjaci" bar bili normalni sa komentarima.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 16 feb 2023, 10:00

Halilovića bi ja doveo jedino ako hoce igrat za dž

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 feb 2023, 10:04

H8Z7 je napisao/la:
22 jan 2023, 17:55
Alen Halilović i Vrančić slobodni :kafa:
Prvi ih predlozio

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 16 feb 2023, 10:04

Ako Dal već mora igrati, onda bih ga ja rađe na polušpica, ili čak samog špica. Nešto kao:
Šah.
Mus -Šerb.-Mart.-Rad.
Giul.(Kyer.)-Vrančić(Avr.)-Čirj.(Bal.)-Zilk.
Var.
Ren.

Ovako se ne mora vraćati nazad, a može pomoći Renanu da se mota između stopera, na granici ofsajda Tu može malo i odvuć kojeg stopera i , evo se sam sebi smijem, napraviti neki pritissk.
Uglavnom, mislim, ako već mora igrati, tu je najmanje nekorisan. Ako ništa, nek se nešto bordo moda oko šesnaesterca,, bar da smeta protivnicima.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 feb 2023, 10:09

MaroonBjelave je napisao/la:
22 jan 2023, 21:58
Ima li ko da ode po Marija Vrančića :D

:kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, pierce i 42 gosta.